!!! My to neriešime, len sme súčasťou riešenia,!!! nakoľko to ovplivňuje naše ďalšie pôsobenie v tejto hre, preto chceme byť informovaný o postupe v tomto riešení. To, že nemáme oprávnenie riešiť nieči ban je jedna vec, ale
druhá je, že my tu platíme za fungovanie tejto hry a táto hra je postavená na peniazoch a nie ľudomilnosti GF.
A platíme za !!! vzťahy ľudí !!! a nie za klikanie vypatlanej textovej hry, ktorá, bez nás ľudí nemá žiadnu hodnotu.
!!! Hodnotou tejto hry sú ľudia a ich vzťahy !!! preto je pochopiteľné, že sa zaujímame o ľudí, ktorý dostali ban, aký je ich ďalší osud v tejto hre.
Vyjadrenie Ericssona:
ja neviem ako to bolo som clen board teamu ale urcite to bolo spravne vyhodnotene...
??????????
Ako vieš, že to bolo správne vyhodnotené, ak nevieš, ako to bolo?
Ja to tiež neviem. Mám to sprostredkované, ale situácia na s4 je taká aká je a ja chcem vedieť, ako ďalej? Či končím, alebo nie? Či tam ešte bude niekto s kým sa dá táto hra hrať, alebo nie? Len Boh je neomylný a toto je hra a nie súdny dvor.
Nie každý vie vôbec, čo je to IP.
Nie každý vie, že multiúčet, nieje len to, že 1 hráč má dva účty, ale je to, že z jednej IP pravidelne sú hrané 2 herné účty (ináč, ako určuje popis pravidiel), aj keď ide o dve osoby.
Nie každý má 1 e-mail, ja ich mám 15.
Nie každý sa do online hry prihlási z firemného e-mailu, ktorý kontroluje denne, ja sa na
bibop.tony@yahoo.com pozriem raz za 2 mesiace. Firmený neuvádzam preto, aby mi niekto nevošiel do pošty a nenašiel tam
support@battleknight.sk a nemal som karné, resp. výpoveď.
Nie každý hráč je na fóre. Ja som sa na fórum prihlásil, až po roku hry. Ivanhoeho som tu ešte nikdy nevidel. (Ivanhoe je príklad)
Nie každý číta každú zmenu v pravidlách, resp. si na fóre pozrie ich vysvetlenie.
Sú ľudia, ktorý si to idú jednoducho zahrať a nie študovať fórum, oznámenia, upozornenia, novinky atď. a dúfajú, že keď sa správajú normálne, teda nemajú dva účty, ale len jeden, nehrá za nich pravidelne niekto iný, vulgárne nenadávajú. Jednoducho sa bavia, tak je všetko v poriadku.
Toto je to o čo my išlo, aby to ľudia riešili, ako hru a nie vraždu prezidenta, aby ich zaujímalo, či niekto porušoval pravidlá, aby získal nejakú výhodu, alebo niekoho poškodil, alebo to bola len chyba spôsobená zlým chápaním pravidiel a nikomu tým neubližoval a nezískaval tým žiadnu výhodu voči ostatným hráčom, alebo rádom.
!!! Je to hra!!!
Ešte, toto nieje útok na Vampíra. Vampír na s4 nehraje a nepozná týchto ľudí, preto mu nezazlievam jeho postup. Každá minca má dve strany a každú situáciu je možné vydieť dvoma a viacerými spôsobmi. My chceme napomôcť riešeniu takých sporov.