You are not logged in.

titanus

Páža

• "titanus" started this thread

• Send private message

1

Thursday, November 17th 2011, 1:19pm

Koniec ostrova Fehan a indicie

Zdravim,

ked dnes ostrov fehan zmizol a ja som sa rozhodol zacat riesit indicie ktore som pocas tejto doby nadobudal, zistil som ze mam jednu indiciu a to hned ojedinelu indiciu spojenu prave z ostrovom Fehan...indiciu som mal na tom ostrove minimalne uz tyzden a nic mi nepridalo a teraz uz ostrov zmizol...ako sa da ta indicia teraz vyriesit, kedze v nej mam umrtvene rubiny nejake riesenie by som prijal....

dakujem

This post has been edited 1 times, last edit by "titanus" (Nov 17th 2011, 1:20pm)

2

Thursday, November 17th 2011, 1:50pm

Po pravde titanus trosku nechapem ako je mozne ze si ju nemal vyriesenu lebo na Fehane malo dojst k okamzitemu rieseniu indicii hned ako su prevedene do inventara. Ale uz som kontaktovala nemcov s tymto a uvidim co napisu. Verim ze sa to nejako bude dat vyriesit.

cartyci

Panoš

Occupation: student

• Send private message

3

Thursday, November 17th 2011, 10:02pm

Fehan obycajna indicia :woot: aj ja mam na s3
Šťastie ľudí spája a nešťastie ich preveruje.

Zmeňte spôsob myslenia a zmeníte aj svoj osud.

4

Tuesday, November 29th 2011, 7:57pm

Obavam sa ze Vas zrejme sklamem a asi aj nahnevam, ale nie je mozne s tym nic robit len predat indiciu. Netusim ci s tym nemci neratali, ale naozaj nie je mozne inak sa zbavit indicie ako ju predat.

trepo

Game Administrator

• Send private message

5

Tuesday, November 29th 2011, 8:43pm

teraz je take hmliste pocasie vsade na slovensku nie len vo svete BK...ked sa opat rozplynie hmla objavi sa aj fehan nie? dakde som cital ze opat o rok :p