Rytieri a rytierky , urcite ste postrehli, ze v poslednej dobe sa nieco deje v hre a castejsie ako predtym. Je to preto, ze Battleknight ma v tomto obdobi 5 rokov. U nas sice len 4, ale berie sa to samozrejme odkedy je hra na svete )
Team vyvojarov si pre vas pripravil viacero eventov. Jeden uz mame za sebou . A dalsi pred nami - jedna sa opat o trojdnovu akciu kde mozete najst rubiny ny vyprave - je tam 15% sanca. Plus s kazdym "kliknutim" na 20 expedicnych bodov ziskate dalsich 20 k tomu.
Budem vas tu priebezne informovat o eventoch ktore nas cakaju plus Facebook akcie. Samozrejme vo forme diskusie, kedze ofiko novinky su o sekciu vyssie )
A inak, kto hra BK uz cele 4 roky ? Ja sa musim priznat ze som prisla prvykrat do kontaktu s BK uz ked s1 sla na plne obratky, bolo to na zaciatku roku 2009. BK ako jedina hra ma zaujala na tolko ze som jej verna az doteraz. Presla si mnohymi zmenami - najviac tento rok ked sme dostali Redesign. Mna osobne potesil, i ked viem, ze mnohi hraci si este stale nezvykli na tuto verziu....uvidime casom ked budeu updaty, zmeny, eventy a pod )
A dalsi pred nami - jedna sa opat o trojdnovu akciu kde mozete najst rubiny ny vyprave - je tam 15% sanca. Plus s kazdym "kliknutim" na 20 expedicnych bodov ziskate dalsich 20 k tomu.
a ziadne avizo do predu sakra sa dalo cakat
EDDIT/ je to v novinkach v HRE
VETERAN
This post has been edited 1 times, last edit by "Gomeez" (Oct 26th 2011, 7:58pm)
UZ TO PREBIEHA !!! A dalsi pred nami - jedna sa opat o trojdnovu akciu kde mozete najst rubiny ny vyprave - je tam 15% sanca. Plus s kazdym "kliknutim" na 20 expedicnych bodov ziskate dalsich 20 k tomu.
a ziadne avizo do predu sakra sa dalo cakat
EDDIT/ je to v novinkach v HRE
Gomeez ake ziadne avizo ? Ved to je v novinkach tu na fore a taktiez aj v hre v kolonke novinky .... Inak to nejde, ked chcete vediet novinky o updatoch musite citat forum, Battleknight rozhlas este bohuzial nefunguje.
priznam sa aj mna zmiatol ten event kde davalo pri misiach +20% striabra lebo som cakal casomieru,od zaciatku az do konca, ako na DE serveroch... u nas odpocitava len
poslednych 24 hodin ale v novinkach je vzdy vsetko napisane
No osobne si myslim ze casomiera by bola dobra od zaciatku az do konca... a ja sa navyse neodhlasujem z konta, cize mne nikdy novinky nenacita ako prve...
posuniem to nemcom na navrh, lebo by to urcite pomohlo.
Gomeez mne obcas sa forum refreshne ako by same ...pouzivam vzdy Portal ako voditko k novinkam