You are not logged in.

1

Thursday, May 12th 2011, 4:25pm

Diskusia o novom update - "Stratené stránky" - 0.9.4

Milí hráči, tí ktorí už hráte na nejakom redesign serveri, alebo sa chystáte hrať na našom budúcom, prečítajte si o novom update. Diskutovať môžete tu.

trepo

Game Administrator

• Send private message

2

Thursday, May 19th 2011, 1:12pm

takze na UK BETU, tak ako slubili dorazil dnes update 9.4

pri misii sa Vam pekne ukaze tak ako bolo spomenute ci bola vynimocna, alebo priemerna...

pri vojne sa Vam ukaze kto ju vyhlasil

turnaj sa spusti uz pri 8 ucastnikoch... ale odmena za titul klesla logicky

no a spominane stratene strany...

u obchodnika s artefaktmi som si kupil tieto dve strany.... tam je napoveda kam ist dalej...

po splneni ulohy (misia v danom meste) dostanete odmenu...

3

Thursday, May 19th 2011, 3:20pm

Ano ja uz tiez patram po strankach zatial na Test serveri, ale verim ze coskoro tato verzia dorazi aj k nam - prve Indicie si kupte u obchodnika s artefaktami a nasledujte ich pokyny. Ta kniha je vlastne pribeh - ma urcity pocet kapitol teda vytrhnutych stranok - tie musite najst, pocas tohto hladania.

trepo

Game Administrator

• Send private message

4

Monday, May 23rd 2011, 9:52am

fantasticka odmena za najdenie 1 stranky tretej urovne.... Bratia v zbrani na 10 dni zdarma :P

trepo

Game Administrator

• Send private message

5

Monday, May 23rd 2011, 10:07am

len pre info - prebrate z anglickeho forka...úrovne indícií

Level 1: obyčajná indícia (cena u obchodníka par striebornych, u mna cca 250 strieb.)
Level 2: bežná indícia ( 5 rubínov)
Level 3: sporadická indícia (10 rubínov)
Level 4: vzácna indícia
Level 5: výnimočná indícia

po splnení sa Vám indície premenia na indíciu vyššieho stupňa:
3 obyčajné = 1 bežná
3 bežné = 1 sporadická
3 sporadické = 1 vzácna
3 vzácne = 1 výnimočná

Trawi

Lord

• Send private message

6

Monday, May 23rd 2011, 10:38am

perfektné :) hádam to čoskoro príde aj ku nám... určite to bude skvelá funkcia hry

aduska

Páža

• Send private message

7

Monday, May 23rd 2011, 12:36pm

no nasla som i ja nieco :D a puzzle sa hlada dalej :D

This post has been edited 1 times, last edit by "aduska" (May 23rd 2011, 12:38pm)

trepo

Game Administrator

• Send private message

8

Tuesday, May 24th 2011, 11:59am

tak za splnenie 3 "sporadickych indicii" (3.stupen) som dostal jednu "vynimocnu" (4ty stupen), ktomu este figurinu na 10 dni a dalsiu stranku...

trepo

Game Administrator

• Send private message

9

Wednesday, May 25th 2011, 11:02pm

tak konecne splnena prva "rare" indicia (lvl4)...
odmena ma troska sklamala, ale potesi aj tak...

10

Thursday, May 26th 2011, 12:19pm

silno privitam pozeram ze sa s tym vyhrali a obrovsku sancu maju aj hraci co nekupuju rubiny vyskusat ako to chuti aspon pocas 10 dnoch mat zvyhodnenu usadlost ;) palec hore GF !!

