You are not logged in.

1

Thursday, January 12th 2012, 1:14pm

Novinka z blogu o serveroch

Ahojte uz ste citali tieto novinky, ktore su na blogu odvcera ?

http://redesign.battleknight.de/

Tykaju sa buducnosti serverov... co si myslite ?
Detaily este nemame ani oficialne vyjadrenie, je to skor co sa planuje...

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

2

Thursday, January 12th 2012, 4:32pm

To zlucenie nase serveri urcite postihne, kedze tu ako sa vravi "skapal pes". S3 hrava asi 1 rad a s4 mozno 2 rady ostatne serveri nehram ale asi to nebude tiez nic moc. Bude to ozivenie hry ale neviem ci sa to bude mnohym pacit. Keby som bol naprikald zamerany na turnaje a hodia mi zo stareho serveru nejakych konkurentov co hru hraju o rok viac nepotesilo by ma to. :D
Tiez ma velmi zaujma co spravia s hracmi co hravaju vsetky serveri a celkove prevedenie toho spojenia, naprikald ako to spravia s hradmi, radmi a pod.

cartyci

Panoš

Occupation: student

• Send private message

3

Thursday, January 12th 2012, 5:36pm

a ked sa spoja servy ako by to bolo ked mam dve postavy?
to by ma dost trapilo keby len tak musim rozhodnut ktoru z postav si vyberiem :thumbsdown:
Šťastie ľudí spája a nešťastie ich preveruje.

Zmeňte spôsob myslenia a zmeníte aj svoj osud.

This post has been edited 1 times, last edit by "cartyci" (Jan 12th 2012, 5:37pm)

4

Thursday, January 12th 2012, 7:12pm

ako napad vyborny len nefer voči hračom na kratšich svetoch. napr. hrači s4 okrem top 3-4 je neporovnatelne slabšia ako top hrači na s1, s2, s3 a to iste plati pre s5 . a dalšia vec su tie viacere postavy na viacerych svetoch. ale ja osobne to vitam, kedže každy vidi ako to na BK upada. ale niektory potešeny moc nebudu.

5

Thursday, January 12th 2012, 7:14pm

mna by zaujimalo ako to bude z hradmi ci ich bude treba nanovo obsadzovat

6

Thursday, January 12th 2012, 7:47pm

Zatial nemame info o tom, ako to bude s postavami ktore hrate na viacerych serveroch a s hradmi.

Je zatial len jasne ze sa serveri ocistia od neaktivnych kont - duchov. Ja toto vitam...ako oznam co som dala do noviniek hovori...prinesie to novu akciu na servery

Mikki aj ano , ale nie celkom suhlasim... pretoze novy hrac ktory pride sa tiez niekam musi registrovat a teda vzdy zacina od nuly a na serveri uz su vymakani hraci... to je kolobeh hry.. a niekto prvy byt musi. Prinesie to konkurencie schopnost a novy zivot...

Ale nemyslite si ze teraz nam tu na sk spravia jeden server :) Spajat by sa mali len dva do jedneho, nie tri a viac.

Potom pribudajuce info sledujte TU

7

Thursday, January 12th 2012, 8:01pm

Me se to absolutne nelibi! Jsem 100% proti a to hned vysvetlim...
Jednak nejvetsi pruser vydim v tom, ze to nejvice budou schytavat nejslabsi hraci na ser. a to takrka dvojnasobne!
Podle meho si vzali GF moc velke sousto a podle meho by meli resit dale jnaci problemy, ktere me osobne trapi daleko vice, nez nejake smesne slouceni ser.
proste jsem proti a pokud k tomu dojde a nebude se mi to libit, jak tady tak i na cz ser. , tak pak jednoznacne skoncim s hranim definitivne...
PS a nebojte, pokud k tomu dojde tak radeji smazu vsechny ucty co mam, nebudu podorovat zhovad...sti :thumbsdown:

This post has been edited 1 times, last edit by "Sokar" (Jan 12th 2012, 8:02pm)

tyraell

Páža

• Send private message

8

Thursday, January 12th 2012, 9:00pm

no já jsem na to docela zvědavá jak to bude vypadat. Moc radost z toho nemám, protože na servru kde hraju je relativně málo rubínových hráčů. Jestli dojde ke sloučení se servrem, kde jich je hodně ( a že jich je na ostatních servrech dost) tak to budou jatka :D
Hra je o napadání, tak se s tím smiř ... :orc:

