Ja som na nemeckom sevri a redesign sa mi páči, samozrejme správy sú dosť na figu, ale zvyšok vynikajúca vec. Výborne je cestovanie, kedy viete prechádzať a hľadať, kde je dobrá aukcia. Ďalej samotné aukcie a miznutie vecí v nej je výborne vyriešené. Vynikajúce sú misie a výber kedy a kde chcem pracovať. Na DE 13 je nás ako hadov. Kto poznate rád IMPCS, tak tam máme od začiatku roka takmer 120 rádových vojen. Žolduje sa tam jedna radosť. Riešia sa tam krycie vojny a podobne. Je tam cez 30 slušných rádov, ktoré kôli nedostatku hradov si ich kradnú navzájom.
Problémom redesignu je prvých 8 levelov, lebo do 3-tieho levelu len zázrakom spravíte misiu, lebo nenájdete výstroj s magickým zranením a do levelu 8 ešte nemôžte chodiť na skupinovky, ale potom je to bomba.
Tým, že boli znevýhodnené staty sily a obratnosti sa rozdiel v kvalite hráčov na základe koristi minimalizoval a vie aj výrazne nižšie postavený hráč v rebríčku vymastiť, podstatne silnejšieho, stačí dobre skombinovať výstroj. Ja s korisťou 98 tis. som vymastil hráča s korisťou 478 tis.
Ešte k prevodu či dať novú verziu na starý server, alebo nie:
Vytvorte nový server s redesignom, na ktorý bude možné previesť postavu zo starého pre tých, ktorý o to prejavia záujem. Prevod postavy na nový server funguje tuším v Gladiatuse (ale niesom si istý). Prevod by sa uskutočnil za poplatok, povedzme 50, alebo 100 rubínov.
Prevádzkovateľ zarobí, hráči budú tam, kde sa im páči viac a všetci budú spokojný.
:o))