You are not logged in.

salama

Panoš

• "salama" started this thread

• Send private message

1

Saturday, October 29th 2011, 6:59pm

Ako predat konika?

Ahojte, ospravedlnujem sa, pokial teda taketo vlakno uz je zalozene, ale rad by som predal svojho kona, no neviem ako na to.

Neviem cez trhovisko sa mi predat nijak neda, ani cez obchod...mam ich 4och a su mi nanic :D

Dakujem za odpovede

Salama
Nechoď tadiaľ, kade vedie cesta. Vykroč tadiaľ, kde cesty niet a zanechaj stopu ...

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

2

Saturday, October 29th 2011, 7:21pm

Ahoj salama. Najskor si das zo svojej postavy dolu terajsie zviera, ktore si chces nechat a to kliknutim na obrazok kona umiestneny v inventari (je na liste ako si prepinas medzi jednotlivymi inventarmi). Dole by si mal mat zobrazene vsetky svoje zvierata a tam aj vlozis zviera, ktore mas teraz na sebe. Teraz ked na sebe nic nemas vezmes zviera co nepotrebujes a nasadis si ho na postavu. Dalej prejdes na trhovisko a rovno zo svojej postavy ho presunies do obchodu(je jedno kam ci k zbrojarovi alebo inde).

Ked predas vsetko co si chcel tak si jednoducho nasadis zviera, ktore si si nechal :)

salama

Panoš

• "salama" started this thread

• Send private message

3

Saturday, October 29th 2011, 7:28pm

Jasne Dakujem! Snad pre uplnost ak by niekto este nevedel, v trhovisku si treba prepnut vlavo svoju postavu (taka malicka ikonka)
To som si nevsimol, tak mi to nefungovalo :P

:rolleeyes:
Nechoď tadiaľ, kade vedie cesta. Vykroč tadiaľ, kde cesty niet a zanechaj stopu ...