You are not logged in.

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

61

Thursday, April 28th 2011, 7:46pm

dnes bol spusteny cesky server 10 a je na nom redesing je to dobra sanca vyskusat ho a v celku zrozumitelnom jazyku teda dufam ze cestine kazdy z vas rozumie :D
je to sanca pre hracov, ktori doteraz neskusali pretoze im je anglictina alebo nemcina cudzia :)

62

Thursday, April 28th 2011, 9:05pm

Ja len dodam, ze nepreskakujte ten tutorial, netrva to tych 15 minut a dostanete zdarma 10 rubinov a premium na 5 dni zdarma, ked ho prejdete.

63

Wednesday, May 18th 2011, 3:25pm

Ja som na nemeckom sevri a redesign sa mi páči, samozrejme správy sú dosť na figu, ale zvyšok vynikajúca vec. Výborne je cestovanie, kedy viete prechádzať a hľadať, kde je dobrá aukcia. Ďalej samotné aukcie a miznutie vecí v nej je výborne vyriešené. Vynikajúce sú misie a výber kedy a kde chcem pracovať. Na DE 13 je nás ako hadov. Kto poznate rád IMPCS, tak tam máme od začiatku roka takmer 120 rádových vojen. Žolduje sa tam jedna radosť. Riešia sa tam krycie vojny a podobne. Je tam cez 30 slušných rádov, ktoré kôli nedostatku hradov si ich kradnú navzájom.
Problémom redesignu je prvých 8 levelov, lebo do 3-tieho levelu len zázrakom spravíte misiu, lebo nenájdete výstroj s magickým zranením a do levelu 8 ešte nemôžte chodiť na skupinovky, ale potom je to bomba.
Tým, že boli znevýhodnené staty sily a obratnosti sa rozdiel v kvalite hráčov na základe koristi minimalizoval a vie aj výrazne nižšie postavený hráč v rebríčku vymastiť, podstatne silnejšieho, stačí dobre skombinovať výstroj. Ja s korisťou 98 tis. som vymastil hráča s korisťou 478 tis.

Ešte k prevodu či dať novú verziu na starý server, alebo nie:
Vytvorte nový server s redesignom, na ktorý bude možné previesť postavu zo starého pre tých, ktorý o to prejavia záujem. Prevod postavy na nový server funguje tuším v Gladiatuse (ale niesom si istý). Prevod by sa uskutočnil za poplatok, povedzme 50, alebo 100 rubínov.

Prevádzkovateľ zarobí, hráči budú tam, kde sa im páči viac a všetci budú spokojný.
:o))
Keď sa chceš mať, ako prasa v žite, musíš byť sviňa.
:blabla:

This post has been edited 4 times, last edit by "bibop" (May 18th 2011, 3:38pm)

64

Wednesday, May 18th 2011, 8:18pm

S bibopom suhlasim skoro vo vsetkom, ako povedal moj kolega GO , ked vas zacne stara verzia nudit , redesign je to prave aby ste si opat BK oblubili...ja ocenujem viacero veci - zacnem s cestovanim , bavi ma to , hlavne sposob objednavky cesty - ked musim odist len si objednam transport a dalej si utocim a pod. Nehladiac na to, z ev kazdom meste mam inu ponuku v obchode - tym padom mozem tych ponuk vystriedat viac, podla toho kolko precestujem.
Dalsia vec su veci s elementami - rozhodne je to ovela zaujimavesjie a ako napisal bibop konecne to zmeni nepomer aky je teraz na nasich serveroch a to bud eiste zaujimave aj pre silakov - lebo budu sa muset uz viac obracat.
radove vojny - ano toto bude vzrusujuce ako sa rady budu okradat navzajom, uvidime ci tomu bude tak aj u nas. Ocenujem pridane medaile a vyzvy.

Co sa tyka toho tvojho posledneho - bibop vsetky servery casom prejdu na redesign, presny datum nevieme , ale to je isty fakt. preto mate s5 aby ste sa vsetci mali moznost zoznamit s novou verziou. To prenasanie postav nie je mozne - nikto manualne nebude prenasat stovky postav len v ramci jednej krajiny - neviem si to predstavit napr v Polsku a inych velkych komunitach.

mala poznamka - vela z vas sa pyta, ko mozete ziskat Cierneho bleska ktoreho mate v Obchode, bohuzial ten kupon znamena, ze musite ziskat tento kupon. Ten rozdavaju len nemci pri prilezitosti roznych sutazi. teraz nedavno rozdali 20 kuponov pri Velkonocnom evente.