9

Thursday, January 12th 2012, 9:04pm

tak tu na slovenskych serveroch nehram ale uz teraz lutujem server ktory dostane cz 3..hrac menom JUMBOJET je inak vymakany..mozno asik najviac co som videl a to som pochodil vela vela serverov..:D umenie v zbrani ma s vecami cez 1000 takze to bude ina sranda.:Ddufam ze to nebude nas server kde hrajem.:)ale tie hrady a tak budu zaujimat aj mna ako to bude..ci bude hradov viac ak bude viac klanov alego neviem lebo co som pocul tak na DE serveroch co je klanov aspon 50 na jednom servery vedu vojny o hrady skoro kazdy den..a to by sa mi velmi nepacilo prichadzat o vylepsienia stale.:)

10

Thursday, January 12th 2012, 10:21pm

Ak spoja s1 a s2, tak UzR bude bezkonkurenčne najlepšie :8DDD

Ak to bude s1 a s4, tak aj tak bude UzR top a No.1 sa už tak veselo rehotať nebude :8DDD

K tomu, že tu budú rubínový hráči sekať nerúbinových, blbosť, rubínový pretekajú v misiach aby rýchlo napredovali (nájdu sa aj vínimky: Jimmyke, ale ten už skončil).

Že budú sekať príliš silný, príliš slabých, tak to je vecou každého zbabelca, ale aspoň bude viac slabých a silný sa nebudú tak často zameriavať na Vás slabších a hlavne: viac silných rádov prinesie viac vojen a prioritne sa budú sekač členovia rádov vo vojnách a nebudú toľko chodiť po ostatných rytieroch, teda viac pokoja pre slabších (pokiaľ nepôjdu do top rádu, ktorý bude prermanentne vo vojne).

:thumbsup:
Keď sa chceš mať, ako prasa v žite, musíš byť sviňa.
:blabla:

cartyci

Panoš

Occupation: student

• Send private message

11

Friday, January 13th 2012, 7:37am

bibop spojenie UzR na s1 a s2 by bolo super ako aj s4 avsak skor si myslim ze by sa mali spojit s3 a s4 ked uz....Ericsson s3 myslim ze hra minimalne 5 ci 6 avsak aktivne by som povedal 3....podla mna by bolo este zaujmavejsie spojenie s2 a s3 ;)
Šťastie ľudí spája a nešťastie ich preveruje.

Zmeňte spôsob myslenia a zmeníte aj svoj osud.

This post has been edited 1 times, last edit by "cartyci" (Jan 13th 2012, 7:38am)

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

12

Friday, January 13th 2012, 10:18am

bibop predstavujes si to velmi divne, ak by totiz spojili server, ktory bezi cca o 3 roky dlhsie(s1) a s4 co je pomerne novy server tak by im 3/4 z s4 skoncili a urcite si taketo veci v GF aj uvedomuju. Uz spajanie dvoch serverov ktore su pustene v rozmedzi roku je pre hracov zo stareho servera dost diskriminujuci a nie este taketo spajanie...

Ja sa priznam, ze ak mi nebudu tie spojenia vyhovovat koncim z niektorymi servermi a to urcite nebudem sam uz viac hracov z CZ sa ma pytalo ako to bude aj ked neviem pocitaju z najhorsim a to ze to zabalia ak to bude nespravodlive, nedoriesene alebo podobne.

trepo

Game Administrator

• Send private message

13

Friday, January 13th 2012, 10:45am

presne ako pise ericsson, ja to relativne vidim tak ze sa spoja s1+s2 a s3+s4, s5 je mladatko a malo by zostat same...
predstavte si ale ze mam konta na s1,s2... po spojeni budu obidva na jednom servery...nebudu moct byt ale v jednom rade (mozno aj ano...uvidime ako to bude)...jedno z nich preto supnem do konkurencneho radu, a bum hned mam spicla. Tu bude musiet vedenie kazdeho radu davat sakramensky pozor kto kde je...
ku hradom - urcite vsetky rady o ne prijdu a budu musiet obsadit ten ktory hrad nanovo - to je uplne logicke riesenie
spajanie ma svoje muchy - ale urcite je to krok v pred

