You are not logged in.

1

Sunday, July 17th 2011, 10:44pm

Problém s vložením tabuľky s rádovými poplatkami

Mám v exceli spravenú tabuľku s rádovými poplatkami a neviem ju nijakým spôsobom pripnúť na rádové fórum, za každým mi vypíše hlášku:
Request-URI Too Large

The requested URL's length exceeds the capacity
limit for this server.

V ráde UzR na S1 je nás 59 členov, teda potrebujem tabuľku 60 riadkov a 10 stĺpcov a vyskúšal som mozilu, operu aj google chr.

Čo s tým? :help:

dííík
:8D
Keď sa chceš mať, ako prasa v žite, musíš byť sviňa.
:blabla:

2

Monday, July 18th 2011, 12:30am

Ahoj bibop , problem nie je ani tak so samotnou tabulkou ako s nastevenim systemu pripevkov. Totiz na jeden prispevok na radovom fore pripada okolo 4000 - 5000 znakov, podla toho ci pridas farby, tucne pismo a pod.

Standardne tam tych 4000 napchas v pohode ale viac uz zrejme nie. Nie je to o prehliadaci, ale naozaj o tom obmedzeni. samozrejme mas pravdu - tabulka je genialna vec na poplatky a ked je clenov vela, treba aj vacsiu. Ja sa pokusim pretlacit navrh o vyssom pocte znakov do prispevku.

trepo

Game Administrator

• Send private message

3

Monday, July 18th 2011, 8:40am

jedina moznost a tak to robim aj ja je spravit z tabulky obrazok a tak to tam supnut

4

Monday, July 18th 2011, 11:42pm

Vytvorenú tabuľku z excelu som cez Printscreen dal do JPG a pokúsil som sa ju prilepiť a výsledok identický :o((.

No a k pravidlu o 4000 znakoch na rádovom fóre. Ak je ešte obmedzenie v písaní veľkých a malých písmen. Tak v tomto ohľade je redesign slušne povedané dodr....gotaný.

V ráde odmeňujeme najaktívnejších bojovníkov vo vojnách a niektorý tu nemajú problém počas jednej vojny nasekať 40-60 zápasov a k evidencii zápasov použivame fórum, kde si každý svoj príspevok editoval a teraz mu dovoli priamo vložiť 2-3 výsledky z vojny. To tu už nebude nikto svoju aktivitu evidovať a na vojny sa vykašlú.

Druhý ešte Vážnejší problém:
Robím tu každých 6 mesiacov súťaž o rubíny pre najaktívnejších rytierov rádu, pričom prvý za 4 dni nasekal 215 zápasov, druhý a tretí po 208 atď, netuším, ako to mám evidovať. Pravdepodobne budem musieť túto súťaž zrušiť. Ja ušetrím, majitelia hry menej zarobia a rytiery, ktorý si môžu skúsiť hru s rubínmi si ju neskúsia a do budúcna je menšia pravdepodobnosť, že si ich niekedy v budúcnosti kúpia.

Táto hra je postavená na ľuďoch a bez nich je to priblblá textovka a postupne sa na ňu vykašlú aj tý najlepší hráči.

Som veeeeľmi sklamaný.
:8((

trepo

Game Administrator

• Send private message

5

Tuesday, July 19th 2011, 8:30am

Vytvorenú tabuľku z excelu som cez Printscreen dal do JPG a pokúsil som sa ju prilepiť a výsledok identický :o((.

mne to funguje bez problemov - ono musis mat vlozeny tam este nejaky text, v tom prispevku (napriklad "poplatky za minuly tyzden"), az za ten text mozes vlozit obrazok - normalne cez ten obrazkovy vkladac :))) kebyze to mas moc siroke daju sa tam krasne nastavit atributy obrazka...

6

Tuesday, July 19th 2011, 9:26am

mám tam vložený text:
( - ) nedoplatok, prosím doplatiť
( + ) preplatok, prosím neplatiť
a potom som vkladal obrázok, ale chcelo odo mňa url adresu??? čo som následne vytvoril, ale odpísalo mi že som presiahol povolenú veľkosť príspevku.

Údaje na poplatky kopírujem v opere, správy posielam v mozile. A v čom mám prilepovať obrázok na poplatky? Ešte, akú maximálnu veľkosť môže mať obrázok a v akom formáte má byť? :confused:

trepo

Game Administrator

• Send private message

7

Tuesday, July 19th 2011, 9:52am

ja tie obrazky vkladam v chrome... a neviem ci je ta velkost nejaka obmedzena...ja vkladam .bmp co maju aj 1MB...
kks a nemas nahodou moc dlhy ten link??? ale to by nemalo vadit...

8

Tuesday, July 19th 2011, 4:59pm

Obrázok sa dá pripnúť aj z môjho pc, alebo len zo skladu obrázkov, ako sa pripínajú popisy k postavám? To bmp, aby bolo čitateľné má 5,4M. V html má iba97kB a je oveľa lepšie čitateľné, ale to neviem pripnúť.
:crying:

trepo

Game Administrator

• Send private message

9

Wednesday, July 20th 2011, 8:43am

uploadni ho napr. na imageshack.us a pak len ten link priamo na obrazok das do toho "vkladaca"
teraz som vyskusal 5,1MB .jpg rozlisko 8300x2300 a funguje... :coffee:

10

Thursday, July 21st 2011, 11:43am

Dííík už to ide.
:8D

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

11

Thursday, July 21st 2011, 12:20pm

tema vybavene CLOSED