You are not logged in.

1

Sunday, July 3rd 2011, 10:31am

Hranie BK z mobilu - neviem sa prihlásiť

Ahojte.
Do prechodu na novú verziu som bežne hral B.K. aj z mobilu. Používam SonyEricsson C702 a v ňom web browser Opera mini v6.0, keďže browser od výrobcu mobilu je o ničom.
No od novej verzie BK (0.9.x) sa neviem z mobilu vôbec prihlásiť do hry. Na stránke http://start.battleknight.sk neviem prepnúť stránku do módu že som už registrovaný.
Dala by sa zlepšiť nejako podpora web browserov od Opera software? Lebo aj desktopová verzia Opery má problémy, napríklad s písaním hromadných správ a podobne.
Za skoré vyriešenie podpory vopred ďakujem.

2

Sunday, July 3rd 2011, 11:31am

Ahoj Mathex do mobilnych telefonov sa ja sice moc nerozumiem , ale mali sme s Bk adminmi uz inych krajin diskusiu a po testovani nejde BK hrat z plne dotykovych telefonov. Neviem ake funkcie mas ty - na to sa spytam , preco to nejde prepnut, ale zatial ti odporucim skus sa registrovat tu :
http://cz.gameforge.com/home/index - je to herny portal GameForge, ak pouzijes mail, ktory mas na konte BK budes ho mat priradene a mozes sa z neho prihlasit bez hesiel a start.battleknight.sk stranky.

Co sa tyka Opery ta zlyhava na spravach a Google chrome do stredy zlyhava na radovych funkciach.

EDIT : mne to na iphone nejde, ale od GO trepo mam info, ze jemu dotykac ide....takze to bude zrejme len prehliadacom v tvojom mobile.

3

Sunday, July 3rd 2011, 3:07pm

Ahoj Serena,
ďakujem za rýchlu reakciu. Ako som spomínal, jedná sa o mobil SonyEricsson C702 Cyber-shot™. Nie je to smartfón s dotykovým LCD, je to skoro obyčajný mobil (akurát je vhodný na použitie vonku, má krytie IP54). To znamená že aj OS na ňom nie je ani Android, ani Windows Mobile, Bada, iOS, či niečo podobné, ale je to propietárny softvér od SonyEricsson. No v spojení s Opera Mini v6.0 som mohol skoro plnohodnotne hrať staršiu verziu BK.
Tu je link http://www.sonyericsson.com/cws/download…wp_c702_r3a.pdf . Na strane 38 je jeho podpora Java a Flash nepodporuje.

Java™ Platform, Micro Edition • JSR-75 PDA/File
• JSR-82 Bluetooth Wireless Technology API
• JSR 118 MIDP 2.1
• JSR-120 Wireless Messaging API
• JSR-205 Wireless Messaging API 2.0
• JSR-135 MMAPI 1.1
• JSR 139 CLDC 1.1
• JSR-172 Web Services
• JSR-177 Security and Trust Services
• JSR-179 Location API (built-in GPS)
• JSR-180 SIP
• JSR-184 Mobile 3D Graphics
• JSR 185 Java™ Technology for the Wireless Industry
• JSR-211 Content Handler
• JSR-226 SVG
• JSR-229 Payment
• JSR-234 Adv Multimedia Supplements
• JSR-238 Mobile Internationalization
• JSR-239 OpenGL ES
• JSR-248 Mobile Service Architexture
• Nokia UI API
Java 3D • Mascot Capsule Ver.3
• JSR-239 OpenGL ES
• JSR-184 Mobile 3D Graphics API for J2ME™

Plánujú vôbec tvorcovia nového BK vôbec podporu pre takéto mobily? Alebo je im to už úplne jedno?

PS: Ak je problém v tom že nemám podporu Adobe Flash, tak to nepôjde ani na iPhone, tam tiež podpora Flash-u nie je a ani nebude.

This post has been edited 4 times, last edit by "mathex" (Jul 3rd 2011, 3:16pm)

4

Sunday, July 3rd 2011, 4:17pm

Takto stara verzia mala uplne ine kodovanie "kostru" hry ako ma tato nova. Je jasne, ze tato nova je pisana ovela komplikovanejsim sposobom ako stara a prinasa to aj technicke tazkosti, hlavne starsim software a hardware a samozrejme faktor zohrava aj rychlost netu.
Nova verzia je nie Mobile friendly - cize naklonena mobilom a niektore funkcie su nemozne vykonat aj cez mobily, ktorym to funguje. Spytam sa, ci je plan na zmenu. Inak skus Operu mobile - to poradil trepo ked sme sa o tom bavili na IRC.

5

Sunday, July 3rd 2011, 4:46pm

Ďakujem Serena, moje tušenie sa napĺňa. Asi to bude chcieť nový mobil z kategórie smartfónov.
Operu Mobile nainštalovať nemôžem, tá je len pre smartfóny :(
Aj tak ďakujem za pomoc. Ak by si mala nové informácie, daj vedieť. Budem tento thread sledovať.

Edit 6.7.2011
S príchodom v9.4.1 sa nič nezmenilo. Uvidíme ďalej. No aspoň boli opravené chyby pre desktopové verzie IE9 a Google Chrome.

This post has been edited 1 times, last edit by "mathex" (Jul 6th 2011, 5:29pm)

6

Wednesday, July 20th 2011, 5:48pm

Hurá :)

Už sa viem prihlásiť na BK z môjho klasického mobilu. Síce z priehliadača Opera mini, s čím súvisia ďalšie problémy, no lepšie ako nič. Takže už len vydržať na odstránenie problémou s Operou a môžem smelo hrať aj keď som mimo PC.

Ak si tomu Serena čo len trošku dopomohla, tak Ti véééľmi pekne ďakujem.

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

7

Thursday, July 21st 2011, 12:19pm

temy vybavena teda CLOSED