nas cestovatel :orc: len si zabudol napisat, ze kto sa chce dostat na ostrov, musi zaplatit 5 rubinky
no a samozrejme, cesta naspät stoji taktiez 5 rubinov....
a u obchodnika su len 2x
50 hp a sem tam 100-200-400 hp...to blokuje celu hru ... :paladin:
(okrem adminov, im sa to paci)
This post has been edited 1 times, last edit by "aduska" (Nov 5th 2010, 1:35pm)
hedulka asi si na s13 mensi lvl ze ? Bo ja na BETE som 32 a mam v inventari dve "policky" elixov, z toho jedna je rubinova a druha dostupna pre vsetkych, Coze ano, vyzera to tak ze za den si mozes kupit max tolko co ponukne obchodnik a v zavislosti od lvl.nepaci sa mi forma moznosti kupenia elixirov
denne viem kupit len 2 kusy...ostatne su za rubiny...hm
ak som aktivnejsi hrac, dam misie a sekat uz nemozem...a ak ma capne nejaky silnejsi, tak hra skoncena
neviem ci je tomu ozaj tak, ale vraj ked naskocila nova verzia na bete, zmizli hracom vo vyssich lvl vsetky
Aduska spomenul to vo vedlajsej teme. Ako to blokuje hru ? Ved namiesto prelievania penazi na elixiri teraz dali tu pokladnicu. A ak si si nevsimla nie vsetkym adminom sa to paci...Trawimu skor nie ako ano, SWATYmu myslim vobec.... je to rozne skor zalezi kto aky styl hry hrall doteraz. A ked nahodia nove verziu 0.9 vsade bud sa BK hrat bude alebo nebude. To ukaze cas ci sli spravnou cestou.treponas cestovatel :orc: len si zabudol napisat, ze kto sa chce dostat na ostrov, musi zaplatit 5 rubinky
no a samozrejme, cesta naspät stoji taktiez 5 rubinov....
a hedulka, ano mas pravdu...pomizli veci aj elixirea u obchodnika su len 2x
50 hp a sem tam 100-200-400 hp...to blokuje celu hru ... :paladin:
POKAZILI TO CELE....budem sa cudovat, ak tu vobec niekto ostane hrat(okrem adminov, im sa to paci)
![]()
Ako to blokuje hru ? Ved namiesto prelievania penazi na elixiri teraz dali tu pokladnicu [/color]

trawi na to cestovanie ti musim odpovedat...- neskutočne mi vadí zásah do systému atribútov (skillov) 1 bod sily = 0.25 bodu zranenia ... absolútne rozčarovanie
- neskutočne mi vadí absencia času v lište prehliadača
- absolútne mi vadí rozloženie menu
- absolútne mi vadí štýl súboja, výber, útok...
- strašne mi vadí zminimalizovaná (aspoň oproti starej verzii) grafika zbraní
- strašne mi vadí spôsob detailu rytiera
- strašne mi vadí obmedzenie priestoru inventára
- neodpustiteľne mi vadí pokazenie "Achievmentov"...staré medaile sú ďaleko krásnejšie
+ pekná grafika pozadia
+ cestovanie
+ turnaje
+ striebro hneď po kliknutí na misiu
+ spôsob využitia koňa aj na cestovanie
+ možnosť výberu obrázku postavy
+ príbeh (možno..ešte ho nepoznám)
+ spôsob delenia správ
This post has been edited 1 times, last edit by "aduska" (Nov 5th 2010, 2:32pm)
tak zautocim, dam misiu, cakam ten dany cas, zase zautocim , zase dam misiu a tak dookola. Obcas mna niekto napadne. To som samozrejme myslela optimum moje. Co mi na danej postave staci na levelovy rast, zvysovanie statov a kupovanie zbrani, nie globalne na vsetkych.
Aduska, tie elixiry som uz skusala, napisala som to do tej temy.
trosku som ta posteklila na BETE serena....sorry

dopadla som 10 min....a misie plne a mozem cakat do rana...hp ziadne elixire nemam
This post has been edited 2 times, last edit by "aduska" (Nov 5th 2010, 8:54pm)
wbb.global.copyright | © 2011 Gameforge Productions GmbH