K riešieniu Ivanhoe: Ja som to neriešil, len som napísal Vampírovi to s čím mám skúsenosť vo vzťahu Ivanhoe, Bosorka, že to nie je tá istá osoba, ale sú to dve osobny, ktoré sa vďaba BK zblížili a že túto skutočnosť vie potvrdiť celé UzR aj No.1, kde bola svojho času členom a ktorý robila aj popisy osob. Dostal som odpoveď, že v prípade Ivanhoeho je tam tých problémov viac. Dúfal som, že sa to ešte nejako porieši, ale ďalej neviem, čo sa ešte rieši.
K útoku na Trepa, resp. Vampíra, alebo iného člena teamu:
Zatiaľ som nemal s nikým problém, že by niečo neriešil, resp. nechcel riešiť, alebo bol nejak arogantný, alebo ináč zaujatý. Konkrétne trepo mi pomáhal tu na fóre riešiť veľa vecí, aj keď ma na S4 dosť často seká. Hra je o sekaní a patrí to k tomu a fórum je o pomoci hráčom a podľa toho trepo vždy jednal a jedná, preto s tebou carty nesúhlasím, že je to práca adminov, resp. trepa, alebo záležitosťou zákulisných ťahov No.1.
Ja neviem, aké sú tam ďalšie problémy okolo Ivanhoeho, ale každopádne nesúhlasím s vyjadrením. Je to len vec admina a hráča a basta. Aj my ostatný hráči, ktorý to hráme, to hráme, lebo to hráme spolu a preto sa tu vytvárajú rády, resp. vo všetkých obdobných hrách sú to rády, spolky, gildy, aliancie a pod. lebo je to o hráčoch nie o jednom hráčovi. Ak je to o jednom hráčovi, tak je to to čo som písal stupidita, ktorú stiahnem do mobilu za pár sekund a nemusím kupovať rubíny za peniaze.
Z mojej strany len žiadosť, aby sa táto vec riešila z reálneho pohľadu a nie, že vybehla rovnaká IP adresa a permanentný ban. Basta, ak to nieje multi, tak je to neoprávnené zdielanie, punktum.
Musím zložiť klobúk pred Hornetom, lebo som mal problém, že se ukázala identická IP adresa nejakého člena v ráde na s1 s mojou a písal mi, že či nezdielam nieči účet. Tak som vo firme preletel všetky počítače, či niekto nebol na BK. Písal som rozsiahli spam či niekto nieje vôbec z Ľubice, Kežmarku, alebo Popradu. Či to nehrá nektorý z mojích kolegov, ale nikto v ráde nieje aní z Ľubice, Kežmarku, alebo Popradu. Pravdepodobne došlo pri zadávaní dynamickej IP k rovnakému zadaniu a tvárilo sa to, ako zdielanie účtu. Zato mi mohol Hornet napariť permanentný ban a mohol som si pískať, aj keď nikoh nesuplujem a nemám viac účtov. Týmto ďakujem Hornetovi za normálny ľudský a uvážlivý prístup.
Uff, to je všetko. Dúfam, že som Vás neunudil na smrť.
:8DDD