You are not logged in.

cartyci

Panoš

• "cartyci" started this thread

Occupation: student

• Send private message

1

Wednesday, December 21st 2011, 8:53pm

IP adresa

zdravim chcel by som sa spytat ci by som niekde alebo niekomu mal nahlasit ze hram BK doma a sem-tam aj v skole ?
Šťastie ľudí spája a nešťastie ich preveruje.

Zmeňte spôsob myslenia a zmeníte aj svoj osud.

Gomeez

Gameoperator

• Send private message

2

Wednesday, December 21st 2011, 9:07pm

TAK ked clovek pouziva viacej IP URCITE JE LEPSIE NA TO UPOZORNIT prislusneho GO pre tvoj server
VETERAN

cartyci

Panoš

• Send private message

3

Wednesday, December 21st 2011, 9:58pm

a keby si to dam do profilu?
zajtra sa este rozpisem :cool:

This post has been edited 1 times, last edit by "cartyci" (Dec 21st 2011, 10:20pm)

4

Wednesday, December 21st 2011, 11:22pm

To ze si to das do profilu nic neznamena, taketo veci sa musia nahlasit GO pre konkretny server.

cartyci

Panoš

• Send private message

5

Thursday, December 22nd 2011, 7:30am

OK dakujem :rolleeyes:

cartyci

Panoš

• Send private message

6

Thursday, December 22nd 2011, 8:59am

pekny den :) (ranko) chcem sa spytat preco este stale hrac menom Marksgróf Ivanhoe na serve 4 este stale nedostal povolenie hrat kedze uz vysvetloval ako to je z jeho uctom ,,,Bosorka vysvetlila ze bola u priatela a aj on hra a bolo to z jednej IP ,...BAN jej vyprsal minuly tyzden a Hoe ma este stale permanentny ...preto by som chcel vediet odpoved ...osobne ma do toho nic neni ale kedze hraci chcu koncit z hrou tak to uz ma dost trapi :confused: ....chcel by som vysvetlenie od Vampira alebo od GO ktori sa tomuto hracovy venoval
dakujem za odpoved ...PS:proti tebe Vampir nic nemam

trepo

Game Administrator

• Send private message

7

Thursday, December 22nd 2011, 1:22pm

bany sa nerozoberaju verejne a ich riesenie je cisto medzi danym hracom a GO servera, ziadne dalsie info pre druhych hracov sa neposkytuje

8

Thursday, December 22nd 2011, 1:33pm

to že permanentný ban je čisto vecou admina a hráča je síce v pravidlách, ale nieje to tak celkom pravda. Táto hra je o hráčoch, teda o ich vzťahoch. Bez týchto hráčov a ich vzťahoch je to stupidita prvej triedy, ktorých nájdete na www.superhry.cz cez 1000 a nestoja Vás toľko času a peňazí, ako táto klikačka.

Ak sa nedorieši Ivanhoe, tak s veľkou pravdepodobnosťou končí Bosorka (Emily) a potom už na S4, nieje dôvod hrať, ja tu paradajky pestovať nemienim a zabalím to tiež. Mrzelo by ma skončiť, keďže som pre s4 nakúpil asi 3500 rubínov, mám ešte asi na rok aktivovaný prémiový účet a figurínu a ešte mám cez 700 rubínov. Ale sklikať hru bez významu nebudem.
Keď sa chceš mať, ako prasa v žite, musíš byť sviňa.
:blabla:

cartyci

Panoš

• Send private message

9

Thursday, December 22nd 2011, 1:34pm

neuveris ale cakal som ze sa ozves prave ty vraj to prave ty riesis Ivanhoeho podla sprav ktopre mam a este kedze ty si toto napisal.....myslim ze s 4 upada nebude to dlho trvat padne cely myslim ako rady pretoze postune padne salgovia (mozno, avsak dufam ze sa to nestane)ale vsetko tomu nasvedcuje a potom myslim ze No.1 nebude bavit aby utocili len tak.......nechapem preco mu nemozete zrusit ten BAN vysvetlene to uz bolo........vidim to tak ze NO.1 alebo spor niektori ktori maju vyssie postavenie to prehanaju tym nemyslim Ericssona alebo Dona Carla ale hlavne teba trepo :thumbsdown:

10

Thursday, December 22nd 2011, 2:06pm

K riešieniu Ivanhoe: Ja som to neriešil, len som napísal Vampírovi to s čím mám skúsenosť vo vzťahu Ivanhoe, Bosorka, že to nie je tá istá osoba, ale sú to dve osobny, ktoré sa vďaba BK zblížili a že túto skutočnosť vie potvrdiť celé UzR aj No.1, kde bola svojho času členom a ktorý robila aj popisy osob. Dostal som odpoveď, že v prípade Ivanhoeho je tam tých problémov viac. Dúfal som, že sa to ešte nejako porieši, ale ďalej neviem, čo sa ešte rieši.

