You are not logged in.

jonny

Gameoperator

• "jonny" started this thread

• Send private message

1

Sunday, July 31st 2011, 10:45pm

Vojny

Chcel by som sa opytat kedy sa napravia radove vojny lebo ked vyhlasi vojnu jeden rad druhemu a ten druhi nikoho neda do vojny tak pride iba sprava : "Správa z boja: Vojna rádov (útočili sme na rád voľný hrad)" a ziadne striebro sa nekona z rabovania radu

2

Sunday, July 31st 2011, 11:14pm

to hej vela klanou uz prislo nato ze do vojny je lepsie nikoho nedat :( strata striebra ale snad to nemci doriesia

3

Monday, August 1st 2011, 1:48am

je to doriešené..... ...ukradnite hrad.

:8D
Keď sa chceš mať, ako prasa v žite, musíš byť sviňa.
:blabla:

hornet

Super Gameoperator

• Send private message

4

Monday, August 1st 2011, 8:28am

si robíš srandu ? Veď načo by sme kradli menší hrad s malými vylepšeniami? Ide hlavne o to, aby sa naplnil účel hry, jej zmysel a nie aby každý sa zavrel do svojej ulity levelovania... Nato sú vytvárané rády, aby medzi sebou bojovali...
:thumbsup: nekrič hop, kým ti nepreskočí :thumbsup:

:rolleeyes: s úsmevom ide všetko lepšie :rolleeyes:

5

Monday, August 1st 2011, 11:02am

Jonny aj ostatni, ano mate pravdu je to tak - a je to bohuzial bug hry. Uz sa pracuje na odstraneni , neviem ci to bude vo verzii 0.9.4.3 , ja len dufam, ze ano. Este dodam, ze nemci zvazuju uplne prerobit Radove vojny od toho bola ta anketa. Ja len dufam ze to naozaj zmenia - samotny princip vojen.

hornet

Super Gameoperator

• Send private message

6

Monday, August 1st 2011, 3:42pm

len dúfam, že to urobia v prospech hry, jej zvýšenia atraktivity. Necháme sa prekvapiť ;)
:thumbsup: nekrič hop, kým ti nepreskočí :thumbsup:

:rolleeyes: s úsmevom ide všetko lepšie :rolleeyes:

jonny

Gameoperator

• Send private message

7

Wednesday, August 17th 2011, 8:59pm

podla mna by mali byt vojny tym stilom iba rad proti radu aby sa nedali naverbovat zoldaci to by sa ostatny viac snazili aby ziskavali clenov radu

8

Monday, August 22nd 2011, 4:26pm

Vojny boli vždy o vlastnej armáde kráľa, o sedliakoch, ktorých kráľ naverboval proti ich vôli a o žoldnieroch, ktorých kráľ najal za peniaze. Preto súhlasím s žoldovaním, veď to stojí peniaze a po druhé, ak je niekto nažoldovaný, nemôže vo vojne pomôcť vlastnému rádu, či už pri obrane, alebo útoku, navyše ani top rád si pri vojne nemôže byť istý výhrou a bude musieť, buď aktívne sekať všetko, alebo bude musieť posilniť žoldniermi.

1. Ďalej by mali zohľadňovať mieru energie, ktorú má rytier, teda, či ho počas tej 24 hodinovej vojny zosekali na KO, alebo ide do vojny s plnou energiou. Môj názor je jednoduchý prepočet : ak má 100 bodov v statoch a 50% energie, nech mu počíta staty iba za 50, ak má 100% energie, tak nech mu počíta 100 bodov, ak je KO, tak nech mu nepočíta nič. Mŕtvy rytier predsa nevie bojovať. To by malo platiť aj pri žoldnieroch, nech sa nenajímajú kripli, ktorý sú permanentne KO a do vojny ich počíta, ako hviezdy. Ak by tento prepočet zaviedli do vojen, tak by malo veľmi veľký význam sekať počas vojny a aktívne rády by sa výrazne zvíhodnili a rády s mŕtvimy postavami by boli v háji.
  2. Jeden taký nápad, ako zatraktívniť rádové vojny, nech sa zavedú zóny útoku a zóny obrany, ako je to v osobných súbojoch, len namiesto rytiera, nech je tam nakreslený hrad a útoky robte na hradby, bránu, podzemné chodby, veže atď. Ďalej prepočet zranenia spravte, ako osobných súbojoch, nech to nieje o tom, že víťaz neutŕži žiadne, resp. len smiešne zranenie, ale tak, ako v súboji, ak je to tesný súboj, tak nech je aj tesný výsledok so zranením na oboch stranách, aspoň sa nenechajú všetci žoldovať za nízke ceny. Zony útoku a obrany by určovali členovia rádu, ktorý majú povolenie vyhlásiť vojnu. Tým by vznikla šanca aj pre fyzicky slabší rád sa efektívne ubrániť, vďaka dobrej obrannej taktike.
  3. Vyrabovanie hradu, alebo obsadenie hradu: Tu nech je prepočet zranenia, ako v normálnom súboji, len sa spočítajú staty všetkých členov a máme staty výsledného rytiera. Čo sa týka energie dtto. Nech sa spočíta energia všetkých rytierov na konci vojny a máte energiu na výpočet na zápas. Pre vyrabovanie hradu, nech stačí výhra a pre obsadenie hradu KO.

