You are not logged in.

1

Friday, November 5th 2010, 9:00am

Diskusia o 0.9 verzii - Čo sa mi páči, čo nie

V tejto téme môžete opäť diskutovať, ale prosím žiadne prehnané emócie a attaky. Názov hovorí, o tom čo sa nám páči, čo nie. Takže zakaždým prosím o odôvodnenie , prečo je tomu tak.

Dúfam, že som na nič nezabudla a že je tam všetko. Ak sa niekto stretne s chybou či bugom prosím aby to zapísal v téme tu na to venovanej. Ja alebo Pazur to potom posunieme dalej.

2

Friday, November 5th 2010, 10:52am

nepaci sa mi forma moznosti kupenia elixirov
denne viem kupit len 2 kusy...ostatne su za rubiny...hm
ak som aktivnejsi hrac, dam misie a sekat uz nemozem...a ak ma capne nejaky silnejsi, tak hra skoncena

neviem ci je tomu ozaj tak, ale vraj ked naskocila nova verzia na bete, zmizli hracom vo vyssich lvl vsetky elixiry a aj veci co mali v inventari...je na tom nieco pravdy????? :dwarf:

trepo

Game Administrator

• Send private message

3

Friday, November 5th 2010, 11:39am

no tak

prispejem aj ja konecne...
mne sa ta nova verzia paci... cestujem jak dabel, uz som bol vsade okrem ostrova...tam teraz idem...sklamali ma draci lebo na moj lvl mam asi male staty tak ich nemam sancu dat...v inych lokalitach je to v pohode...

na s13 uz je spustena ta ulozna /truhlica...dufam ze to daju coskoro aj na betu - takze problem s elixirmi vyrieseny!!!

k bugom sa nevyjadrujem...bolo toho spomenute dost... ja mam napriklad zatvrdnuty loot chest, typek to rozbral na UK fore, a myslim ze na to prisiel v com je problem....

a este...neviem ci bol niekto z vas na bete ked sa spustila... po mesiaci tam dosla ta verzia prvykrat s aukciu.... to vam boli bugy!!! a postupne sa to vyriesilo, tak treba len byt trpezlivy...

k dalsim veciam sa radsej nevyjadrujem :)

Trawi

Lord

• Send private message

4

Friday, November 5th 2010, 12:10pm

- neskutočne mi vadí zásah do systému atribútov (skillov) 1 bod sily = 0.25 bodu zranenia ... absolútne rozčarovanie
- neskutočne mi vadí absencia času v lište prehliadača
- absolútne mi vadí rozloženie menu
- absolútne mi vadí štýl súboja, výber, útok...
- strašne mi vadí zminimalizovaná (aspoň oproti starej verzii) grafika zbraní
- strašne mi vadí spôsob detailu rytiera
- strašne mi vadí obmedzenie priestoru inventára
- neodpustiteľne mi vadí pokazenie "Achievmentov"...staré medaile sú ďaleko krásnejšie

+ pekná grafika pozadia
+ cestovanie
+ turnaje
+ striebro hneď po kliknutí na misiu
+ spôsob využitia koňa aj na cestovanie
+ možnosť výberu obrázku postavy
+ príbeh (možno..ešte ho nepoznám)
+ spôsob delenia správ

aduska

Páža

• Send private message

5

Friday, November 5th 2010, 1:34pm

trepo :D nas cestovatel :orc: len si zabudol napisat, ze kto sa chce dostat na ostrov, musi zaplatit 5 rubinky :D no a samozrejme, cesta naspät stoji taktiez 5 rubinov....

a hedulka, ano mas pravdu...pomizli veci aj elixire :D a u obchodnika su len 2x :D 50 hp a sem tam 100-200-400 hp...to blokuje celu hru ... :paladin:

POKAZILI TO CELE....budem sa cudovat, ak tu vobec niekto ostane hrat :D (okrem adminov, im sa to paci) :thumbsup:

This post has been edited 1 times, last edit by "aduska" (Nov 5th 2010, 1:35pm)

