You are not logged in.

Tevion

Páža

• "Tevion" started this thread

• Send private message

1

Monday, October 17th 2011, 5:27pm

Manuál

Dobrý deň všetkým, chcel by som sa spýtať kedy spustíte manuál vpravo hore ako je odhlásiť. Sledujem to už vyše mesiaca a stále "Už čoskoro!" tak chcem sa spýtať že kedy bude spustený prípadne o koľko dní a podobne.

Ďakujem vopred za odpoveď. :)

2

Monday, October 17th 2011, 5:36pm

Po redesigne nieje možné vytvoriť nejaký manuál. Zmenou Vážnosti šťastia, sily a obratnosti, zmenou spôsobu získavania karmy, zmenou cien za nástup do turnajov, zmenou spôsobu výberu misii, resp. spôsobu cestovania a spôsobu nákupov a získavaní výstroje je možné vybrať si strašne veľa spôsobou hry. V pôvodnej to bolo oklieštené na spôsob útočenia, alebo obrany, ale teraz je to o tom či chceš viac cestovať a získavať prémie z cestovania (indícii), alebo ideš prioritne na osobné súboje, alebo na turnaje, sústreďuješ sa na vojny, alebo len farmárčiš.

Jediná vec, ktorá sa tu dá uviesť sú ovládacie prvky, ale to je postupne riešené na fóre.

Len téma ohľadom nastavenia zón zásahu a obrany je na cz fóre rozpísaná na 3, alebo 4 strany formátu A4 a ak by malo byť rozpísané všetko tak podrobne, tak máš z toho cca 100 stranovú knihu, ktorú by aj tak nikto nečítal.

:8DDD
Keď sa chceš mať, ako prasa v žite, musíš byť sviňa.
:blabla:

3

Tuesday, October 18th 2011, 10:47am

manual

Dovol sa mi zasmiat nad Tvojou uvahou ako sa manual spravit neda.

Myslim, ze tvorcovia hry by manual napisat mali. Zacinajuci hraci by mali mat vediet ako a od coho sa odrazit.
Pri kazdej hre manual najdes...preco prave BK ho nema??????

4

Tuesday, October 18th 2011, 1:40pm

No Je pravda ako pise Bibop ze po redesigne sa uz ten stary pouzit nedal - hlavne kvoli zmenam a crtam v hre, ktore prisli po 0.9.0 verzii. Ale zase ako pise hedulka ten manual treba - a nielen pre novych hracov , podla mna aj starym sa obcas zide...

Bohuzial ta veticka : Coskoro! tam svieti uz co si pamatam - zatial neprekladam novy manual ani nic podobneho pre BK, ale zase aby som nebola pesimista, viem, ze nemci na niecom uz pracuju, nie je to celkom manual, je to cosi lepsie ale zatial nemam povolenie na preklad, takze si este pockame.

5

Tuesday, October 18th 2011, 2:20pm

Drahá Hedulka,

o tom, že si tu veeeeľmi skúsený hráč, ktorý už má toho v tejto hre veeeeľmi veľa za sebou, svedčí aj tvoja reakcia. Podvedome ovládaš 99% funcii hry a máš vybraný svoj spôsob hry a vieš o ňom všetko, čo potrebuješ a podvedome to používaš.

Skús hrať na na viacerých servroch, ale nie v rámci Slovenska, ale v rámci viacerých krajín. Potom zbadáš, že nie všetko sa v tejto hre dá robiť jedným spôsobom a to čo vyhovuje tebe, nemusí vyhovovať niekomu inému, to čo je pre teba samozrejme je pre niekoho iného španielská dedina.

Tu je zopár návodov z cz fórá, len na krátky okruh hry a skús všetky tieto okruhy pospájať a som veeeeeľmi zvedavý, či to nebude tých spomínaných 100 strán.

http://board.battleknight.cz/board107-av…%8D%C3%ADslo-6/

Ja som už riešil viacero problémov, v ktorých som potreboval pomoc a aj problémov s ktorými potrebovali pomôcť členovia rádu a viem čo znamená logicky popísať niektoré jednoduché veci, aby to pochopili aj iný ľudia, nielen ja.

:8DD

This post has been edited 1 times, last edit by "bibop" (Oct 18th 2011, 2:21pm)

6

Tuesday, October 18th 2011, 2:43pm

manual

Nie celkom si ma pochopil bibop...

Jasne ze hrac ktory hraje BK dlhodobo je presvedceny ze jeho sposob hry je najlepsi. Nemyslela som navod na vsetky sposoby, lebo tato hra ma iste mnoho druhov sposobov ako ju hrat a na co sa zamerat.

Chcela som povedat, ze kazdy skusenejsi hrac na BK s priemernou inteligenciou, by dokazal zhrnut na par stran zaklady hry, teda nejaky skrateny manual.

Osobne si myslim ze kazda hra ho ma mat, presne tak ako ked si kupis hociaku vec.....

Nemyslela som, ze pri vysavaci Ti popisu strategiu vysavania v roznorodych miestnostiach....ale ako sa vypne, zapne,ktore tlacitko na co sluzi.

7

Tuesday, October 18th 2011, 3:26pm

:8DDDD

Zjavne sme sa nepochopili, ja som aj v prvom príspevku uviedol, že jediné, čo sa dá uviesť sú ovládacie prvky, tým som myslel, že je tu niečo, ako pošta, misie, rytierské súboje, akčná sieň, trhovisko a pod. (ja tomu rozumiem, ako ovládacie prvky).

Ale návodu rozumiem, akože je tu aukčná budova a kde sú aukcie, aký je kde objem aukcii, pri akom leveli ti ukáže aké aukcie, kedy treba naceňovať aukcie (lebo už miznú veci postupne a nie náhodne ako v starej verzii). a pod. aj o ostatných aspektoch hry.

V podstate, tento návod, ktorý spomínaš ty s tebou táto hra prejde, keď sa zaregistruješ, tak hneď ťa pošle na misiu, do súboja, do práce a pod, teda základ sa dozvieš hneď, to ostatné je potom už vecou rádov, aby si vycvičili (resp. vychovali svojích bojovníkov a aby si týto bojovníci vedeli vybrať vlastný herný štýl).

:8DDD

This post has been edited 4 times, last edit by "bibop" (Oct 18th 2011, 3:30pm)

Tevion

Páža

• "Tevion" started this thread

• Send private message

8

Friday, October 21st 2011, 10:02pm

Tak budem rád ak to "velitelia" hry budu riesit. Dakujem za odpovede, moderatori môžete LOCK.

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

9

Saturday, October 22nd 2011, 10:09am

pokial ho nemci nevytvoria a nedodaju k prekladu tak sa nic nezmeni..nieco o manuali najdete aj tu : Diskusia o 0.9 verzii - Čo sa mi páči, čo nie ale v podstate sa situacia odvtedy nezmenila

vysvetlene zatvaram temu