ano mas pravdu... pozeral som sa rovnako na to uz par mesiacov... a ignoroval som to, lebo skoda klavesnice...
a admini nerobili nic... klasika ak sa jedna o navazanie sa do TKT, bolo to tak vzdy... Ak sa jednalo o udelovanie BANov hracom TKT boli vzdy admin
NADMIERU aktivny... čas plynie... 48hod. este neubehlo...

Plus mikki ja to mam trochu tazsie kedze si musim a chcem chranit svojich partakov z TKT, co som nakoniec vzdy robil a aj budem robit. Len ja to robim inym stylom... nelizem zadok adminom aby som si vedel sem tam pretlacit nejaky ten UNban u admina atd atd. Moja cesta je tazsia a neikedy menej uspesna ale vecer sa viem pozriet v klude do zrkadla, kedze v nom neuvidim intrigansku falosnu zmyju ale normalneho fer chlapa, ktory ma priznavam niekedy prudsie a ostrejsie vystupovanie co admini SILNO nemaju radi... heh (INAK TOTO VSETKO JE MIMO TEMU, divim sa, ze to tu este je a ze nemam na fore este BAN...)
EDIT: doplnok pre cartyci: admin ma smolu ked je admin... je v rade, vidi, cita... NETVRDIM, ZE SERENA JE ..... nahodou musim uznat ze par krat som si s nou celkom fajn vymenil par PM a boli veci, ktore mi vyargumentovala a MALA PRAVDU!! (Adus neobesis ma dufam za toto... heh) Teda netvrdim, ze serene nic nerobi... tvrdim len to, ze minimalne serena (pokial ale viem nie je jediny admin v TIS) predsa vidi co sa pise v HS v rade a co ma jej vodca v profile... Bavime sa o urazlivych veciach za niekolko mesiacov...!!! nie ze si to mala ci musela vsimnut za 24hod. to ani nejde... A ako to vyriesi vrchnost? ci napomenutim alebo BANom?? to je ich kapusta... Ja som mal za adresenu urazku 30dnovy BAN... (XII. Obsah Nazvy, skratky, profily a spravy v hre, porusujuce prava jedinca, pripadne inak nevhodne alebo vulgarne, budu cenzurovane hernym timom a prislusne ucty budu uzamknute - docasne alebo permanentne.) Ak niekomu nie je jasne co su to prava jedinca, môže si naštudovať napr. ÚSTAVU SR či SRN)