You are not logged in.

1

Tuesday, October 11th 2011, 1:44pm

Klasický server verzus nový server

Milí hráči, rada by som vedela aký máte názor na prípadný nový server ? Pozor však, nejednalo by sa o klasický server ako máme momentálne - s1 - s5 , ale o server, ktorý by bol niečím zvláštny.

Vysvetlím, iste poznáte tkz Speedservery - servery, kde je všetko zrýchlené - čas cestovania je skrátený; doba, kedy plníte výpravy je skrátená; čas medzi útokmi a vojami a pod. Čo si myslíte o speed serveri ?

Alebo máte iné návrhy pre Váš vlastný server ? Napr extreme battle server , alebo plus EXP server, plus striebro server ?

Budem rada. ak sa čo najviac z vás zapojí do diskusie a vyjadrí svoj názor o prípadnom špeciálnom serveri, aby som vedela napísať nemcom, čo si myslíte...

2

Tuesday, October 11th 2011, 3:22pm

Tak to idem ako prvý okomentovať:

Nápad dobrý, ale či už rýchlejší, alebo s väčším počtom exp. bodov, ešte viac sa zvýhodnia ľudia, ktorý tu sedia nonstop a kupujú blud rubínov.

Ja patrím medzi platiacich hráčov, ale na tomto servri nebudem, nakoľko sa to obmedzí na hŕstku z nás, ktorý v priebehu 1 mesiaca vyletíme hore takým spôsobom, že 99% ostatných hráčov si už neškrtne.

Význam by som vydel, pokiaľ by došlo k obmedzeniu použitia rubínov, povedzme na 30 mesačne, čo je prémiový účet, ale nedovolí figurínu, alebo figurínu a stráž, ale bez prémiového účtu a pod, alebo figurínu a 15 rubínov na skupinovky a misie a pod... ...teda limitovať toto využitie.

Pri tomto obmedzení by sa mali šancu presadiť aktívny hráči, ktorý nekupujú rubíny. Vedeli by ich získavať v turnajoch a veľkým počtom duelov by vedeli kompenzovať nižší počet bodov na misie, teda korisť by vedeli dobehnúť aj rubíny by vedeli kompenzovať.

:8DD

Môj návrh:
Vytvorte jeden celosvetový top server.
Princím: Na tento server si môže každý skopírovať jednu svoju postavu a súperiť s rytiermi z celého sveta ( Ja mám aktuálne 3 postavy, 1 na sk1, 1 na sk 4 a 1 na de13, ale mohol by som si vybrať iba jednu, ktorú dám nakopírovať na tento server).

Bola by to pecka, kde by sa stretli top hráči celého sveta.
Keď sa chceš mať, ako prasa v žite, musíš byť sviňa.
:blabla:

This post has been edited 1 times, last edit by "bibop" (Oct 11th 2011, 3:31pm)

3

Tuesday, October 11th 2011, 4:56pm

Ja by som navrhoval urobiť taký server kde by bol stanovený počet rubínov ktoré by ste mohli získať aby to bolo všade vyrovnané..
A napr. by sa tam súťažilo kto naplní tú starú knihu skôr ako ostatný.. samozrejme že indície by stáli aspoň 12hodinový plat a cestovanie by bolo jedine za peniaze a to by bolo tiež dosť finančne náročné..

ďalej spraviť kratšiu dobu súbojov + tzv. dobu neútočenia napr. ak hráč pracuje ostatný naňho nemôžu zaútočiť/nočný kľud od 00:30-04:30 kedy by ostatný nemohli na seba útočiť..

najvýhodnejším zárobkom by bola teda spolupráca medzi členmi rádu ( HS o stave striebra rôznych hráčov ) a turnaje ktoré by boli rozdelené na väčšie počty hráčov.. a plnili by sa dlhšie/nastavilo by sa nižšie expenie aby bol každú každému úrovňovo rovný..

len také moje návrhy.. pridávajte ďalšie :)

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

4

Tuesday, October 11th 2011, 5:13pm

no pre ludi to urcite nieje zly napad aj ked ja by som tam asi nesiel hrat... mam Bk rad tak ako je teraz nepotrebujem ku stastie nic navyse...myslim, ze by klidne stacili 2 eventy do mesiaca alebo specialne udasloti ked by sa u hracov trosku odbural stereotip :) a nie novy specialny server

uvital by som server kde sa nedaju kupovat misie za rubiny ale len aktivovat premiove usadlosti...to sa ale urcite nestane

yackiee

Páža

Occupation: -

• Send private message

5

Tuesday, October 11th 2011, 5:52pm

Já bych žádný takový server rozhodně neuvítal. Šel bych tam hrát, dosáhl během chvilky všech cílů, o které se ve hře pokouším 5. rokem, a hra by pro mě ztratila smysl. Skončil bych s BK a musel bych chodit mezi lidi. Ta představa je více než děsivá.

