You are not logged in.

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

21

Friday, June 17th 2011, 7:21pm

dnes bola na beta server nahrata verzia a je v nej par zmien medzi najvyznamnejsie pratri zmensenie obrazku indicie, ktora zabera len 1 policko v inventari :)
Ericsson has attached the following file:

22

Friday, June 17th 2011, 9:44pm

No tu verziu nahrali uz vcera na Betu, nie dnes. Changelog k nej si mozete precitat tu : http://board.battleknight.sk/board1-novi…-4-1/#post19457

Ale ano jedna z takych najviditelnejsich zmien je prave zmensenie indicii. Osobne v tom vidim prinos, lebo zaberaju neunosne vela miesta, ale na druhej strane ked mam dokoncenu Castu indiciu tak musim viac skulit na monitor, lebo tam sa jedna len o zmenu farby pierka z modreho na cervene a to je teraz pri takom malickom obr dost tazko viditelne.
Uz by nemali byt problemy s prehliadacmi ked zvysujete atribut - prekryvalo sa tam tlacitko zvysit s cenou v AG.

Trawi

Lord

• Send private message

23

Saturday, June 18th 2011, 9:13am

decká ja mám taký problém s týmito stránkami, resp. nie ja ale kamarátka z rádu...nick JaNuSQa.. je level 10 či 11 už a stále nemá stratené stránky...precestovala všetky mestá ale u obchodníka nemá žiadne indície k nákupu...neviete ako je to možné? ja som s tým žiaden problém nemal!

24

Saturday, June 18th 2011, 10:14am

Trawi ja si myslim, ze to je tym, ze hlavna podmienka na to aby sa Stratene stranky a vobec Indicie objavili je mat minimalne uroven 12. Je to v changelogu napisane.

Jimmike

Ex-člen Tímu

• Send private message

25

Thursday, July 21st 2011, 12:56pm

samé bonusy mi to dáva :D

This post has been edited 1 times, last edit by "Jimmike" (Jul 21st 2011, 12:56pm)

26

Tuesday, August 2nd 2011, 11:17pm

no konecne som sa dopracoval na koniec knihy -

Zostávajúci rytieri, ktorí bojovali pod vlajkou Červeného meča, sľubovali trpkú pomstu, ako odplatu za hanbu, ktorú utrpeli po porážke pod Oboletovou pevnosťou. Bolo to dôležité hlavne pre Feraxa.

Legenda hovorí, že keď je mesiac v splne a tajomná hmla zahalí vrchol Thurongalu, po krajine popolu sa potuluje prízrak. Kto ho stretol, tvrdí, že sa jedná o ducha ženy s krásnymi očami, ale plnými smútku. Túla sa sama krajinou, len vietor jej robí spoločníka a vlní perie jej plášťa.

Koniec

pravdu povediac som ale sklamany - asi som trosku hamizdny xixi

This post has been edited 1 times, last edit by "Eldar" (Aug 2nd 2011, 11:25pm)

Trawi

Lord

• Send private message

27

Wednesday, August 3rd 2011, 7:25am

Eldar koľko stránok má kniha?

trepo

Game Administrator

• Send private message

Jimmike

Ex-člen Tímu

• Send private message

29

Tuesday, August 16th 2011, 5:06pm

čo som našiel na misii :P

cartyci

Panoš

Occupation: student

• Send private message

30

Wednesday, August 17th 2011, 7:17am

blahozelam :thumbsup: aj ja by som bral a to bola aka indicia?
Šťastie ľudí spája a nešťastie ich preveruje.

Zmeňte spôsob myslenia a zmeníte aj svoj osud.

This post has been edited 2 times, last edit by "cartyci" (Aug 17th 2011, 7:18am)

Jimmike

Ex-člen Tímu

• Send private message

31

Wednesday, August 17th 2011, 3:12pm

neviem presne, ale asi uzavretá obálka s pečaťou ( alebo otvorená). neviem, pamäť mi už neslúži dobre.

lamaaa

Panoš

• Send private message

32

Tuesday, February 21st 2012, 9:06pm

na plnenie indícii treba aj určitú úroveň? teda ja ich v obchode nemám :)
Battleknight je môj život keď som mal pauzu nudil som sa som späť a ukážem vám čo je vo mne :thumbsup:

moja postava

33

Tuesday, February 21st 2012, 10:11pm

ano, aby si ich prvykrat zbadal musis mat lvl 12 najmenej