K útoku na Trepa, resp. Vampíra, alebo iného člena teamu:
Zatiaľ som nemal s nikým problém, že by niečo neriešil, resp. nechcel riešiť, alebo bol nejak arogantný, alebo ináč zaujatý. Konkrétne trepo mi pomáhal tu na fóre riešiť veľa vecí, aj keď ma na S4 dosť často seká. Hra je o sekaní a patrí to k tomu a fórum je o pomoci hráčom a podľa toho trepo vždy jednal a jedná, preto s tebou carty nesúhlasím, že je to práca adminov, resp. trepa, alebo záležitosťou zákulisných ťahov No.1.

Ja neviem, aké sú tam ďalšie problémy okolo Ivanhoeho, ale každopádne nesúhlasím s vyjadrením. Je to len vec admina a hráča a basta. Aj my ostatný hráči, ktorý to hráme, to hráme, lebo to hráme spolu a preto sa tu vytvárajú rády, resp. vo všetkých obdobných hrách sú to rády, spolky, gildy, aliancie a pod. lebo je to o hráčoch nie o jednom hráčovi. Ak je to o jednom hráčovi, tak je to to čo som písal stupidita, ktorú stiahnem do mobilu za pár sekund a nemusím kupovať rubíny za peniaze.

Z mojej strany len žiadosť, aby sa táto vec riešila z reálneho pohľadu a nie, že vybehla rovnaká IP adresa a permanentný ban. Basta, ak to nieje multi, tak je to neoprávnené zdielanie, punktum.

Musím zložiť klobúk pred Hornetom, lebo som mal problém, že se ukázala identická IP adresa nejakého člena v ráde na s1 s mojou a písal mi, že či nezdielam nieči účet. Tak som vo firme preletel všetky počítače, či niekto nebol na BK. Písal som rozsiahli spam či niekto nieje vôbec z Ľubice, Kežmarku, alebo Popradu. Či to nehrá nektorý z mojích kolegov, ale nikto v ráde nieje aní z Ľubice, Kežmarku, alebo Popradu. Pravdepodobne došlo pri zadávaní dynamickej IP k rovnakému zadaniu a tvárilo sa to, ako zdielanie účtu. Zato mi mohol Hornet napariť permanentný ban a mohol som si pískať, aj keď nikoh nesuplujem a nemám viac účtov. Týmto ďakujem Hornetovi za normálny ľudský a uvážlivý prístup.

Uff, to je všetko. Dúfam, že som Vás neunudil na smrť.
:8DDD

This post has been edited 2 times, last edit by "bibop" (Dec 22nd 2011, 2:08pm)

cartyci

Panoš

• Send private message

11

Thursday, December 22nd 2011, 2:17pm

asi som mal skor rozmyslat ako pisat ale je neznevazujem pracu trepa na fore to zase nie ani v hre je to o sekani a to neriesim ale myslel som skor ak ho Hoe viac krat sekol alebo podobne ci to nebolo ako pomsta ....takto som to myslel kedze kedze na Hoeho ci inych vyssiech sme sa mohli spolahnut ze sem-tam seknu trepa a mozno tak to sa mu to vratilo (ale to je iba taky myslienkovy pochod)
Go teda Ex Nemesis pomohla riesit rad madarov preto,uz som to pisal ze si pracu GO vazim

Emili

Páža

• Send private message

12

Thursday, December 22nd 2011, 2:17pm

ste zlaty,aj ty carty,ze chces Ivanhoemu pomoct,ale netrap sa,admini su vyskoleny na to,
aby to vedeli riesit...to ze s hrou koncim,to je moja vec,proste bez Ivanhoeho to hrat nemienim,to
ze vas opustim,to je zas ina vec a ze sa rozbehne mazanie uctov a skoncenie s hrou aj u inych hracov,
tak to je tiez dalsia vec a ak to bude kvoli mne,tak to ma bude mrziet,aspon to neuvidim :(
Ivanhoe ma vraj rovnaku IP adresu este s dvoma uctami,co nieje pravda,vlastne IP adresa moze byt rovnaka,ale od neho nikto iny
nehral,len ja a to na svojom ucte...skoda je len to,ze
to nema ako dokazat...ja to mozem tvrdit,tak isto aj kopec inych hracov,ale tym sa nic nevyriesi...
vlastne sa uz nic nevyriesi,preto koncim :) zacala som hrat BK pred dvoma rokmi,bola to moja prva online hra,
takze par slz sa mi tisne do oci,ale zivot je inde...napriklad u Ivanhoeho pod perinou :love:

