You are not logged in.

1

Thursday, July 21st 2011, 1:36pm

Prihlasovanie

Poslednu dobu mam problem s prihlasovanim sa.
Neviem , cim to je, ale doteraz ked som mala v pc ulozenu stranku BK prihlasit sa na dalsi den nebol problem. Teraz mi tam da stranku BK, ale nejde sa prihlasit..chce stale mail. Aj ked prekliknem ..ste uz registrovany.....

Vsimla som si, ze na liste mi vypisuje...start.batleknight.sk...ked ten start vymazem, prihlasit sa ide normalne..
Neviete kde je problem?????..Na prehliadaci nezavisi, robi to aj mozila aj explorer aj chrome.
A tento problem nemam len ja....:)))

Jimmike

Ex-člen Tímu

• Send private message

2

Thursday, July 21st 2011, 2:00pm

minule mi tuším trepo poradil a funguje to. keď ti naskočí akože mail, tak to prepni na už registrovaný a refreshni stránku, kým to tam nezostane. potom to bude fungovať do nasledujúceho upgradu.

3

Friday, July 22nd 2011, 8:25am

oki, dik cez F 5 to funguje pohodlnejsie.....:)

4

Tuesday, October 11th 2011, 5:20pm

aj ja mam taky problem...lenze ja sa sa uz viac ako 2 hodiny pokusam sa prihlasit...co je s tim?

5

Wednesday, October 12th 2011, 9:13am

Neviem, aký prehliadač používaš, z vlastnej skúsenosti viem, že cez Operu sa napríklad nejde prihlásiť po vyplnení údajov a stlačení Enter, vždy ma to hodí na začiatok, akoby som ani nič neurobila, tam je nutné kliknúť myškou na prihlásenie. A ver, že kým som si zvykla, párkrát ma to dosť vyplašilo :)
Nepotrebujem byť dokonalá, aby ste ma mali radi, radšej ostanem sama sebou, aby ma mali radi tí, ktorí ma poznajú a vedia, aká som... :love:

6

Wednesday, October 12th 2011, 7:06pm

pouzivam mozillu...idem skusit google chrome...lebo mi to este stale nejde :crying:

cartyci

Panoš

Occupation: student

• Send private message

7

Wednesday, October 12th 2011, 8:31pm

google chrome by mal ist ja som cez mozzilu a ide to
Šťastie ľudí spája a nešťastie ich preveruje.

Zmeňte spôsob myslenia a zmeníte aj svoj osud.