Sú to jednoduché výpočty a prepočet zápasov majú už predsa vytvorený, tak v tom nevidím žiaden problém a je poriešený, každý atribút, ktorý vplíva na vojnu, vrátane karmy, teda kyseliny aj pevnosti. S kyselinou súperovi vyrazíš energiu a získa do záverečnej vojny slabší prepočet statov a s pevnosťou síce súperovi neublížiš, ale ty pôjdeš do záverečnej vojny s plnými statmi.

A každopádne by mali GF zverejniť pravidlá, podľa ktorých bude vojna fungovať a nie podľa nejakých dohadov. Vojna nikdy nebola tajomstvom, alebo lotériou, ale vždy bola o stratégii a sile.

This post has been edited 1 times, last edit by "bibop" (Aug 22nd 2011, 5:36pm)

trepo

Game Administrator

• Send private message

9

Monday, August 22nd 2011, 8:59pm

bibope hlasoval si v tej survey o vojnach ked sa dalo? tam si mohol napisat aj vlastny nazor na vojny....

10

Tuesday, August 23rd 2011, 9:00am

chcel som hlasovať, viem ako tak po anglicky, ale z tých výrazov čo uviedli som bol úúúúúúplne vedľa, tak som čakal na sľúbený preklad, ale nejak neprišiel, tak som mal smolu.
:crying:
A toto litánie, čo som uviedol tu, by som preložil maximálne tak do nemčiny, ale ak by som to dal do angličtiny, tak by na to, čo som tým chcel povedať neprišiel ani sherlock holmes.

This post has been edited 4 times, last edit by "bibop" (Aug 23rd 2011, 9:05am)

cartyci

Panoš

Occupation: student

• Send private message

11

Tuesday, August 23rd 2011, 9:44am

takto keby boli vojny dane ....tak klobuk dole bibop :thumbsup:
Šťastie ľudí spája a nešťastie ich preveruje.

Zmeňte spôsob myslenia a zmeníte aj svoj osud.

12

Tuesday, August 23rd 2011, 11:09am

nooo bibop ten bod 2 ma fakt zaujal,tiez by som to chcel takto zony + nejake tie seky,a aj to je pravda ak zoldnier ci rytier je uz ko tak je mrtvy a mal by byt vyskrtnuty zo zonamu bojovnikov,ale to by bolo len na jedneho hraca ktory by to dokazal presekat bez straty hp alebo by stracal minimalne pocty bodov,to uz by bolo trosku nefer ale uvahu si dal perfektnu

13

Tuesday, August 23rd 2011, 11:37am

Práve ten prepočet energie by zvýhodnil aktívnych rytierov aj v porovnaní s top rytiermy. Konkrétne tvoj prípad Don Carlo. Si s prehľadom top na S4. Ak by si na posledných 6 hodín vojny bol mimo a skolia ťa 6-ti hráči s kyselinou, tak prídeš povedzme o 50% energie a tým, že budeš mimo, tak ju nedoplníš elixírom, teda tvoje staty budú počítané za polovicu a v prípade tých 6 tich, oni doplnia elixír a ich staty budú následne výhodnejšie.