14

Friday, January 13th 2012, 10:45am

spajanie

No osobne si myslim, ze tak jak pisal Ericsson je to z pohladu toho, ze naozaj na BK "zdochol pes" dobrý nápad... a musim suhlasit aj s tym, ze spojit server, ktory funguje kratsie so serverom co bezi dlho je na hlavu... Logicky mi teda vychadza, ze ak spojit tak S1 s S3... ostatne neviem (nehram ich). Avsak samotne spojenie je malo, trebalo by doriesit veci MINIMALNE ohladom turnajov a vojen. Plus bude zaujimave ako sa zriesia hrady... kedze zial u nas vdaka nefungujucim vojnam bitky o hrady nie su na dennom poriadku ako inde a ak niekto o vylepseny hrad pride zasahom prevadzkovate hry tak nadseny rozhodne nebude... No a dalsia zaujimava vec bude, ze sa budu musiet zmenit pravidla hry a teda, ze na jednom serveri po zluceni bude moct mat jeden hrac dve postavy, bez toho to nepojde, kedze nejeden z nas (vratane mna) hrame jak S1 tak S3 a na oboch serveroch mam celkom obstojne postavy :P Toto bude zaujimave... ako potom rozlisovat, kto ma opravnene dve postavy a kto ma multiucet... Plus bude nespravodlive ak budem mat na jednom serveri 2 relativne silne postavy a zacnem drvit jedneho hraca... Nie ze by som nemal koho :woot: ... hehe :D ale spravodlive to voci slabsiemu nebude...

Trepo: S1+S2 a S3+S4 ? hmmmm ta viem ja, mozno by to zle nebolo... z mojho pohladu... a to ohladom "spicľov"... atd je pravda... to bude sakra komplikovane.... :((

This post has been edited 1 times, last edit by "sempre" (Jan 13th 2012, 10:49am)

Jimmike

Ex-člen Tímu

• Send private message

15

Friday, January 13th 2012, 11:57am

SUPER NÁPAD! Na také niečo som čakal veľmi dávno, no žiaľ príde až po mojom dôchodku. Veľmi to ľutujem, že tam už nebudem. Pravda bude treba doriešiť nejaké veci, ale isto to majú premyslené, ináč by do toho nešli. Asi začnem nanovo hrať. Bude sekanica, plno vojen, atď. :D

16

Friday, January 13th 2012, 12:11pm

S1 + S3 alebo S1+S2 a S3+S4 ??

najviac ma zaujima S3 a potom S1... no ako som si pozrel teraz S4... (vytvoril som si na S4 docasne ucet, dam ho zmazat) tak si myslim, ze spojenim S4 s S3 sa vela vody nenamuti... bude to asi len kratkodobe ozivenie... Ak ma vyznam tak spojit S1+S3 to by hru ozivit v celku aj mohlo. Tot moj nazor...

This post has been edited 2 times, last edit by "sempre" (Jan 13th 2012, 12:12pm)

17

Friday, January 13th 2012, 2:11pm

Spájanie servrov ? - hmm zaujímavý počin - viacerí tu vyjadrili celkom zaujímavé myšlienky , ale môže sa to zobrať aj
z druhej strany - keď sa už na to tvorcovia odhodlali čo takto urobiť normálny server a napr. veteránsky - proste aby
keď už to chcú oživiť nech ostane na BK čo možno najviac hráčov - vysvetlím - len jednoduché spojenie servrov by len
prehĺbilo priepasť medzi najsilnejšími a najslabšími čo by spôsobilo ďalšie odchody slabších a znova upadnutie hry.
Keď ale slabí budú mať vyššie méty viac na dosah budú sa aktívnejšie zapájať do hry a bez obáv že sa na nich budú tí
najsilnejší odbavovať. A zároveň koncentrácia silných hráčov na veteránskom povedie k vyššej rivalite a trošku
rozpohybuje ich zkostnatelé zadky xixi.

trepo

Game Administrator

• Send private message

18

Friday, January 13th 2012, 2:40pm

nasa CoMa vypustila blizsie info, serena nam to tu isto aj prelozi.. zatial DE verzia a ENG verzia

19

Friday, January 13th 2012, 2:53pm

jj kuknul som - dôležité jeden hráč bude môcť mať na jednom servri viac postáv bude to ale spojené s obmedzeniami -
tie sú ale rozumné a pochopitelné - napr. len jedna postava na jednej IP v jeden čas, len jedna postava na jednej skupke
tiež na turnaji atd.

This post has been edited 1 times, last edit by "Eldar" (Jan 13th 2012, 2:53pm)

20

Friday, January 13th 2012, 3:07pm

Dakujem trepovi ze sem dava odkazy na zahranicne fora. Kazdopadne prelozila som vam to :

Spájanie serverov

Takze bat sa nemusite ze stratite jedno konto. Nie, mozete si ich nechat ale bude to mat iste obmedzenia.