You are not logged in.

• "Lord Dragon One" started this thread

• Send private message

1

Friday, September 17th 2010, 5:14pm

Beta server

Chcel by som sa opytat v ktorej krajine je ten spominany skusobny beta server lebo ja ho neviem najst ;(

2

Friday, September 17th 2010, 5:32pm

je pod znackou anglickej vlajky ale nedostanes sa tam cez menu musis ist na ticket support atd

• Send private message

3

Friday, September 17th 2010, 6:14pm

takze je to velmi zdlhave

4

Friday, September 17th 2010, 8:29pm

Lord Dragon One, ani nie...od poslania ticketu az po obrzanie konta to trva mozno den dva. Tu mas LINK na support. Vypis si ticket samozrejme po anglicky, s tym ze uvedies nick a mail aky ti maju dat na konto. A oni ti spatne poslu prihlasovacie udaje .

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

5

Saturday, September 18th 2010, 11:00am

Je pravda, ze kym ti pridelia ucet prejde par dni ale podla mna sa oplati tam byt. Mozes si odskusat novu verziu skor ako pride na vsetky serveri na svete. Tym mozes ziskat naskok pred protihracmi, ktory sa s verziou zoznamia az ked pride na ich server. Ja som to vyuzil vo verzii s akciami, vedel som, ze aukcia konci az po 22:00 a ostatny ktory ju videli prvy krat davali ponuky cely den, stacilo prihodit po 22:00 a vec bola moja :)

• Send private message

6

Saturday, September 18th 2010, 12:11pm

a aky mam dat dovod o pridelenie uctu?

uz som na to nejakko prisiel :D

This post has been edited 1 times, last edit by "Lord Dragon One" (Sep 18th 2010, 12:25pm)

trepo

Game Administrator

• Send private message

7

Monday, January 2nd 2012, 1:47pm

Na betu sa dostane uz aj klasickou formou registracie... staci vediet trosku po anglicky...
link: http://beta.battleknight.co.uk
vyskoci vam okno do ktoreho zadate, uzivatelske meno:beta, heslo: beta
pak Vas pusti na registracnu stranku identicku s tymi na ostatnych serveroch...
kto tam este nie je registrovany nech sa paci, skuste... hodila by sa nam kazda pomocna sila v rade SLOVAKIA
stale sa dostava 50 rubinov mesacne gratis