You are not logged in.

41

Friday, January 20th 2012, 3:50pm

Ako keby nahodou v neskorsom zneni nieco take dali, tak budem zubami nechtami sa bit za to aby to nebolo... je to absolutne nelogicke a navyse by tym urcite zabili a odradilo niekolko fakt dobrych hracov. Viem kolko casu "papa" sa starat o konto a nieto ked su este dve a viac.

cartyci

Panoš

Occupation: student

• Send private message

42

Saturday, January 21st 2012, 1:56pm

nase nadeje budu v tvojich rukach :cookie:
Šťastie ľudí spája a nešťastie ich preveruje.

Zmeňte spôsob myslenia a zmeníte aj svoj osud.

43

Sunday, January 22nd 2012, 10:24am

jo

Diiiik Eldar, YES presne o to GOO... ;)
To čo píšeš Juda to je úplne jasné - sempre rieši túto časť sereninej správy : - avsak pri samotnom prihlasovani si budete moct vybrat ktore konto chcete prave hrat. -
z ktorej vyplýva že - prihlásiš sa hráš jednu - prihlásiš sa hráš druhú - t.j. nie zároveň . sempre sa pýta či je to ozaj tak si myslím
:hi:
a teda tesi ma tato odpoved sereny: "
Ako keby nahodou v neskorsom zneni nieco take dali, tak budem zubami nechtami sa bit za to aby to nebolo... je to absolutne nelogicke a navyse by tym urcite zabili a odradilo niekolko fakt dobrych hracov. Viem kolko casu "papa" sa starat o konto a nieto ked su este dve a viac."

kedze presne to som tym myslel, ze starat sa o dve konta resp. plnohodnotne ich hrat nie je lahke a teda dufam, ze sa serene podari obranit to ako pisala ak by Nemci chceli zaviest take pravidlo.

P.S. Neda mi neuviest jednu vec, ktora sa tu nespomenula... Je to len moj nazor... Nemcom nejde o zatraktivnenie hry... Cele toto spajanie je len pekne zabalene do snahy zatraktivnenia hry, a teda realita je podla mna taka, ze ide o klasicke ekonomicke opatrenie = menej servrov = menej nakladov na celkovu reziu v kazdom ohlade... (to len tak na okraj... Zhrnute ... SPAJANIE SERVEROV = EKONOMICKE SETRIACE OPATRENIE PREVADZKOVATELA BK.

This post has been edited 5 times, last edit by "sempre" (Jan 22nd 2012, 10:37am)

44

Sunday, January 22nd 2012, 12:15pm

Hmm samotne prevadzkovanie jedneho ci dvoch serverov navyse nie je nakladne... to im je prakticky jedno. Nakladna je uz cela komunita.

Vysvetlim preco - musia platit Manazera ktory sa o komunitu stara, musia platit celkove prevadzkovanie administratora, ktory sa stara o chod serverov a v nespolednom rade musia zabezpecovat preklady updatov danej krajiny...takze ked si toto zhrnenieme tak ano, jedna krajina ich stoji dost cize musia na nej aj nieco zarobit inak viete zo zakladnej ekonomiky co sa stava.
Ved Latinska Amerika nie je pokusny kralik len tak z rozmaru, ale preto ze oni su na hrane nuloveho zarobku a ak im uz ani toto nepomoze tak zrejme sa s nimi GF rozluci.
Tejto veci im verim, dovod preco to idu spajat...kazdy novy server zabije ciastocne tie pred nim pokial nie su dostatocne silne. Preto vdaka bohu ze namiesto rozhadzovania novych serverov radsej zacali rozmyslat a ano aj ekonomicky , lebo tym ze nam navalia novych hracov na server nas to bude bavit viac...respektive v to dufaju.
Uz aky nazor a chut si na to spravia hraci, to sa este len uvidi... celkovo ja to hodnotim pozitivne co si citam nemecke, anglicke a nase forum.
Co teda stale nevieme su presne info o hradoch - mame len domnienky. Co sa tyka tych postav , tak to fakt by bolo silne kafe keby dali nejake obmedzenie na hranie.. to by sa mi rozum zastavil.

