You are not logged in.

trepo

Game Administrator

• Send private message

41

Wednesday, December 14th 2011, 11:01pm

aj ked si ty hral ako si popisoval, tak ano mozno si rubiny nekupoval, nemusel si kedze si admin a svojho casu ich admini dostavali... a kedze si ich mal k dispozicii neverim ze si ich nevyuzil...

ja som v BK time od 14.aprila 2011, a v tej dobe som aj daroval moje ucty vsade a nechal som si iba s4. V inom time som zhruba od januara 2011... z toho vyplyva ze keby som aj nejake rubiny dostal bolo by to uz davno po tom ako som hral tie servery.... takze naozaj som to hral bez ( teda priznam sa 2 krat som poslal sms za 3 eura ci kolko (25 rubinov) na s3 v tazkych casoch:) - btw. na s3 v tej dobe bolo viac nepremiovych hracov v top 100 - nejdem to rozmazavat len tolko som chcel, je to offtopic...

42

Thursday, December 15th 2011, 3:28pm

trepo

kedze je to ako si pisal mimo temu tak k tomu TOP 100 dodam, ze ak je to naozaj ako si pisal tak si jeden z mala - A KLOBUK DOLE!

serena: prave som to skusal... scel som pridat dalsi prispevok adresovanuy tebe... ale hold dostal som tuto hlasku... (chapem co si pisala, tu hlasku som dostal lebo chcem poslat dalsi prispevok bez toho aby tam uz napisal niekto iny, da sa len to len po 60min. ... teda preposielam screen)

MOD edit Ericsson: Sempre citas vlastne co ti serena pisala? Je to tam dost jasne napisane aj z toho prikladu toho testa sa da pochopit, ze dva prispevky po sebe vkladat nemozes jedna sa o Doubleposting..ide to len vtedy ked na tvoj prispevok niekto reaguje a potom mozes znova reagovat..obrazok tiez zmazany porusoval pravidla fora, toto je posledne upozornenie lebo nieje normalne, ze niekto v jednej teme porusi pravidla tolko krat ako ty

This post has been edited 3 times, last edit by "sempre" (Dec 15th 2011, 3:36pm)

43

Thursday, December 15th 2011, 10:28pm

a este pre cartyci

chcel si vediet preco vlastne bojujeme? co v tom napr je?? je toho viac... a dnes moj pohar trpezlivosti pretiekol ked

si AJ Styles dal do profilu uz nie le urazku na TKT- "Trapne Konecne Tu!" ale pridal tam aj text na adresu KAT-a TKT

a mna.... ze sme cigani... Skusil by mi to povedat v realnom zivote, ze som cigan a NEROZCHODI TO CHUDAK !!!

Keby ze je to v reale chytim ho xoxota a nerozchodi to. Do Ciganov mne a mojim hracom nejake Geňo z TIS nadavat

nebude....

(admini mozu konat... vyhrazanie sa v realnom zivote... ZABANUJTE MA .... mna banujete radi a na fore mi je to

ukradnute) screen tejto spravy poslem ale nasledne vsade... uvidime co spravite s butlavou vrbou...

MOD edit Ericsson : po 2 upozorneniach na Doubleposting a tiez vybocovanie od temy udeleny warn

cartyci

Panoš

Occupation: student

• Send private message

44

Friday, December 16th 2011, 6:58am

to som si ani nevysimol a a myslim ze admini nemozu sledovat uplne vsetko preto su tu aj hraci aby im pomahali.....hovorim z vlastnej skusenosti :)
Šťastie ľudí spája a nešťastie ich preveruje.

Zmeňte spôsob myslenia a zmeníte aj svoj osud.

45

Friday, December 16th 2011, 9:04am

cartyci

nie, na dodrziavanie pravidiel su tu admini... my sme hraci a nie sme tu na to aby sme na to dohliadali, to je praca pre
adminov... Nech si robia svoju pracu rovnako ako pri hracoch TKT... No ale aspon si pochopil, ze napr. preco nemusim
TIS... tie blbosti tam ma vas "vodca" uz dlho... len sme to ignorovali a mali sme ho proste na haku.... presne podla
pravidiel TKT a teda, ze nereagujeme na nevhodne profily inych hracov... Avsak nazvat cast hracov TKT co su
Kosicania ciganmi je uz ozaj silna kava... a AJ STYLES velmi dobre vie kolko Kosicanov je v TKT, nakoniec presne
preto si to tam dal... Ja som mal za podobnu urazku v profile adresovanu len JEDNEMU cloveku BAN 30-dni !!!
Co by som ja ci niekto iny asi spravil ak by mi niekto vynadal do Ciganov na zivo.... hm?? asi by to chudak
nerozchodil.... toto mu odkazuju aj Kosicania z TKT, je to Geňo! a serena jeho partacka z TIS nech mi da kludne
na tom svojom fore BAN na 30dni, mam to na salame. Preco spominam serenu?? Lebo ked si ja ako vodca s mojou
gradou dokazem ustriehnut svojich hracov v TKT aby mali "nebanovatelne" profily a teda nemali v nich napr. urazky
a pod. a to som len hrac, tak admin by to mal zvladnut 2x tak ako ja... ci snad nie?? Deje sa vsak klasika opak...
admin kryje a pomaha a toleruje osocovaie a urazanie a teda porusovanie pravidiel... to je vizitka casti nasich adminov...
a to sa uz nebavime len o serene ale mohol by som menovat min. dalsich mojich 2 admin oblubencov... LOL