Jako v každé válce, tak i ve válečné hře je nejlepší cesta ta diplomatická. Pokud si zvolíte cestu druhou....... :thumbsdown:

Superare nos potestis, sed numquam nos deletis... yackiee@battleknight.cz

hornet

Super Gameoperator

• Send private message

6

Tuesday, October 11th 2011, 8:51pm

ani ja nesúhlasím s takým serverom, bolo by to naozaj len o sedení pri PC a neustálom plnení indícií a podobných záležitostí, stačí mi súčasná verzia, ktorá dá dosť zabrať a keď budú stále nejaké novinky, ako sa pripravujú v blízkej budúcnoti, tak sa mi to páči. V neposlednej rade aspoň ja sledujem pokles aktivity takmer na všetkých serveroch a ešte keby prišiel nový, tak by ich zastavil ešte viac.
:thumbsup: nekrič hop, kým ti nepreskočí :thumbsup:

:rolleeyes: s úsmevom ide všetko lepšie :rolleeyes:

cartyci

Panoš

Occupation: student

• Send private message

7

Tuesday, October 11th 2011, 9:28pm

ja suhlasim trochu obmedzit "rubinovych kralov" a rovnako suhlasim aj z Ericssonom nejake eventy ab mal kazdy sancu na caste zlepsenie :woot:
ale myslim ze vytvorenie noveho serveru by bolo asi prehnane teda aspon co sa tyka Slovenka moj nazor
Šťastie ľudí spája a nešťastie ich preveruje.

Zmeňte spôsob myslenia a zmeníte aj svoj osud.

8

Wednesday, October 12th 2011, 1:02am

Pravda je taka, ze kazdy novy server so starymi nastaveniami by len zranoval tie stare...napisem to tak poeticky ale je to tak...vieme to vsetci. Ja osobne si myslim, ze Slovensku staci tych 5 serverov co ma...ale celkom ma tato myslienka "ineho" servera zaujala. Dost rozmyslam nad kazdym vasim postom, lebo to beriete seriozne a fakt s nadhladom.

S cim suhlasim, je ze speed server toho moc neporiesi, vsetci sme kde sme lebo BK hrame roky... a pomalicky krok za krokom si budujeme rytiera...
preco chcu nemci speed si myslim je, ze na vyssich lvl cihaju na hracov nove itemy a po pravde kym sa preluskame starym systemom na lvl 200 asi z as budu uz babicky a dedkovia...takze to je take pre a proti ?

Co sa tyka obmedzenia nakupu rubinov, hmm s tym sa stotoznujem naozaj, ale realne... fakt realne asi to neprejde. GF je spolocnost ktora zaraba peniaze... takze v tomto zmysle.. sa naozaj bojim z k obmedzeniam nepride.

Myslim, ze treba udrzat hracov pokope....je to mozne teoreticky - pri extreme battle serveri kedy by bol cas medzi utokmi vyrazne skrateny a obnova HP by sla vyrazne rychlejsie - alebo napoje by sa dali pit rychlejsie. Plus navyse striebro za vypravy. Uvidime ale ako sa vyjadria aj ini...