This post has been edited 4 times, last edit by "Emili" (Dec 22nd 2011, 2:24pm)

13

Thursday, December 22nd 2011, 2:27pm

Ak je problém, že majú 3-ja hráči rovnakú IP adresu, tak sa to dá riešiť, ako Hornet. Ak si je každý z nich istý, že sú to 3 reálne postavi, tak nech si každý zmeni svoju IP adresu a nech sa prihlásia naraz a je to. Resp. nech každý pošle na seba e-mail a napíšem, každému a zároveň zavolám a nech prečítajú čo dostali. Ak to nieje tá istá osoba, tak musí hodiť tri rôzne IP, tri rôzne osoby sa musia ozvať v mobile a musia byť tri rôzne e-maily.

Pri sledovaní do budúcna, sa dá sledovať, či sa ich IP zase nestretli. Resp. je možné im dať príkaz, že z dôvodu pravidelných stretov nech si nastavia pevnú IP a je po probléme.

Kde sa chce, riešenie sa vždy nájde, kde sa nechce sa nenájde ani kopa hnoja.

:8D

14

Thursday, December 22nd 2011, 2:36pm

Bibop nie som si ista ze ci je to mozne pri vsetkych provideroch - to s tou pevnou IP. Mne to napr ide - ale po mne chce provider za to 15 eur.Ale riesit sa to bude - hlavna je komunikacia a ak sa ta nezanedba ako v niektorych pripadoch tak ja verim ze ak ma strana nzvratitelne argumenty vzdy sa da prist k rieseniu.

Za nenahlasene zdielanie uz tresty vyprsali a tymto chcem apelovat aj na inych, ktori su partneri, ci kamarati ci rodina aby to nahlasili a predide sa vsetkym problemom.

Ale aj tak si nesmiete mylit Zdielanie a Account Sitting teda Zastup. Zdielnie znamena ze jeden nesmie chodit na ucty ineho a robit za nho ukony.... Zastup naopak znamena presne to ale vo vymedzenej presne urcenej dobe a vtedy tam nesmie chodit zase povodny majitel.

Emili

Páža

• Send private message

15

Thursday, December 22nd 2011, 2:48pm

:) skusim to vziat do zaciatku

ani neviem ako,ale dali sme sa dokopy,tak isto ani neviem ako rychlo a zacala som k nim chodit a aj on k nam,niekedy to nieje len na par minut,ale trebars na cely den,vikend atd...nasa chyba bola,ze sme to nenahlasili,to ma mrzi dodnes. raz som sa prihlasila od seba na jeho postavu,aj ked bol on u seba doma,ale to chcel len obrazok dat do popisu,ani to sa nesmie,ale nevie to,ten moj antipocitacovy talent :) skoda ze som s tym nepockala,kym budem unho.

ja som vyfasovala 5 dnovy ban,za nenahlasenie zdielania IP adresy,Ivanhoemu nasli aj rovnake IP adresy,ale riesenia ako tu bibop pise,mu nikto neponukol,co by bolo skvele,mozno by sa konecne prislo na to,ze rovnaka IP adresa moze byt aj na viacerych uctoch,dobry hecker si to vie nastavit aj sam a ako citam,tak nemusi byt ani dobry a zmeni si IP adresu lavou zadnou. a ze Ivanhoe nema tri ucty,ale len jeden

viem ze uz hrat nebude,ja tiez nie onedlho :) tak sa majte fajn aj tu na fore :)

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

16

Thursday, December 22nd 2011, 2:48pm

Bolo tu spomenute aby ste neriesili cudzie bany na fore a kedze diskusia sa ubera zlym smerom temu zatvaram.

Mam dojem, ze boli uzamknute az 3 ucty ohladne Ivanhoeho a dva z nich boli ocistene a jeden zostal zablokovany. Preco asi? Lebo dokazi na neho boli pravdepodobne jednozcance...ja neviem ako to bolo som clen board teamu ale urcite to bolo spravne vyhodnotene...

Vy nieste opravneny ten BAN riesit ak ma vyhrady nech sa obrati na support