You are not logged in.

1

Saturday, May 28th 2011, 10:10am

Zony Zasahu

Dobry den chcel by som sa spytat ze ako je najlepsie si rozdelit zony zasahu? NA SERVERI 5 mam staty aj o 4 lepsie z kazdeho ako na toho co utocim a aj tak stale prehram to uz fakt nechapem a tie zony zasahu su len do turnaju alebo aj na normalny suboj- ISIEL SOM PROTI BANDITOVI STATY 3 3 2 2 2 2 MOJE 19 8 5 5 10 10 ZRANENIE A BRNENIE MAM TROCHU LEPSIE A SUBOJ DOPADOL 6:5 TO UZ FAKT NECHAPEM PROSIM PORADTE CIM TO JE

This post has been edited 2 times, last edit by "SIR LISIAK" (May 28th 2011, 11:20am)

2

Saturday, May 28th 2011, 12:38pm

Ahoj ano zony zasahu platia urcite aj na suboje player verzus player. Teba som pozerala , nemas ani jeden element na sebe, a elementy maju trosku hodnotejsiu funckiu ako v starej verzii. Toho druheho hraca mi system vobec nenasiel, takze toho nejak analyzovat nemozem, zrejme iny nick...

Co sa tyka Zon , na toto ti asi presny recept nikto neda...lebo na to hlavne skuseni hraci pridu po dlhom case hrania a hlavne nemyslim si , ze mat zony nastavene stale na tom istom je dobry napad. Zo spravy z boja si vies vycitat proti konkretnemu nepriatelovi , ze v com mas medzery a naopak kde on ma silne stranky.

Co mne sa nevyplaca je mat na nizkom lvl utok v strede teda na hrudi, je tam sice sanca 25% ale naopak zranenie sa znizuje o 25% a taktiez je tam velka sanca od protivnika na obranu.

3

Saturday, May 28th 2011, 1:02pm

ok diky ale ani on nemal elementy to su poskodenia ohnom jedom a podobne ok aj diky hej a tento report : ja meno SIR LISIAK proti hracovi DrMattes, povedal by som ze toto nie je mozne :D bandita je ten co ma vsetko mensie Zranenie - útočník: 6

Zranenie - obranca: 6

Sila3Obratnosť3Výdrž3Šťastie2Šanca zásahu3Šanca obrany2Zranenie10 - 12Brnenie8
Sila19Obratnosť9Výdrž7Šťastie8Šanca zásahu10Šanca obrany12Zranenie10 - 12Brnenie11

This post has been edited 2 times, last edit by "SIR LISIAK" (May 28th 2011, 2:38pm)

4

Wednesday, June 1st 2011, 6:34pm

sANCE ZASAHU

Sila10Obratnosť14Výdrž10Šťastie16Umenie so zbraňami25Obranné umenie20Zranenie21 - 36Brnenie18 to som ja

toto nepriatel
ako je mozne ze som prehral trochu odveci nie vysledok boja-Kurama získava 67 striebraSIR LISIAK získava 0b.skúsenosti
Kurama získava 2b.skúsenosti
Zranenie - útočník: 27
Zranenie - obranca: 50
Sila8Obratnosť8Výdrž9Šťastie6Umenie so zbraňami8Obranné umenie8Zranenie22 - 33Brnenie18

//MOD edit Ericsson: presunute, netreba vytvarat nove vlakno ked je tu uz jedno otvorene a s podobnym obsahom :)

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

5

Wednesday, June 1st 2011, 9:14pm

zo zaciatku ked maju hraci male schopnosti su vysledky rozne a ide zvecsa o nahodu..tak isto ide aj o veci mozno ma vysoku magiu alebo ta vela krat blokol...pockaj zopar tyzdnov a vsetko sa zmeni... prejavi sa ako kto trebuje, co kupuje atd

6

Tuesday, December 20th 2011, 8:26am

hmm

warn za spam /Dawantt

This post has been edited 6 times, last edit by "Splinter" (Dec 20th 2011, 8:29am)

This post has already been reported.