11

Monday, June 6th 2011, 9:26pm

Dnes nabehla nova verzia 0.9.4 na RD server 5 , kupila som si dve stranky u Obchodnika s artefaktami, jedna vzdy stoji striebro a druha stoji kamene uz.
Na jednej Indicii bola zadana uloha : Chod do Endelaine a na vyprave najdes nieco uzitocne - vydarila sa as druha misia a nasla som super 3 modre 500bod. elixiry zdravia Plus nejaka mensia suma Ag.
Osobne sa mi to paci , i ked to hracov nuti viac cestovat, ale mam mensiu osobnu skusenosti ze je ovela lepsie cestovat ako travit cas stale v jednom meste. Hlavne kvoli ziskavaniu karmy.
serena has attached the following file:
  • OdmenanaBK.JPG (43.78 kB - 30 times downloaded - latest: Apr 13th 2012, 2:27pm)

12

Tuesday, June 7th 2011, 9:26am

hram server 5 a v akom meste to kupite ja som, bol uz v troch a nevidel som to tam?

trepo

Game Administrator

• Send private message

13

Tuesday, June 7th 2011, 9:41am

musis byt lvl 12, a indicie najdes u obchodnika s artefaktmi

trepo

Game Administrator

• Send private message

14

Tuesday, June 7th 2011, 10:01am

tak konecne sa mi podarilo pospajat indicie do prvej unikatnej (5lvl)

ako mozete vidiet za splnenie 4lvlovej indicie bola stedra odmena - stranka do knihy, premiuim na 10 dni, a kedze uz to bola moja tretia (4lvlova) prisiel mi aj ten ruzovy liebesbrief (unikatna indicia)

odmena za splnenie ma vcelku sklamala.. posudte sami ci je vhodne na tom makat a cestovat po celom svete...ked vam da vec, ktoru mozem pouzit len ako 3-4 tu alternativu :(

15

Wednesday, June 8th 2011, 10:27am

tak ja som dnes splnil prvu ulohu tiez a vsetky tri indicie ktore som dostal sa zmenili na list s indiciou + ako odmena mi boli dane 3 elixiry na HP. Myslim ze toto je uzasne spestrenie hry samotnej.
Pazur has attached the following file:

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

16

Wednesday, June 8th 2011, 11:01am

chysta sa uprava tejto verzie a prinesie myslim zaujmave zmeny :

voditka nebudu zaberat tolko miesta v inventari
viac striebra za hladanie voditok
pre lvl 5 voditok sa maju zvecsit vynosi AG a predmet by mal byt lepsi respektive by mal mat vecsiu hodnotu :)

pridam este co som dnes nasiel:
Ericsson has attached the following file:

17

Wednesday, June 8th 2011, 3:36pm

tak nasiel nasiel som vdaka spleniu ulohy v liste dalsiu stranku do knihy :)
Pazur has attached the following file:
  • 3indicia.jpg (75.29 kB - 15 times downloaded - latest: Apr 13th 2012, 2:27pm)

18

Wednesday, June 8th 2011, 4:21pm

mam obycajnu indiciu aj castu indiciu som level 12 a napisalo mi cestuj do gastain mesta tam som a bol som na styroch vypravach a nic som nenasiel netreb s tym nieco spravit?

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

19

Wednesday, June 8th 2011, 6:34pm

treba tocit misie az kym nic nenajdes..neiekdy to trva dhsie inakedy to je na prvu misiu...dnes som minul 120 bodou vsetky misie co boli v meste som prestriedal a az potom som to nasiel :)

20

Thursday, June 9th 2011, 9:38pm

Tak dnes uspesny den rano sem doatal premiovy ucet na 5 dni ( indicie me stala 10 rubinu)

a dnes vecer po zkombinovaní 3 indcii za 200 stribra sem dosstal Strazna 10 dni takze super :D

//MOD edit Ericsson: snazte sa obrazkom zachytit len to dolezite a zbytok orezte aby ste nenahravali zbytocne velke obrazky...najlepsie je nahrat obrazok cez funkciu Attachments :)
Lucky_Starr has attached the following file:
  • straz.jpg (48.47 kB - 16 times downloaded - latest: Apr 13th 2012, 2:27pm)