K presekaniu celého rádu jedným rytierom. Každý môže byť seknútý iba raz za hodinu, teda ak je koniec vojny o 22,00 a budem seknutý o 21,50, tak dám elixír a som v pohode (teda v takej, aký dám elixír). Druhá vec je veeeeľky význam karmy, ak mám pevnosť tak si nesekneš a idem do záverečnej vojny full, resp. druhá karma, kyselina, ak nebudem sekať a každú hodinu ma dá niekto KO, tak prídem o 50 bodov života, lebo viac mi za hodinu nedá, ale vďaka kyseline ti naparím 200-300 bodov zranenia.

Teda tu by vznikol veeeeľky priestor na taktizovanie a obrovskýýýýý na aktivitu. Ak sa vie dať do kopy rád, ktorý vie aktívne presekať celého súpera na KO, tak by mal jednoznačne vyhrať (teda môj názor) ;) .

No a o nevyhnutnosti aktivity brániaceho rádu na konci vojny ani nehovorím: nebudú prehrajú, na betón.

This post has been edited 2 times, last edit by "bibop" (Aug 23rd 2011, 11:39am)

jonny

Gameoperator

• Send private message

14

Sunday, October 16th 2011, 5:36pm

Co vlastne na tých vojnach upravili? Stale je to skoro to iste ked nepotvrdia vojnu tak sa stale utoci na volny hrad , co to uz neopravili poriadne?

Správa z boja: Vojna rádov (útočili sme na rád voľný hrad)
Sobota 15.10.2011, 19:00 Útočník: IMPERIUM Obranca: voľný hrad
IMPERIUM

IMPERIUM víťazí
IMPERIUM získava 0 striebra
IMPERIUM získava 0 b.skúsenosti
Zranenie - útočník: 0
Zranenie - obranca: 0
voľný hrad

Zúčastnení rytieri
66
Zúčastnení rytieri
0

15

Thursday, December 8th 2011, 10:38am

?? prečo mi neprišla správa o vyhlásení vojny ??

vyhlasili nam vojnu... co je okis... ale nedosla mi ziadna sprava o tom ze nam bola vyhlasena vojna to za prve... a plus system nikoho a teda ani mna ako vodcu do vojny nepovolal, co by automaticky mal system hry spravit (aspon doteraz to vzdy tak bolo) a nepovolal ani nikoho dalsieho... Vie k tomu niekto z adminov zaujat stanovisko co to zas je? :hahaxmas:

trepo

Game Administrator

• Send private message

16

Thursday, December 8th 2011, 10:45am

sempre tak je to bohuzial nastavene uz par verzii, neviem presne od kolkej, mozno 0.9.5, ale to len hadam.
pokial si to niekto z radu nevsimne ze vam bola vyhlasena vojna a neda do nej clenov, je to tak ze vam ani nepride sprava o vysledku vojny.

17

Thursday, December 8th 2011, 10:52am

hmm

teda nepride mi ani sprava ?? no aj by som sa natahoval ze este nie tak davno mi sprava o vyhlaseni vojny dosla... ale ok trepo mozno je to ozaj tak ako pises... DRUHA VEC JE ale ze MA TO NEPOVOLALO DO VOJNY.... a teda ani automaticke povolanie vodcu do vojny po jej vyhlaseni uz nefunguje??

trepo

Game Administrator

• Send private message

18

Thursday, December 8th 2011, 10:57am

nie bohuzial ani to, keby fungovalo tak ti pride aj ta sprava ze si vo vojne a nasledne by si o nej vedel. Je to stale rovnake ako ked sa utocilo na prazdne hrady ( co zneuzival slaby rad aby sa nedal vyrabovat) s tym ze teraz aspon rabovacka funguje

19

Thursday, December 8th 2011, 11:06am

hm

tak jo... diiik za info Trepo ;)

len dodatok
preco trepo pise vo svoje odpovedi, ze je to tak po neviem ktorom update....

a preco iny admin napise, ze: "myslím, že to nie je možné nakoľko ešte nikto nehlásil podobné problémy. Je možné, že si prichádzajúcu systémovú správu nevšimol vodca rádu a mohol ju zmazať..."

??? TEDA AKO TO JE ???

MOD edit Ericsson:// vlozene do jedneho postu

cartyci

Panoš

Occupation: student

• Send private message

20

Thursday, December 8th 2011, 9:49pm

sempre to o tych vojnach si nevedel lebo na vas uz davno nik nazautocil :) pomaly ale isto vam šliapeme na päty :)
Šťastie ľudí spája a nešťastie ich preveruje.

Zmeňte spôsob myslenia a zmeníte aj svoj osud.