6

Friday, November 5th 2010, 1:42pm

nepaci sa mi forma moznosti kupenia elixirov
denne viem kupit len 2 kusy...ostatne su za rubiny...hm
ak som aktivnejsi hrac, dam misie a sekat uz nemozem...a ak ma capne nejaky silnejsi, tak hra skoncena

neviem ci je tomu ozaj tak, ale vraj ked naskocila nova verzia na bete, zmizli hracom vo vyssich lvl vsetky
hedulka asi si na s13 mensi lvl ze ? Bo ja na BETE som 32 a mam v inventari dve "policky" elixov, z toho jedna je rubinova a druha dostupna pre vsetkych, Coze ano, vyzera to tak ze za den si mozes kupit max tolko co ponukne obchodnik a v zavislosti od lvl.
Na druhy dotaz som ti nevedela odpovedat rano , kedze som mala uplne plny inventar a nic sa mi nedalo dokupit. Prislo mi to ze mam tych elixirov strasne malo pri pohlade na ten inventar, ale celkovu sumu mi ukazovalo taku ako pred nahodenim novej verzie. Tak som to skusila vsetko predat a naozaj mi to dalo tu sumu akej hodnoty bol inventar pred 0.9 na BETE, takze si nemyslim, ze to zmizlo.

trepo :D nas cestovatel :orc: len si zabudol napisat, ze kto sa chce dostat na ostrov, musi zaplatit 5 rubinky :D no a samozrejme, cesta naspät stoji taktiez 5 rubinov....

a hedulka, ano mas pravdu...pomizli veci aj elixire :D a u obchodnika su len 2x :D 50 hp a sem tam 100-200-400 hp...to blokuje celu hru ... :paladin:

POKAZILI TO CELE....budem sa cudovat, ak tu vobec niekto ostane hrat :D (okrem adminov, im sa to paci) :thumbsup:
Aduska spomenul to vo vedlajsej teme. Ako to blokuje hru ? Ved namiesto prelievania penazi na elixiri teraz dali tu pokladnicu. A ak si si nevsimla nie vsetkym adminom sa to paci...Trawimu skor nie ako ano, SWATYmu myslim vobec.... je to rozne skor zalezi kto aky styl hry hrall doteraz. A ked nahodia nove verziu 0.9 vsade bud sa BK hrat bude alebo nebude. To ukaze cas ci sli spravnou cestou.

aduska

Páža

• Send private message

7

Friday, November 5th 2010, 1:48pm

serena ved citaj co pisem prosim.....
mas len 2 elixire k dispozicii u obchodnika OK
tie ked kupim a vypijem, dam par misii, ktore mi cele HP zobere...uz sa dalej nepohnem ... :dwarf:

8

Friday, November 5th 2010, 2:03pm

Ako to blokuje hru ? Ved namiesto prelievania penazi na elixiri teraz dali tu pokladnicu [/color]

taktiez som si vsimol ze si mozem kupit len 2 elixiry aj ked som bol v dedinke a aj ked som precestoval do velkomesta...
ostatne elixiry su zlte... cize ked vipijem tie 2 50 bodove stamprlliky tak som dohral :dwarf: , a ta truhlica co som sice este neodskusal mi teda urcite nepomoze ked nemam HP tak s truhlicou hrat nemozem
http://valhallabk.webnode.sk/

verbovaci link na S4 http://s4.battleknight.sk/index.php?loc=hire&ref=OTk2

TOTO SA STANE KED SA OHRADITE VOCI ADMINOVY
You are not allowed to enter this page. You do not have the required permissions to enter this page.

aduska

Páža

• Send private message

9

Friday, November 5th 2010, 2:05pm

- neskutočne mi vadí zásah do systému atribútov (skillov) 1 bod sily = 0.25 bodu zranenia ... absolútne rozčarovanie
- neskutočne mi vadí absencia času v lište prehliadača
- absolútne mi vadí rozloženie menu
- absolútne mi vadí štýl súboja, výber, útok...
- strašne mi vadí zminimalizovaná (aspoň oproti starej verzii) grafika zbraní
- strašne mi vadí spôsob detailu rytiera
- strašne mi vadí obmedzenie priestoru inventára
- neodpustiteľne mi vadí pokazenie "Achievmentov"...staré medaile sú ďaleko krásnejšie