Je pravda, ze mohli zacat ci uz s upravou vojen alebo este nejakymi super updatmi ako bol Fehan,,,ale verim ze sa do toho pustia po tejto zmene, ked uz by defakto mohli prestat riesit otazky odlivu hracov.

hornet

Super Gameoperator

• Send private message

45

Sunday, January 22nd 2012, 4:33pm

Nikde som sa nedočítal, ako top bude s účtami na zlúčených serveroch, ktoré majú rovnaké názvy... akým spôsobom to bude vykonané, lebo sa môže stať aj to, že dvaja odlišní hráči na spojených serveroch budú mať rovnaký názov účtu..
:thumbsup: nekrič hop, kým ti nepreskočí :thumbsup:

:rolleeyes: s úsmevom ide všetko lepšie :rolleeyes:

46

Sunday, January 22nd 2012, 7:19pm

S touto informaciou nie sme oboznameni este do detailov. Je len jasne, ze postavy sa rovnako volat nebudu moct . Bude to jedna databaza takze nezobere rovnake nicky. Tesit sa mozu ti, ktori nemaju rovnake mena na serveroch, Ti ktori maju...tak mrzi ma to,ale skuste byt este trpezlivi, kym nas nemci neoboznamia do detailov ako to bude.

47

Sunday, January 22nd 2012, 8:14pm

Donutia ich si tie kontá premenovať inak to nevidím :thumbsdown:

48

Monday, January 23rd 2012, 8:56am

jasne premenuju sa

nakoniec to nikomu neublizi... ak by som bol napr. sempre na S1 a S3 tak si zmenim nick na sempre S1 a na sempre S3 to je to najmenej... skor je obmedzujuce to ze nebudem moct napr pri takomto zluceni hrat v jednom rade... to je DOST ZASADNY problem... to sa mam stat schizofrenikom? xixi aby som na strane jednej hajil zaujmy mojho radu pod uctom napr. sempre S3 a pod uctom sempre S1 hajil zaujem radu proti ktoremu ale zaroven bojujem ako sempre S3?? v tomto vidim jeden z najvacsich problemov... tie ostatne ako nestretnut sa v suboji, v turnaji ci na skupine zasadny problem nevidim.... No a druhy problem bude v hradoch, ale to myslim osetria k spokojnosti hracov...

This post has been edited 1 times, last edit by "sempre" (Jan 23rd 2012, 8:57am)

49

Monday, January 23rd 2012, 10:37am

To ze druha postava bude musiet byt v druhom rade nemusi byt niekedy na skodu - napada ma ale ina otazka
v pripade vojny - moze byt jedna postava najata ako zoldnier radom v ktorom ma hrac druhu postavu ? -
v tomto pripade ide o kontakt postava - rad nie postava - postava - ci nie ? :hi:

50

Monday, January 23rd 2012, 12:00pm

hehe

Eldar na skodu? xi, no jedine ak by som bol ako špeh v inom rade... co sa mi jednak prieci... a na druhej strane nudil by som sa v tom inom rade...
Teda to obmedzenie, ze nebudem moct mat obe postavy v jednom rade ma donuti jednu postavu zmazat... resp. ju darovat niekomu, kto ju potom bude moct hrat v jednom rade spolu so mnou... Inak to nevidim...

This post has been edited 1 times, last edit by "sempre" (Jan 23rd 2012, 12:03pm)

cartyci

Panoš

• Send private message

51

Monday, January 23rd 2012, 5:54pm

presne v tomto vidim aj ja problem .....avsak myslim si ze sa vytvoria spojenia medzi rádmi s tymto problemom u rytierov.....a podla vsetkeho bude rádov bud prilis vela alebo budu rády dost preplnene :)