9

Wednesday, October 12th 2011, 9:09am

Osobne tiež nie som za ďalší server, jedna vec, čo písal yackiee, keď sa bude dať napredovať zbytočne rýchlo, po pár mesiacoch hráčov pri hre nemá čo držať, lebo už nemajú ciele, všetko dosiahli a rubíny GF iste neobmedzí, aby to nemali tak jednoduché. Zase server, ktorý by nebol rýchlejší, ani rubínovo ohraničený, ale mal by dajme tomu mesačne 2 eventy odláka hráčov zo serverov, ktoré máme, každý bude chcieť získavať kamene, čo je logické, ale poumierajú postavy a servery, takže ja za seba nie.
Nepotrebujem byť dokonalá, aby ste ma mali radi, radšej ostanem sama sebou, aby ma mali radi tí, ktorí ma poznajú a vedia, aká som... :love:

Trawi

Lord

• Send private message

10

Wednesday, October 12th 2011, 3:49pm

ja by som bol za spojenie českého a slovenského, tj. vytvoril by sa Československý server ;) ktorý by figuroval ako spoločný pri registrácii či na .cz alebo .sk. Systém by každému pridelil do tabuľky vlajku (resp. do profilu) a išlo by sa

11

Tuesday, October 18th 2011, 2:58pm

Pred príchodom redesignu na CZ SK PL a ostatné servry bol jedným z prvých serverov s redesignom server DE. Vznikli tu rády z takmer celej Európy:
uW United Warriors of Europe
BUL Bugarian-Crusaders
RUS Siberia
IMPCS Imperium CZ+SK
ITAL Grimma Italia
PLW Polish warriors
Lame Fruher war mehr Lametta
BA-E Balkan Elite
lFdlR les Fils de la Résine
P&P Pida e Parsot
HUN Hungary
USA Players of the USA
COSAK La Comunidad Sagrada de Konoha
=JDV= Judäische Volksfront
[{300}] ΜΟΛΟΝ ΛΑΒΕ ΣΠΑΡΤΗ

Príchodom redesignu aj do ostatných krajín tento server výýýýýrazne upadol, čo je veeeeľka škoda, lebo tu nebol ani jeden voľný hrad, o každý bola ukrutná vojna. Keď som sa zaregistroval, tak som mal poradie v rebríčku len niečo pod 12000. To top 2000 som sa dostal až po 2 mesiacoch hry. Bol to doslovne súboj medzi krajinami.

Preto by som privítal jeden medzinárodný top server.

:8DDD
Keď sa chceš mať, ako prasa v žite, musíš byť sviňa.
:blabla:

This post has been edited 1 times, last edit by "bibop" (Oct 18th 2011, 2:59pm)

Gomeez

Gameoperator

• Send private message

12

Friday, October 21st 2011, 12:28pm

Hmmmm racej nie ja som si uz povedal ze ziadne ine regnutia inde a venovat sa len jednemu servru hraval som ich viacej ako vecina asi ...

kazdobadne je to velmi zaujimave speed BK tak urcite by sa osvecil ale nedoporucoval by som to si predstavte ze hrate daky ten ucet 4roky a na dakom druhom serveri to mate 1rok nahrate to co na tom prvom serveri za 4roky bojim sa toho ze by ma ta prva postava pestala bavit kedze na tej druhej by som uz mohol preskumavat nove zakutia hry... caro hry by sa pre mna vytratilo

a ak ho aj daju ten speed tak obmedzenie na sutre tam nebudu urcite lebo taky server je zlata bana :) a my platiaci hraci urcite neodmietneme si priplatit za rychlost a prvenstva v rebrickoch
VETERAN

jonny

Gameoperator

• Send private message

13

Friday, October 28th 2011, 2:10pm

Mám taky napad co keby spravili jeden sk server na ktorom sa nedaju kupovat rubiny! Tam by sa ukazalo kto je aky hrac.

trepo

Game Administrator

• Send private message

14

Friday, October 28th 2011, 2:15pm

ja som za jonny, predpokladam zeby to bolo bez akychkolvek rubinov (nie na styl bety, ze dostanes 50mesacne), jedine ktore vyhras v turnaji...plus tych 15 za tutorial na zaciatok....
ale... kazdy server nieco stoji... a keby z neho GF nemalo nic neviem ci by to preslo...
napad je to dobry ja som hraval cca 2 roky bez rubinov... s LVL by sa slo hore teda pekne pomalicky a mozno by vsetci kvasili na turnajovych lvloch kvoli rubinom (12, 19 atd...)

jonny

Gameoperator

• Send private message

15

Friday, October 28th 2011, 2:17pm

JJ tam by sa ukazalo aky je kto hrac a nie kolko ma kto penazi!

16

Saturday, December 3rd 2011, 1:26pm

ako sa da vymazat cely prispevok ?

This post has been edited 9 times, last edit by "Splinter" (Dec 3rd 2011, 1:37pm)