+ pekná grafika pozadia
+ cestovanie
+ turnaje
+ striebro hneď po kliknutí na misiu
+ spôsob využitia koňa aj na cestovanie
+ možnosť výberu obrázku postavy
+ príbeh (možno..ešte ho nepoznám)
+ spôsob delenia správ
trawi na to cestovanie ti musim odpovedat...

1 za cestu nedostanes nic...a trva to niekedy aj 50 hodin, ked nemas kona

2 dostanes sa do mesta, kde su ine misie (co je aj pekne, no niekedy
uplne slabe) a v niektorych mestach nemas ani pracu ani aukciu

3 ak chces rychlejsie cestovat musis si kupin ponika za 40 rubiny, alebo
kozicku ci co to je za 80 rubiny, kona za 120 rubiny alebo karavanu za
200 rubiny....

EDIT by serena : Aduska doplnila som ti sem co si asi povodne chcela dat sem, vsimla som si to v Reporte. Ked tak si to este editni ak nieco chces doplnit.

OK DAKUJEM :D

This post has been edited 1 times, last edit by "aduska" (Nov 5th 2010, 2:32pm)

10

Friday, November 5th 2010, 2:12pm

Aduska a naozaj tomu tak je na BETE ? Podla mna to dobry napad nie je v tom suhlasim, mohli tam dat aspon plnu to prednu stranu inventara, nie len dve policky. Ale si na nule na BETE ? Ja utocim optimalne, optimalne davam misie - myslim ze miniem 240 bodov plus skupinovka a optimalne na mna utocia. Cize to neprehanam v nijakom smere a mam stale energiu v pohode. Podla mna to bude dvojsmernne, tak ako ty budes mat mozno menej energie tak aj ti co na teba budu utocit.

Ale tak ked to naozaj tak bude, ze hraci budu stale bez energie, tak tam tie elixiry dat budu musiet. Toto iste bolo aj na inej hre, a ked hraci boli na nule pernamentne elixiri teda jedlo doplnili.

11

Friday, November 5th 2010, 2:15pm

Aduska a príspevok? Či si nám len chcela okopírovať Trawiho post? :)
Neviem, či ja som mafia alebo som viac poslúchala, práve som si kúpila 3 elixíry, preto nechápem, že píšete, že sa dajú kúpiť len dva...hm... Je pravda, že v obchodníkovi sa mi už ďalšie nedopĺňajú a tým, že som pár dní žiadne nekúpila, nazbieralo sa mi to tam? Ostali ešte 2, tak sa pokúsim nazbierať striebro, či pôjde ich kúpiť a čo bude potom. Žeby systém prideloval len dva na deň???
EDIT: tak dokúpila som elixíry a už mi ponúka len tie za rubíny, uvidíme, koľko mi ich ponúkne zajtra, som level 17...
Nepotrebujem byť dokonalá, aby ste ma mali radi, radšej ostanem sama sebou, aby ma mali radi tí, ktorí ma poznajú a vedia, aká som... :love:

aduska

Páža

• Send private message

12

Friday, November 5th 2010, 2:17pm

nj som v meste dracikov....a tam mi misia (ak vyhram) bere strasne vela HP....dam 2-3 a uz som skoncila ... aspon keby dali 2 modre s vyssim HP...ale nie, kazdy den mam 1x 50 hp a potom moooozno 200 HP no hroza....

