You are not logged in.

cartyci

Panoš

• "cartyci" started this thread

Occupation: student

• Send private message

1

Friday, November 4th 2011, 4:57pm

vojny

na akom principe su teraz vojny ak sa smiem opytat ? :)

nikto neviete?

MOD edit Ericsson:// spojene do jedneho postu
Šťastie ľudí spája a nešťastie ich preveruje.

Zmeňte spôsob myslenia a zmeníte aj svoj osud.

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

2

Thursday, November 10th 2011, 11:51am

nechel by si vediet rovno vzorec na vypocet vysledku? :D
Vojny nemozu byt jednoznacne definovane prislo by sa tim o caro vojen, teda nikdy nebudeme presne vediet ako vojny funguju..

Od posledneho update uz ale funguju spravne a aj vysledky na serveroch kde hram to celkom potvrdzuju.Ak protivnik neprida nikoho do vojny tak sice nieje vo vysledku ziadne poskodenie ale vyhra automaticky utocnik.
Takze uz by sa nemalo stat, ze ked poberie slaby rad par zoldakov tak vezme hrad najlepsiemu radu na serveri a tiez uz nedominuje pocet ludi vo vojne s vysledkom (vid obrazok) ako predtym ked skoro vzdy platilo kto ma viac zoldakov ten vyhra....

To su len moje postrehy nemusia byt 100% pravdive :)
Ericsson has attached the following file:

cartyci

Panoš

• Send private message

3

Tuesday, March 6th 2012, 7:41am

az teraz ma napadlo ze chcem sa spytat ci boli zas nejake zmeny a pozeram ze ty si sa ozval o par dni ......avsak myslim ze pocet zoldakov tiez stale zavazuje ....ja uz nmam ten suboj ale vyhrali sme nad vami a mali sme tusim oba rady cez 300 zranenie ak ho mas tak ho hod sem
k tomu vzorcu :) nenahneval by som sa keby som ho vedel ale podla vsetkeho to skutocne nikto nevie od coho sa odvija .....ale ja si myslim ze dost ide o sancu na zasah stastie a asi aj sancu obrany

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

4

Tuesday, March 6th 2012, 1:30pm

neviem uz o aky report ide az tak to nesledujem ale od poseldneho prispevku ked som to trosku pochvalil som vystriezvel...vojny su uplne na nic aj ked to znemozneneie naberat neaktivnych ludi z radu bol krok v pred pokazili to tym, ze tych zoldakov nemoze najat len vlastny rad a teda cudzie mozu najat do vojny proti nam aj nasich nekativnych hracov....cakal som uplne obmedzenie, ze ked niekto nehra 3 dni tak sa nebude dat najat nikym...

sekanie nema ziadny vplyv na vysledok to je tiez nelogicke a kazi to pincip hry, preto dufam, ze po spajani sa pustia do opravy tohto systemu a bude konecne nieco normalne...

trepo

Game Administrator

• Send private message

5

Tuesday, March 6th 2012, 2:53pm

myslim ze som nasiel tu vojnu, par dni dozadu...index.php?page=Attachment&attachmentID=104

tu sa prejavila sila radu, kedze pocet zoldakov bol viac menej vyrvonany...index.php?page=Attachment&attachmentID=105

ale pametam aj taku vojnu ked ste nabrali vsetkych zoldakov(UZR) a bolo vas kolo 190, a nas len 70 a aj tak sme vyhrali (IMPERIUM)

6

Tuesday, March 6th 2012, 3:25pm

trepo to je z s4? vojny su fajn, len pokial to bude ako doteraz že sekanie nema na vysledok vpliv, tak nemaju žiadnu hodnotu z hladiska hrania. ale človek nikdy nevie a možno sa to časom zmeni. aj ked moc v to neverim, kedže vojny su dlhodoby problem.....

cartyci

Panoš

• Send private message

7

Tuesday, March 6th 2012, 5:59pm

Ericsson zdielam tvoj nazor a taktiez dufam ze sa do tych vojen pustia pretoze potom skutocne straca zmysel sekanie ako take..... trepo presne to je ten suboj o sile radu :) nooo tu su nejake cisla No.1 a UzR
korist celkova
401.335.318
Korist priemerna
6.579.268
Uroven premerna
47

korist celkova
192.678.838
Korist priemerna
2.603.768
Uroven premerna
29

cize sila je podla koristi o 100% na vasej strane podla primernej koristi ale aj podla levelov ......cize fakt ze sme nad vami vyhrali je viac-menej zazrak :D kedze uz dlhsie ste nam odolavali :) to neber nejako v zlom len uz je dost otravne vojna s jednym radom cize s vami no avsak su tam este 3 rady :D ktore ako vieme nehraju alebo su v ustrani...nech uz pride to spojenie

mikki veru to je z s4 mozno sa aj tam uvidime vo vojne :)

8

Wednesday, March 7th 2012, 7:02pm

no po spojeni by sme sa stretnut mali určite. ale skor ma zaujima ina vec. už druhu vojnu čo som vyhlasil, tak po skončeni nedalo už druhy krat vysledok. predtym s tym problem nebol , tak či je to sposobene upravami pred spojenim alebo niečim inym to netušim. ale vysledok po skončani už druhy krat nedalo.