Trawi

Lord

• Send private message

65

Sunday, May 29th 2011, 10:30am

na čo slúži to nežné mačiatko? :D

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

66

Sunday, May 29th 2011, 4:23pm

tak mas tam napisane naco sluzi „sladké a nežné“

ked je rytier unaveny a ma cas tak sa hra s mackou co je na tom? :thumbsup:

ale myslim. ze nejaky skryty vyznam ma.. inak by ju tam nedavali a nestala by 50 rubinov :)

lamaaa

Panoš

• Send private message

67

Tuesday, June 7th 2011, 11:43pm

zdá sa mi to alebo sa písalo že koncom roku 2010 to malo byť ? a teraz už "pár" mesiacov je po tom mno fajne tolko som sa obával novej verzie a pripravoval na nu až nakoniec ju neuvidím... skončil som síce aj ked som mal celkom dobrú postavu ale čo už
Battleknight je môj život keď som mal pauzu nudil som sa som späť a ukážem vám čo je vo mne :thumbsup:

moja postava

68

Thursday, June 30th 2011, 1:09pm

kedy bude k dispozícii MANUÁL K HRE ??!!

nic v zlom ale spustit S1-S4 bez zverejnenia manualu je NEOSPRAVEDLNITELNA CHYBA !!! Kto je za to zodpovedny???
napr. ako mam vediet na co je v obchode macka... (skryty vyznam?? aky?? lebo hrat sa s mackou... xixi) a dalsie veci... napr. co a ako je s trhoviskom-artefaktmi a s indíciami... to je len cast...
Ako to mame hrat? Jasne, ze na dost veci staci trochu rozumu a nieco poskusat a iste naucili sme sa nieco na s5 ale vyssie lvl maju dost veci predsa len inak... Zvlast ak ide o veci, ktore sa daju kupit len za rubiny... a skusmo nakupovat veci za rubiny je pritiahnute za vlasy... TEDA?? MANUAL??

This post has been edited 1 times, last edit by "sempre" (Jun 30th 2011, 1:11pm)

69

Thursday, June 30th 2011, 1:13pm

sempre , manual nie je vobec....nechapem preco ale uz od uplneho zaciatku redesignu aj v anglicku to pise manual coskoro.... smutne, zrejme nemci nemaju stale cas na to.

Co sa tyka indicii , tak tie su vysvetlene tu na fore, kto necita forum, bohuzial, nova verzia nas obrala aj o tie spravy v hre, takze jedine tu pre tych, ktori sem chodia. I ked by sa zisla taka vec v hre a to tlacitko Novinky. Videla som to v inych dvoch - troch hrach a je to slusne...hrac si klikne a hned sa mu rozbali planovac updatov a vysvetleni. Mozno sa dockame... zatial mame len svoje znalosti a forum.
Manual mat byt prvy urobeny s tym suhlasim.

70

Thursday, June 30th 2011, 2:26pm

pomoooooooooooooc

skusi niekto okrem srandiciek vysvetlit naco sluzi to milucke maciatko ?????
Eri pisal, ze ked je rytier unaveny sa hra s maciatkom.....a ????
ze by ta hra s maciatkom ma skor vyliecila ?????

OTAZKA...
NACO SLUZI MACIATKO?????

71

Thursday, June 30th 2011, 8:14pm

hedulka toto nechape nikto... na co je maciatko. Nemcov sme sa to uz pytali neraz a odpoved : je sladke a nezne. Viem znie to priserne ale tiez krutim hlavou , ze toto je riadne mimo. A navyse ta cena vyssia ako za psika :cursing: .... nechapem tomu, preco je zbytocna vec za kamene ....

jedine, dufam, ze po tlaku na nemcov pridaju macicke nejake atributy... inak je absolutne zbytocna podla popisu...

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

72

Thursday, June 30th 2011, 8:25pm

presiel som cele nemecke forum sekciu otazky a o maciatku, nikto nic nevie aj som ho skusal na bete a nic zvlastne nedalo takze urobil som co bolo v mojich silach ale bohuzial neviem na co je :angry:

zatial som dospel k tomu, ze je na nic a kupovat ho je strata 50 rubinov