This post has been edited 2 times, last edit by "aduska" (Nov 5th 2010, 2:32pm)

trepo

Game Administrator

• Send private message

13

Friday, November 5th 2010, 2:21pm

ja kupil vcera 2 s 400HP, potom som cez noc cestoval...dnes rano kupil v pristave 2 (300 a400HP) po prijazde na ostrov (cesta trvala 45min - 5sutrov) kupil 2 (400 a 300HP) a este mi tam ostali dalsie 2... vsade som mal ale minimalne 4 v ponuke.... zeby to bolo odstupnovane podla lvl, ktovie...

aduska

Páža

• Send private message

14

Friday, November 5th 2010, 2:45pm

nemesis, to bolo asi prve co som si vsimla :)
no ono je to, ako uz pisali, dobre pre inych, zvysi to samozrejme sancu subojov a koristi...ale zase, nie sme vsetci rubinkari a nie kazdy na ne ma...takto zneprijemnili chud do hry.... :sniper:

15

Friday, November 5th 2010, 5:11pm

serena, co si myslela pod spojenim...optimalne utocim

lebo pre aktivnejsieho hraca je optimum 30 az 50 subojov denne...mam hraca z ZLT co ma za tyzden cez 600 :orc: a sekaci maju bezne priemer 300 az 400 tyzdenne.

Ak vsak bude mat moznost kupit len dva elixiry denne, a dalsie v inom meste, kde cestuje povedzme len 5 hodin tak si teda vela nezaseka, to je jednoducha matematika, za 5 hodin stihne pri 10 minutovom cakani 30 subojov, myslim, ze z tejto hry sa stane hra obmedzena na optimalne misie a ziadne suboje???

Nemesis, ja ked na s13 kupim elixir, ziaden sa mi nedoplni tak ako pises, a mozno som neposluchala...ale na druhy den mam zase len dva. Ako sa vstupuje do mafie?? :P

aduska

Páža

• Send private message

16

Friday, November 5th 2010, 7:33pm

hedulka, nebud sukromnik :dwarf: a ja cem do tej mafie :thumbsup:

nj tie elixire su vazne problem, dufam, ze to daju do poriadku...ak nie...hmm maju problem.... :orc:

This post has been edited 1 times, last edit by "aduska" (Nov 5th 2010, 7:59pm)

17

Friday, November 5th 2010, 8:15pm

Hedulka optimalne ze ked tu sedim, myslim pri kompe :) tak zautocim, dam misiu, cakam ten dany cas, zase zautocim , zase dam misiu a tak dookola. Obcas mna niekto napadne. To som samozrejme myslela optimum moje. Co mi na danej postave staci na levelovy rast, zvysovanie statov a kupovanie zbrani, nie globalne na vsetkych. :) Aduska, tie elixiry som uz skusala, napisala som to do tej temy.

18

Friday, November 5th 2010, 8:32pm

No, pocestovala som do iného mesta a znova som mala k dispozícií 2 elixíry na kúpenie, takže ja v tomto problém až taký nevidím, bohate mi to stačí na to, čo hrám ;)
Nepotrebujem byť dokonalá, aby ste ma mali radi, radšej ostanem sama sebou, aby ma mali radi tí, ktorí ma poznajú a vedia, aká som... :love:

aduska

Páža

• Send private message

19

Friday, November 5th 2010, 8:38pm

nj :) trosku som ta posteklila na BETE serena....sorry :)
mozeme nejak ovplyvnit nemcov, aby nam nedali novu verziu :paladin: asi nebudem sama, co by to chcela :D

NEMESIS tak potom asi nie si moc aktivna hracka :D

no mili hraci :D dopadla som 10 min....a misie plne a mozem cakat do rana...hp ziadne elixire nemam :D

White Dragon has won

aduskaa has looted 1078 Silver.

aduskaa receives 0 EP.

Damage - Attacker: 149

Damage - Defender: 306

This post has been edited 2 times, last edit by "aduska" (Nov 5th 2010, 8:54pm)

20

Friday, November 5th 2010, 8:50pm

No asi mám iné životné priority... :thumbsup: ... ale mám to zapnuté dosť často a naozaj mi tie elixíry stačia, možno to upravia ešte alebo sa to bude meniť s levelom, uvidíme.