hornet

Super Gameoperator

• Send private message

9

Wednesday, March 7th 2012, 10:04pm

podľa všetkého prípravy na spojenie serverov ešte nedospeli do takého štádia, aby z nich vyplývali takéto nedostatky , mikki. Pravdepodobnejšie je vyskúšať iný prehliadač, či to nie je ním zavinené.
:thumbsup: nekrič hop, kým ti nepreskočí :thumbsup:

:rolleeyes: s úsmevom ide všetko lepšie :rolleeyes:

trepo

Game Administrator

• Send private message

10

Wednesday, March 7th 2012, 10:16pm

mikki a nebol si nahodou ^^ ako zoldak v inej vojne pocas toho ked si prave vyhlasil vojnu??? tym padom ked skoncila ta vojna kde si bol ako zoldak si sa nenasadil do tej vasej... to je jedine riesenie...

11

Thursday, March 8th 2012, 9:27am

ako žoldak? ked davam vojny tak logicky nemožem byt ako žoldak :) a prehliadač použivam stale rovnaky, tak doteraz mi vysledok dalo vždy až na posledne dve vojny.....

trepo

Game Administrator

• Send private message

12

Thursday, March 8th 2012, 10:07am

ako žoldak? ked davam vojny tak logicky nemožem byt ako žoldak a prehliadač použivam stale rovnaky, tak doteraz mi vysledok dalo vždy až na posledne dve vojny.....

ale veru mozes byt... ak si ta niekto najme ako zoldaka, tak tu vojnu ti ukazuje len v polozke krcma-zoldnieri, ale ked si kuknes cez rad-vojny tak tam mozes vyhlasit vojnu v pripade ze tvoj rad nema ziadnu prebiehajucu.... tym padom teba ako vyhlasovatela nenasadi do tej radovej vojny, lebo uz si v inej ako zoldak...
zhrnute - po skonceni tej vojny v ktorej si ako zoldak ti pride vysledok / ten by si mal mat u seba/... ale v tej radovej vojne pokial sa tam nenasadis sam ti nic nepride (system to nevie spravit automaticky ze tam tam nasadi)..

ale to ci si bol ako zoldak v nejakej vojne pocas toho ako si ty vyhlasil dalsiu by si mal vediet...ak to nie je ten pripad potom sa jedna o bug

13

Thursday, March 8th 2012, 10:55am

kedže vojny davm na 99% ja , tak mam dlhodobo žoldierstvo neaktivne. za dalšie pokial by som bol hypoteticky najaty ako pišeš, tak dostanem oznamenie že som bol najaty. keby to tak je, tak to tuna neriešim, už to hram dost dlho na to aby som ovladal aspon zaklady :)

cartyci

Panoš

• Send private message

14

Thursday, March 8th 2012, 12:01pm

skor to bude asi chyba v hre

15

Friday, May 18th 2012, 9:33am

hlaska o napadnuti

Zaujimalo by ma preco nechodia hlasky sefovi radu o tom, ze rad bol napadnuty inym radom?????
Neviem to tu najst, ale ak si dobre pamatam, bolo niekde spomenute, ze to bude opravene.

Vie niekto ci sa to zmeni alebo ci to ostane takto???

dakujem za odpoved

16

Saturday, May 19th 2012, 7:29am

hedulka nie nikto nehovoril ze to bude opravene, len Eri napisal ze dufa a .... to my vsetci. Niekolko krat som debatovala na tuto temu s kvalitarom BK a vzdy mi bolo povedane, ze hmm skusi to predniest pred game designerom a project directorom... odvtedy sa nic nezmenilo.

Rozumne to je, za tym si stojim, ja by som dokonca prijala aj keby sa cele to tlacitko: Radove vojny zafarbi na cerveno ked niekto vyhlasi vojnu inemu radu...

17

Saturday, May 19th 2012, 8:10am

To že nechodia upozornenia je podla mna len dobre :) Je to určita vyhoda a aj relativne slabši rad ma vyhodu porazit alebo dokonca aj uchmatnut rad silnejšiemu. Je len na vodcovy aby si to odsledoval a samozrejme može dat prava aj dalšim v rade ktory sa budu starat o vojny. Skor by som to bral ako pozitivum pre aktivne rady.

18

Saturday, May 19th 2012, 9:58am

ano miki tento aspekt znie rozumne tiez, kto chce viest vojnovy zivot musi byt aktivny hrac, tak isto ako ludia, ktorym vodca zveri tuto funckiu.

V tomto vidim vyhodu v radoch, ktore su zohrate. U mna sa bohuzial stala vec, ze ked som bola na tri dni na dovolenke, hrad nam prebrali, lebo si nikto nevsimol ze je vojna... :/ Lenze dam ti pre a proti dnesnych vojen :

Uz ten kto vojnu vyhlasuje ma obrovsku vyhodu, pretoze moze najat klucovych zoldakov a potom nech je rad akokolvek silny, ani si neskrtne...teda v tomto mi to aj tak prijde nefer voci radu, ktoremu ma byt vojna vyhlasena, ze on o vojne nema ani ponatie...

Osobne si myslim, ze ta sprava o vyhlasenej vojne je najmenej co by sa mohlo urobit. Ak system vojny ostane taky aky je...

Inak, ale toto zase podporuje rusny zivot pokial sa kradnu hrady