You are not logged in.

1

Tuesday, October 18th 2011, 10:44pm

Battleknight má 5 rokov - Eventy

Rytieri a rytierky , urcite ste postrehli, ze v poslednej dobe sa nieco deje v hre a castejsie ako predtym. Je to preto, ze Battleknight ma v tomto obdobi 5 rokov. U nas sice len 4, ale berie sa to samozrejme odkedy je hra na svete :))

Team vyvojarov si pre vas pripravil viacero eventov. Jeden uz mame za sebou . A dalsi pred nami - jedna sa opat o trojdnovu akciu kde mozete najst rubiny ny vyprave - je tam 15% sanca. Plus s kazdym "kliknutim" na 20 expedicnych bodov ziskate dalsich 20 k tomu.

Budem vas tu priebezne informovat o eventoch ktore nas cakaju plus Facebook akcie. Samozrejme vo forme diskusie, kedze ofiko novinky su o sekciu vyssie :))

A inak, kto hra BK uz cele 4 roky ? Ja sa musim priznat ze som prisla prvykrat do kontaktu s BK uz ked s1 sla na plne obratky, bolo to na zaciatku roku 2009. BK ako jedina hra ma zaujala na tolko ze som jej verna az doteraz. Presla si mnohymi zmenami - najviac tento rok ked sme dostali Redesign. Mna osobne potesil, i ked viem, ze mnohi hraci si este stale nezvykli na tuto verziu....uvidime casom ked budeu updaty, zmeny, eventy a pod :))

Kazdopadne vsetko najlepsie nasmu BK :))

Gomeez

Gameoperator

• Send private message

2

Friday, October 21st 2011, 12:33pm

Fiiha to aby som si na ten dalsi event zobral dovolenku v praci :D

4roky asi nehram ale cez 3asi hej nevim musim si zitit kedy som sa regol ...
VETERAN

3

Friday, October 21st 2011, 2:56pm

hm

Ja mam pocit ze od nepamati..)))

Myslim ze 4 roky urcite.

Da sa nejako zistit kedy som sa prihlasila prvy krat na BK na s1 ????? Myslim do hry, nie na forum.

4

Friday, October 21st 2011, 4:49pm

Hedulka, ak máš stále uložený aktivačný mail, vieš to zistiť na minútu presne :thumbsup:
Nepotrebujem byť dokonalá, aby ste ma mali radi, radšej ostanem sama sebou, aby ma mali radi tí, ktorí ma poznajú a vedia, aká som... :love:

Gomeez

Gameoperator

• Send private message

5

Friday, October 21st 2011, 7:43pm

Dátum: 18.04.2008 16:54 som prvy krat okusil tuto hru na SK2
VETERAN

6

Saturday, October 22nd 2011, 4:11pm

zial

aktivacny mail ulozeny nemam....:(

ina moznost nie je??

yackiee

Páža

Occupation: -

• Send private message

7

Saturday, October 22nd 2011, 4:23pm

Já hraji BK od podzimu r. 2007.

Jako v každé válce, tak i ve válečné hře je nejlepší cesta ta diplomatická. Pokud si zvolíte cestu druhou....... :thumbsdown:

Superare nos potestis, sed numquam nos deletis... yackiee@battleknight.cz

Gomeez

Gameoperator

• Send private message

8

Saturday, October 22nd 2011, 4:55pm

aktivacny mail ulozeny nemam....:(

ina moznost nie je??

skus napisat prislusnemu Go pre tvoj servre myslim ze by mal vediet kedy bol ucet vytvoreny i ked cas ti asi nepovie ale datum asi ano
VETERAN

This post has been edited 1 times, last edit by "Gomeez" (Oct 22nd 2011, 4:56pm)

cartyci

Panoš

Occupation: student

• Send private message

9

Saturday, October 22nd 2011, 5:38pm

07.07.2009 08:05
sa zacal moj zivot na s2
pekne davnoale na vas nemam :)
Šťastie ľudí spája a nešťastie ich preveruje.

Zmeňte spôsob myslenia a zmeníte aj svoj osud.

Gomeez

Gameoperator

• Send private message

10

Wednesday, October 26th 2011, 7:47pm

UZ TO PREBIEHA !!!

A dalsi pred nami - jedna sa opat o trojdnovu akciu kde mozete najst rubiny ny vyprave - je tam 15% sanca. Plus s kazdym "kliknutim" na 20 expedicnych bodov ziskate dalsich 20 k tomu.

a ziadne avizo do predu sakra :( sa dalo cakat

EDDIT/ je to v novinkach v HRE :)
VETERAN

This post has been edited 1 times, last edit by "Gomeez" (Oct 26th 2011, 7:58pm)

11

Wednesday, October 26th 2011, 8:13pm

Hedulka paci sa tvoja registracia je datovana od 09.01.2008

PS: dufam ze teraz sa na mna zosype milion ziadosti o prezitenie kedy sa kto registroval :D:D:D

12

Friday, October 28th 2011, 8:07am

jeeeeeeeeeeeeeej

Dakujem Pazurik.... :P :woot:

ci pana..takze tu bojujem 4 roky....skoro ...waaaaaaaaau

P.S.
len fakt drzim prsteky, aby Ta nezavalili s touto ziadostou skoro vsetci.....este raz dakujem

13

Friday, October 28th 2011, 11:25am

UZ TO PREBIEHA !!! A dalsi pred nami - jedna sa opat o trojdnovu akciu kde mozete najst rubiny ny vyprave - je tam 15% sanca. Plus s kazdym "kliknutim" na 20 expedicnych bodov ziskate dalsich 20 k tomu. a ziadne avizo do predu sakra :( sa dalo cakat EDDIT/ je to v novinkach v HRE :)
Gomeez ake ziadne avizo ? Ved to je v novinkach tu na fore a taktiez aj v hre v kolonke novinky .... Inak to nejde, ked chcete vediet novinky o updatoch musite citat forum, Battleknight rozhlas este bohuzial nefunguje.

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

14

Friday, October 28th 2011, 2:37pm

priznam sa aj mna zmiatol ten event kde davalo pri misiach +20% striabra lebo som cakal casomieru,od zaciatku az do konca, ako na DE serveroch... u nas odpocitava len
poslednych 24 hodin ale v novinkach je vzdy vsetko napisane :)

Gomeez

Gameoperator

• Send private message

15

Friday, October 28th 2011, 10:39pm

cakal som tu casomieru...

a forko citam pravidelne len neviem preco mi tu novinku neukazalo ako neprecitanu... ale moja chyba ... :crying:
VETERAN

16

Friday, October 28th 2011, 10:56pm

No osobne si myslim ze casomiera by bola dobra od zaciatku az do konca... a ja sa navyse neodhlasujem z konta, cize mne nikdy novinky nenacita ako prve...

posuniem to nemcom na navrh, lebo by to urcite pomohlo.

Gomeez mne obcas sa forum refreshne ako by same ...pouzivam vzdy Portal ako voditko k novinkam :)