Práve ten prepočet energie by zvýhodnil aktívnych rytierov aj v porovnaní s top rytiermy. Konkrétne tvoj prípad Don Carlo. Si s prehľadom top na S4. Ak by si na posledných 6 hodín vojny bol mimo a skolia ťa 6-ti hráči s kyselinou, tak prídeš povedzme o 50% energie a tým, že budeš mimo, tak ju nedoplníš elixírom, teda tvoje staty budú počítané za polovicu a v prípade tých 6 tich, oni doplnia elixír a ich staty budú následne výhodnejšie.
K presekaniu celého rádu jedným rytierom. Každý môže byť seknútý iba raz za hodinu, teda ak je koniec vojny o 22,00 a budem seknutý o 21,50, tak dám elixír a som v pohode (teda v takej, aký dám elixír). Druhá vec je veeeeľky význam karmy, ak mám pevnosť tak si nesekneš a idem do záverečnej vojny full, resp. druhá karma, kyselina, ak nebudem sekať a každú hodinu ma dá niekto KO, tak prídem o 50 bodov života, lebo viac mi za hodinu nedá, ale vďaka kyseline ti naparím 200-300 bodov zranenia.
Teda tu by vznikol veeeeľky priestor na taktizovanie a obrovskýýýýý na aktivitu. Ak sa vie dať do kopy rád, ktorý vie aktívne presekať celého súpera na KO, tak by mal jednoznačne vyhrať (teda môj názor)

.
No a o nevyhnutnosti aktivity brániaceho rádu na konci vojny ani nehovorím: nebudú prehrajú, na betón.