52

Monday, January 23rd 2012, 6:07pm

hmmmm

no len neviem ci si tvorcovia BK uvedomuju (neverim, ze neuvedomuju) ake to je SVINSTVO (sorry za vyraz) z ich strany, takto ENORMNE obmedzit hracov. Ked sme si ucty vytvarali, vylepsovali postavy, vznikali rády, priatelstva, rivalita atd., proste hrali sme nase postavy a dost z nas do ich rozvoja dalo aj prachy (ktore Nemcom v tom case vonali, aj ked kaslat na prachy... mne ide o to ostatne) teraz budeme stat pred rozhodnutim, ze ktoru postavu zmazat ci darovat, lebo nas spojenim servrov VYRAZNE OBMEDZIA V HRANI !!! A reci o tom, ze to je minimalne obmedzenie je hlupost, prave naopak na jednom serveri nie je realne plnohodnotne hrat dve postavy, ktore nemozu byt v jednom rade... Ak budem mat 2 postavy vsetci taky budeme pred rozhodnutim, ktoru postavu uprednostnime v rozvoji, kedze v materskom rade bude chciet ostat logicky kazdy so silnejsou postavou resp. s postavou, ktora mu je pre nieco blizsia... a co ta druha postava? nebude v ziadnom rade, ci len v nejakom AKOZE rade... ci "tienovom" rade... teda bude v podstate stagnovat... upadat, a nie vinou hraca ale vinou obmedzeni prevadzkovatela hry... NA JEDNEJ STRANE TEDA ANO OZIVENIE... NA DRUHEJ STRANE UTLM... ak to bude mat take obmedzenia obavam sa, ze cast hracov odisla po redizajne a dalsia cast v ktorej budem aj ja odide po spojeni serverov :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

This post has been edited 2 times, last edit by "sempre" (Jan 23rd 2012, 6:15pm)

cartyci

Panoš

• Send private message

53

Monday, January 23rd 2012, 6:35pm

ved este aj tak nie je zname ktore servy sa budu spajat a ako to vlastne bude takze este netreba rozmyslat: ake to bude zle ....ktora postava je lepsia ...kde budem v rade .....myslim ze hlavne je momentalne hrat hru a pockat co to prinesie :)
(mimo temu =ten sek nemusel byt :( )

This post has been edited 2 times, last edit by "cartyci" (Jan 23rd 2012, 6:41pm)

54

Monday, January 23rd 2012, 7:24pm

No a čo bude s rádmi s rovnakým názvom tak kvôli tomu odíde väčšina :thumbsdown:

55

Monday, January 23rd 2012, 8:19pm

heh

no toto je tema o spajani a nazoroch na to.... teda tieto uvahy su na mieste cartyci.... riesit ich po spojeni je neskoro... aj ked cokolvek tu napiseme je to na .... /mimo temu, ten sek bol vhodny len si dal malo crako heh)

56

Thursday, January 26th 2012, 8:19am

Mne sa to nepaci

Suhlasim so Sokarom
Je to obmedzenie hry pre hracov co hraju na viacerych serveroch.
Ked spoja servery moze sa stat ze hrac co ma dve postavy zrazu ostane v situacii ze hra vlastne proti sebe....
Vobec si neviem predstavit ako budeme viest vojny ak budem mat v dvoch radoch postavy...Pojdem sama proti sebe....tak to uz je teda riadna kravina!!!!!

57

Thursday, February 9th 2012, 8:20pm

Doplnim take male info co sa Radov a mien Radov tyka...

Ak maju dva rady rovnake meno... tak to meno si bud emoct nechat rad ktory ma nie ze samotna lvl radu vyssi ale sa zrataju lvl vsetkych hracov ktori sa nachadzaju v danom rade a porovna sa az tkz Total uroven rytiera..

takze rad ktory ma dajme tomu 20 hracov s lvl 10 asi tazko si necha nazov ak v druhom rade bude 5 rytierov s lvl 50

58

Thursday, March 1st 2012, 11:53am

no už sa spominalo asi všetko ohladne spojenia, akurat nikto nevie kedy :) je už aspon približny datum ???

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

59

Thursday, March 1st 2012, 6:41pm

keď bude dátum známy tak vám ho čo najskôr oznámime... špekulácie nemajá žiadny zmysel

60

Thursday, March 1st 2012, 8:53pm

A prečo ten event VIKINGOU nebude na piatom serveri?

:crying:
Nemáš čo robiť? :D Tak hraj BK :thumbsup: