Thursday, September 9th 2010, 6:05am UTC+2

You are not logged in.

• Login
  • Register

cangoore

Zbrojnoš

Date of registration: Dec 27th 2009

1

Sunday, February 28th 2010, 9:54am

system nezaratal magiu

Dobry den, 28.2.2010 o 9:33 som mal na s4 tento suboj, a ,,,,,, a ako je mozne, ze moje dodatocne zranenie sposobene ohnom a ladom nemam pripocitane??? super vtom case mal rezist na ohen z veci 29%

Útočí cangoore Úder mimo
Útočí xx
Zásah spôsobil (35) b. zranenia dodatočné magické zranenie 53.9, spôsobené (ohňom: 8, šokom: 37.2, jedom: 8.7)
Útočí cangoore
Úder mimo Útočí xx
Zásah spôsobil (35) b. zranenia dodatočné magické zranenie 53.9, spôsobené (ohňom: 8, šokom: 37.2, jedom: 8.7)
Útočí cangoore
Zásah spôsobil (1) b. zranenia dodatočné magické zranenie 17.3, spôsobené (ohňom: 41.2, ľadom: 1.1, šokom: 0, jedom: 17.3)
Útočí xx
Úder bol blokovaný
Útočí cangoore
Úder mimo
Útočí xx
Zásah spôsobil (31) b. zranenia dodatočné magické zranenie 53.9, spôsobené (ohňom: 8, šokom: 37.2, jedom: 8.7)
Útočí cangoore
Kritický zásah spôsobil(1) b. zranenia dodatočné magické zranenie 17.3, spôsobené (ohňom: 41.2, ľadom: 1.1, šokom: 0, jedom: 17.3) Útočí xx Zásah spôsobil (26) b. zranenia dodatočné magické zranenie 53.9, spôsobené (ohňom: 8, šokom: 37.2, jedom: 8.7)
Útočí cangoore
Úder mimo
Útočí xx Zásah spôsobil (29) b. zranenia dodatočné magické zranenie 53.9, spôsobené (ohňom: 8, šokom: 37.2, jedom: 8.7)
Útočí cangoore
Kritický zásah spôsobil(1) b. zranenia dodatočné magické zranenie 17.3, spôsobené (ohňom: 41.2, ľadom: 1.1, šokom: 0, jedom: 17.3) Útočí xx Zásah spôsobil (31) b. zranenia dodatočné magické zranenie 53.9, spôsobené (ohňom: 8, šokom: 37.2, jedom: 8.7)
Útočí cangoore
Zásah spôsobil (1) b. zranenia dodatočné magické zranenie 17.3, spôsobené (ohňom: 41.2, ľadom: 1.1, šokom: 0, jedom: 17.3)
Útočí xx
Úder bol blokovaný Útočí cangoore Úder mimo Útočí xx Zásah spôsobil (35) b. zranenia dodatočné magické zranenie 53.9, spôsobené (ohňom: 8, šokom: 37.2, jedom: 8.7)
Útočí cangoore
Kritický zásah spôsobil(1) b. zranenia dodatočné magické zranenie 17.3, spôsobené (ohňom: 41.2, ľadom: 1.1, šokom: 0, jedom: 17.3) Útočí xx Zásah spôsobil (26) b. zranenia dodatočné magické zranenie 53.9, spôsobené (ohňom: 8, šokom: 37.2, jedom: 8.7)

Výsledok boja

xx
víťazí a získava 1 strieb. cangoore získava 0 b. skúsenosti a xx získava 2 b. skúsenosti. Zranenia, spôsobené útočníkom 91.5/ Zranenia, spôsobené obrancom: 679.2

This post has been edited 3 times, last edit by "cangoore" (Feb 28th 2010, 9:57am)

• Go to the top of the page

boco69

Rytier

Date of registration: Feb 1st 2008

2

Wednesday, March 3rd 2010, 5:20pm

Netusim, nie je dost informacii ..
Nemohlo sa stat, ze len zhodou okolnosti je cislo pri celkovom magickom zraneni rovnake, ako pri zraneni jedom?
Pretoze nemyslim, ze by system chcel znevyhodnit prave Teba.
Boco

Lord Protector

tulosov

Zbrojnoš

Date of registration: Oct 25th 2008

3

Thursday, March 4th 2010, 5:58pm

vidim ze super ma najväcsie magicke sokom nema tam odolnost na sok nad 100% lebo som si vsimol ze na s3 to blbne ked napadnu takeho hraca co ma odolnost na 100% v soku.

boco69

Rytier

4

Thursday, March 4th 2010, 8:32pm

Potvrdzujem, ze ide o chybu hry, ktora je v rieseni.
Na tento problem preto reagujem administrativnym zasahom - citajte TU!!!
Boco

Lord Protector

cangoore

Zbrojnoš

5

Thursday, March 4th 2010, 9:12pm

som rad, ze sa to aspon ciastocne zacalo riesit,, dost natom, ze pondelok je dost daleko,

Date of registration: Oct 8th 2009

Server: 4

Order: LEGIA SMRTI

6

Thursday, March 4th 2010, 9:18pm

no ano chyba je v soku ako som sa docital a pozistoval no vsak je tu mensie ale!! nakupovanie vybavy sa ubera zlym smerom priklad: ak mam dobry mec s 25%ohnom brnenie tiez 25% ohnom stit 25%ohnom nohavice 25%ohnom uz mam 100%odolnost na ohen a mam super ponuku na amulet samozrejme ze ohnom 25% si myslim ze ma to znevyhodnuje a nemozem si ho kupit alebo musim nieco ine predat co je tez super vybava cize kupim amulet a musim este nieco ine co moze byt slabsie a nevyhodne a samozrejme aj vela striebra ak sa to tyka iba soku a nie inej magie mohli ste dat iba na sok 99a dost lebo te odolnosti poskytuje vybava a skodi iba sok iste my daju viacery za pravdu

bathoryus

Zbrojnoš

Date of registration: Oct 21st 2009

Server: 2
4

Order: Valhalla

7

Friday, March 5th 2010, 9:50am

ano blbne iba sok, u nas na francuzskych serveroch je zakazana iba vybava obsahujuca 100%odolnost voci soku, ostatne je povolene, a nesposobuje to ziadne problemy
adresa webstranky Spolku VALHALLA na S4 http://valhalla-bk.webnode.sk

verbovaci link na S4 http://s4.battleknight.sk/index.php?loc=hire&ref=OTk2

TOTO SA STANE KED SA OHRADITE VOCI ADMINOVY
You are not allowed to enter this page. You do not have the required permissions to enter this page.

Ericsson

Board Moderator

Date of registration: Aug 13th 2009

8

Friday, March 5th 2010, 10:08am

ak je to teda pravda a blbne iba sok mali by sa ostatne odolnosti povolit aj nad 100% hlavne proti ohnu ma vela hracov nad 100% a teraz koli tomu budu musiet kupovat zbytocne novu cast vybavy len aby vyhoveli vasim poziadavkam a bude to pre nich nevyhodne......hral som uz vela hier ale este som take nieco nezazil aby sa do takejto mieri obmedzovala hra...myslim ze Gameforce na BK moc nezalezi kedze vzdy s novou verziou pridu nove chyby v dalsej nejake opravia a su zas nove. :dash:

Pazur

Game Administrator

Date of registration: Dec 10th 2007

9

Friday, March 5th 2010, 1:34pm

Zatial vieme o 100% odolnosti voci soku. Ta sposobuje to, ze sa zle ta magia zapocitava. Pokial to v GameForge neopravia, plati zakaz ktory vydal GameAdministrator. Pokial tu riesite obmedzovanie v hre tak ako by ste reagovali, ked vas porazi hrac vdaka tomu, ze vam zle zapocita magiu ??? Jeden suboj mozno neriesite, ale ked to bude opakovane tak to nahneva snad kazdeho. Preto sa momentalne pristupilo k tejto variante a nic ine neostava, len ju respektovat a dodrziavat pokial nebude chyba odstranena.

