Tak to idem ako prvý okomentovať:
Nápad dobrý, ale či už rýchlejší, alebo s väčším počtom exp. bodov, ešte viac sa zvýhodnia ľudia, ktorý tu sedia nonstop a kupujú blud rubínov.
Ja patrím medzi platiacich hráčov, ale na tomto servri nebudem, nakoľko sa to obmedzí na hŕstku z nás, ktorý v priebehu 1 mesiaca vyletíme hore takým spôsobom, že 99% ostatných hráčov si už neškrtne.
Význam by som vydel, pokiaľ by došlo k obmedzeniu použitia rubínov, povedzme na 30 mesačne, čo je prémiový účet, ale nedovolí figurínu, alebo figurínu a stráž, ale bez prémiového účtu a pod, alebo figurínu a 15 rubínov na skupinovky a misie a pod... ...teda limitovať toto využitie.
Pri tomto obmedzení by sa mali šancu presadiť aktívny hráči, ktorý nekupujú rubíny. Vedeli by ich získavať v turnajoch a veľkým počtom duelov by vedeli kompenzovať nižší počet bodov na misie, teda korisť by vedeli dobehnúť aj rubíny by vedeli kompenzovať.
:8DD
Môj návrh:
Vytvorte jeden celosvetový top server.
Princím: Na tento server si môže každý skopírovať jednu svoju postavu a súperiť s rytiermi z celého sveta ( Ja mám aktuálne 3 postavy, 1 na sk1, 1 na sk 4 a 1 na de13, ale mohol by som si vybrať iba jednu, ktorú dám nakopírovať na tento server).
Bola by to pecka, kde by sa stretli top hráči celého sveta.