46

Friday, December 16th 2011, 9:36am

sempre ani som si nevšimol čo ma v profile, moc to nesledujem :) ale určite maš pravdu že su určite hranice kam by to malo zajst čo sa tyka profilu. mne osobne to je akosi ukradnute, kto si čo piše ale na druhej strane nie je každy flegmatik ako ja a su tu aj iny hrači ktorych sa take niečo može dotknut. hlavne pokial ide o vodcu radu ktory by mal byt hlavne prikladom pre svojich hračov. ale to už je kompetencia adminou ako sa k takymto veciam stavaju, mne osobne je to jedno čo sa tyka neakeho AJ pre mna to je nepodstatny hrač a nebudem ho komentovat, škoda ničit klavesnicu :)

cartyci

Panoš

Occupation: student

• Send private message

47

Friday, December 16th 2011, 11:02am

musim sa zastat sereny pretoze uz velmi dlho nenapisal na domove forum radu nic mozno zvysuje staty ale ohladom radu by som nic nepovedal ..prec serena ak sa ta to dotkne....a nechajme sa prekvapit ako to dopane ci dostane nejaky BAN alebo napomenutie :)
na druhej strane nemusis sudit kazdeho clena radu ako jednotlivca ..... kazdy clovek(hrac) je iny preto ja nesympatizujem z hracmi ktori urazaju inych ale ked sa jedna o suboje radu ci rytierov pohoda ale na osobu to som este asi nikdy nespravil...a dufam ze sa to ani nestane
Šťastie ľudí spája a nešťastie ich preveruje.

Zmeňte spôsob myslenia a zmeníte aj svoj osud.

48

Friday, December 16th 2011, 11:08am

mikki

ano mas pravdu... pozeral som sa rovnako na to uz par mesiacov... a ignoroval som to, lebo skoda klavesnice...
a admini nerobili nic... klasika ak sa jedna o navazanie sa do TKT, bolo to tak vzdy... Ak sa jednalo o udelovanie BANov hracom TKT boli vzdy admin
NADMIERU aktivny... čas plynie... 48hod. este neubehlo... :whistling: Plus mikki ja to mam trochu tazsie kedze si musim a chcem chranit svojich partakov z TKT, co som nakoniec vzdy robil a aj budem robit. Len ja to robim inym stylom... nelizem zadok adminom aby som si vedel sem tam pretlacit nejaky ten UNban u admina atd atd. Moja cesta je tazsia a neikedy menej uspesna ale vecer sa viem pozriet v klude do zrkadla, kedze v nom neuvidim intrigansku falosnu zmyju ale normalneho fer chlapa, ktory ma priznavam niekedy prudsie a ostrejsie vystupovanie co admini SILNO nemaju radi... heh (INAK TOTO VSETKO JE MIMO TEMU, divim sa, ze to tu este je a ze nemam na fore este BAN...)

EDIT: doplnok pre cartyci: admin ma smolu ked je admin... je v rade, vidi, cita... NETVRDIM, ZE SERENA JE ..... nahodou musim uznat ze par krat som si s nou celkom fajn vymenil par PM a boli veci, ktore mi vyargumentovala a MALA PRAVDU!! (Adus neobesis ma dufam za toto... heh) Teda netvrdim, ze serene nic nerobi... tvrdim len to, ze minimalne serena (pokial ale viem nie je jediny admin v TIS) predsa vidi co sa pise v HS v rade a co ma jej vodca v profile... Bavime sa o urazlivych veciach za niekolko mesiacov...!!! nie ze si to mala ci musela vsimnut za 24hod. to ani nejde... A ako to vyriesi vrchnost? ci napomenutim alebo BANom?? to je ich kapusta... Ja som mal za adresenu urazku 30dnovy BAN... (XII. Obsah Nazvy, skratky, profily a spravy v hre, porusujuce prava jedinca, pripadne inak nevhodne alebo vulgarne, budu cenzurovane hernym timom a prislusne ucty budu uzamknute - docasne alebo permanentne.) Ak niekomu nie je jasne co su to prava jedinca, môže si naštudovať napr. ÚSTAVU SR či SRN)