This post has been edited 1 times, last edit by "boco69" (Mar 7th 2010, 10:51pm)

cangoore

Zbrojnoš

10

Friday, March 5th 2010, 2:54pm

ved prave oto ide,, ja som sem ten suboj nedal, lebo bol jediny, ono ten hrac veselo seka so 100% odolnostou na sok dalej.
Ja osobne som veci prezliekol z magickeho na silove a viac sa nestaram, ale kolko hracov ma v inventari 4 sady oblecenia a mozu spravit to iste???? no vela ich asi nebude, takze obmedzenie pre "vsetkych" kvoli "jednemu" je trosku prisilna kava.

Ericsson

Board Moderator

11

Friday, March 5th 2010, 4:41pm

voci soku moze pretrvavat obmedzenie kym sa to neopravi ale su este 3 dalsie elementy a tie nic nekazia aspon myslim..ale doteraz funguje 100% odolnost voci ohnu spravne,vsetko zapocita ako ma

mohamed

Panoš

Date of registration: Sep 19th 2009

12

Friday, March 5th 2010, 6:34pm

boco si to precita a upravi to dufajme :)

Date of registration: Oct 8th 2009

Order: LEGIA SMRTI

13

Friday, March 5th 2010, 6:41pm

to hej ja som si tiez nic nevsimol a najlepsiu vybavu co mam mi robi 130% odol. na ohen dal som dole stit ten mal 32% ohen a dal som si iny bolo nadherna ponuka na stit ale nekupoval som lebo dokedy to nevyriesia nesmiem mat ani na ohen co je podla mna soma...rina kedze ohen nerobi nic preto si myslim ze viac stracam ako ziskavam :( nechcem sa starat do GO ani nic podobne ale je to mensia krivda voci ostatnym hracom co hraju poctivo a s chutou den co den
posledny cas sa deju strasne veci TY FRAJERI PODVODNICI kazia hru urcite pisem za viacerych a daju mi za pravdu ze je skoda nas brzdit zakazom inych odolnosti na ten sok suhlasim ale neda mi to casom sa urcite prezbroji snad k lepsiemu uz nech to konecne opravia nechcem nadavat ale nejak sa prisposobime vsetci mohli by ste trosku upravit tie odolnosti a nechat zakaz iba na sok dakujem

Date of registration: Nov 26th 2008

Order: Human Zoo [ZOO]

14

Friday, March 5th 2010, 8:35pm

Tiež bi som bol len za zakázanie šoku na 100% lebo ostatne rezistencie nerobia problémy a pre hráčov čo nerobia nič
zakázane je to nespravodlivé :!:

boco69

Rytier

15

Sunday, March 7th 2010, 10:55pm

Ja to vidim tak, ze vsetci su obmedzenim znevyhodneni rovnako. Odolnost voci hocicomu moze byt predsa maximalne 100% - vacsia odolnost ako uplna je nezmysel. A nebudem riskovat, ze o par dni zacne byt problem s nejakou inou rezistenciou. Preto je obmedzenie postavene tak, ako je - a tak aj zostane.
Boco

Lord Protector

Date of registration: May 15th 2008

16

Monday, March 8th 2010, 3:55pm

mne sa neraz na s3 stalo, ze ak mal protivnik rezistenciu viac ako sto percent, tak mi este odpocitavalo zranenia.. (napr: -1,3 ohnom, 12 sokom, 2 ladom, 15 jedom) cize malo by to platit pre vsetky magicke, nie len pre sok!
Life is too short..

Ericsson

Board Moderator

17

Monday, March 8th 2010, 4:17pm

Yasharlei to ze odpocitava zranenie je normalne mozes tam mat aj -1,3 ale s vysledkom to nic nespravi aspon u mna nikdy rata to ako 0 moze tam byt aj -20 :)

Trawi

Gameoperator

Date of registration: Sep 2nd 2009

Server: 3
4

18

Monday, March 8th 2010, 11:25pm

viem o potobnej chybe čo bola, že v aukcii bola vec za napríklad -200 striebra...a keď si to "kúpil" nešlo to predať

Pazur

Game Administrator

Date of registration: Dec 10th 2007

19

Tuesday, March 9th 2010, 8:02am

k tejto tene toho bolo asi uz dost popisane GA vam dal jasne stanovisko a to treba respektovat bez vynimky. Temu zatvaram.