You are not logged in.

hornet

Super Gameoperator

• "hornet" started this thread

• Send private message

1

Monday, November 28th 2011, 11:39am

Po rádovej skupine sa dostanem na účet člena skupiny

Stalo sa to mne na S4 a aj jedna členka rádu mi písala, že sa jej to stalo na S4 a aj na S1, že po skončenej rádovej skupine pred hodením kociek sa dostala na môj účet a videla stav rubínov, hotovosti, skrátka všetko, čo môj účet obsahuje.. Mne sa po skupine ukáže najskor veľkosť výhry jedného z členov skupiny potom, ked kliknem na kocky, tak sa ukáže môj zisk a normálne hodím kocky, potom už sa na iný účet nedostanem
:thumbsup: nekrič hop, kým ti nepreskočí :thumbsup:

:rolleeyes: s úsmevom ide všetko lepšie :rolleeyes:

trepo

Game Administrator

• Send private message

2

Monday, November 28th 2011, 12:53pm

tuto vyhodu vidiet jedneho clena zo skupiny ma iba zakladatel skupiny... vzdy sa jedna o toho clena skupiny ktory je na spodku zoznamu clenov pri vysledku (spravy o absolvovani skupiny) index.php?page=Attachment&attachmentID=91

nejdena sa len o radovu skupinu ale hocijaku, hrac vidi len nahlad toho hraca (jeho BS, HP, ag, sutre) po kliknuti na hocico ine sa uz zobrazi jeho vlastny profil...
toto bolo hlasene nemcom uz pekne davno, ktovie preco sa s tym nic nerobilo doteraz

Gomeez

Gameoperator

• Send private message

3

Monday, November 28th 2011, 3:35pm

mne sa stalo ze mi ukazolo po skupine zisk druheho rytiera a v reporte v spreve som mal uz svoj.. zisk ale "presmerovanie" na drhuhy ucet som nepostrehol
VETERAN

This post has been edited 1 times, last edit by "Gomeez" (Nov 28th 2011, 3:35pm)

Mirkaa

Páža

• Send private message

4

Monday, November 28th 2011, 3:48pm

Mne sa to stáva podstate pravidelne a to nie len pri radovej !taktiež sa mi to stalo aj pri remíze súboja a tak vidím kolko ma u seba rubínov strieb a podobne :huh:

Gomeez

Gameoperator

• Send private message

5

Monday, November 28th 2011, 7:18pm

no dneska som si to odsledoval ja a obli na skupke + zoldaci skoncil som na obliho ucte :)

ale po hociakom kliknuti som spet nas svojom..
Gomeez has attached the following file:
  • bug bk2.jpg (132.43 kB - 10 times downloaded - latest: May 18th 2012, 11:19pm)
VETERAN

This post has been edited 2 times, last edit by "Gomeez" (Nov 28th 2011, 8:03pm)

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

6

Monday, November 28th 2011, 7:35pm

tato chyba je uz velmi dlho, uz od prveho dna RD som si to vsimol a bolo to nahlasene