This post has been edited 1 times, last edit by "sempre" (Dec 16th 2011, 11:19am)

hornet

Super Gameoperator

• Send private message

49

Friday, December 16th 2011, 11:22am

Sempre a mikki: je treba ukľudniť svoje vášne, lebo už neviete čo píšete a na koho sa sťažujete. Je treba si prečítať tento link:
Hierarchia Battleknight.sk Tímu - Ako kontaktovať Tím

je tam hierarchia BK teamu a hneď by vám, ako vy sami vravíte veľmi skúseným hráčom malo dôjsť, že na serenu nadávate úplne zbytočne. Obaja (predpokladám) viete, aký je postup podávania sťažností, tak to robte podľa daných krtitérií a DODRŽUJTE tému... Téme je o vojnách a nie o nadávkach....
:thumbsup: nekrič hop, kým ti nepreskočí :thumbsup:

:rolleeyes: s úsmevom ide všetko lepšie :rolleeyes:

This post has been edited 1 times, last edit by "hornet" (Dec 16th 2011, 11:22am)

50

Friday, December 16th 2011, 11:58am

hornet....

len nas poucuj este chvilu... heh.... Samozrejme, je to v butlavej vrbe.... prislo mi zabavne vyuzit ju... ale hlavne ako som pisal my VIEME aky je postup...
a teda slo to ticketom... aby bolo vsetko "na poradecku" ... admini maju 48hod. Potom ovladame aj ten dalsi postup...
Toto, ze tu o tom piseme je len mimo temu a len tak o tom kvakame... a ferovo otvorene... aby sa nepovedalo, ze som AJ Styles nabonzoval... a ze to skryvam,
presne preto som o tom pisal verejne... aj so screenom z butlavej vrby atd... ja veci nerobim poza chrbat... ale otvorene aj ked niekedy ostrejsie... a este raz ano, tu nejde nic riesit ani vyriesit... Ticket atd sa riesi tam kde sa ma...
Plus mikki sa tu na nic nestazoval... len sa vyjadroval ... :rolleeyes:

hornet

Super Gameoperator

• Send private message

51

Friday, December 16th 2011, 12:56pm

Sempre, myslíš si, že nemám právo poučovať? Asi áno, keď osočuješ serenu, ktorá mimochodom podľa toho linku nie je adminom na žiadnom serveri. Okrem toho už dlho a nielen ja, sledujem tvoju zaujatosť voči všetkému a všetkým, čo je spojené s BK teamom. To, ako si v závale hnevu osočoval trepa a serenu a priamo si vyzýval, že by si mal dostať ban ukazuje na tvoje povýšenecké správanie, na správanie dobrovoľného martýra, obeť adminov. Je to len hra, toto by si mal zobrať na vedomie. zamyslieť sa niekedy nad tým, že týmto správaním kazíš pocit hry ostatným hráčom, že to berieš až moc vážne? Samozrejme, nesúhlasím s akýmikoľvek urážkami na adresu tvoju a tvojho rádu, ale pouvažuj, či i ich náhodou nevyprovokoval aj ty svojim správaním.....
:thumbsup: nekrič hop, kým ti nepreskočí :thumbsup:

:rolleeyes: s úsmevom ide všetko lepšie :rolleeyes:

52

Friday, December 16th 2011, 1:21pm

Vazeni a mili pisala som ze toto je tema o vojnach a nie o tom kde co a ako. Na to su predsa ine sekcie. Podla vas je normalne spamovat a zanasat temy ktore maju byt venovane uplne niecomu inemu ? Robite si uplne dobry den z pravidiel fora.

Temu uzamykam, lebo uz som raz varovala ucastnikov diskusie aby sa drzali temy a na ine diskusie si vybrali sekcie na to zvolene.

EDIT : sempre ja na s3 uz nehram a to vidi kazdy, naposledy som si na Fehane ziskala sekerku a brnko do buducna.. inak je to uz len mrtve konto ktore pouzijem ked potrebujem skontrolovat ci je nahodeny update spravne na serveri 3 aby som si nezakladala ine admin konto. A ked ma niekto popis ktory pravidla porusuje tak nech sa paci nahlasit. Asi este stale nechapes ze admini su len hraci ktori hraju...nie je nasa povinnost ako hraca preliezat tisice kont a popisov a sledovat ich. O popisy , multi , zdielanie sa ma starat prislusny GO serveru a ostatni ako hraci. To je snad logicke a racionalne.