You are not logged in.

1

Thursday, June 30th 2011, 9:47pm

Taky malinly problem mam

Nezobrazuje mi celu sumu za nakup schopnosti..len prve dve cisla....nezavisle od toho kollo miestne cislo to je

Hram v google chrome

Neviete aky problem to moze byt???

Dakujem

P.S. neda mi, ale podakujte nemcom za zmatok a neprehladnost v novej verzii....ziadne info o nicom nie je k dispozicii. A potom sa divite ze hromzime a ze sa nam nova verzia nepaci......

//MOD edit Ericsson : tema presunuta do spravnej sekcie

This post has been edited 1 times, last edit by "hedulka" (Jun 30th 2011, 9:52pm)

2

Thursday, June 30th 2011, 11:16pm

hedulka tiez ako don carla ta nasmerujem na sekciu Chyby a problemy...tam to bude naozaj prehladnejsie a aj ostatni ktori budu mat taky problem ako ty to najdu rychlejsie. Pre buducnost - kazdy problem mensi ci vacsi prosim tam.
Ale odpoviem ti tu , ano je to google chrome. toto je z verzie 0.9.4.1, ktora bude nahodena dna 6.7.2011

Quoted

Oprava : Prehliadače chrome a safari mali problémy s tlačítkom vylepšit schopnosť - skrývali množstvo striebra
Viem, ze nie ste vobec zvyknuti na updaty alebo bugfixy, ale odteraz to bude casta zalezitost. So starou verziou sa nikto neunuval nic robit, ale nova sa neustale nahadzuju nove veci a opravy, cize dosledne citajte kazdy changelog ci update ktory sem zavesim.
teraz nasleduje : 0.9.4.1 precitajte ci co prinasa, aby se sa pripravili.

Ten manual by sa zisiel ako sol - ale pokial ho .de pani nedaju nemam ho ako prelozit. Kludne sa pytajte co neviete, chyby atd , ale smerujte to do spravnych sekcii....toto je diskusia je to neprehladne ked niekto iny hlada odpoved na otazky, ktore boli polozene a zodpovedane.

3

Friday, July 1st 2011, 12:18pm

Jasne

dik Serena.....
polepsim sa..))))

teda chyby a problemy...uz sa budem pytat v tej sekcii..)))

4

Friday, July 1st 2011, 2:23pm

Hedulka no problemo a dakujem :) Na to ta sekcia je....

Co sa tyka diskusii - skusme byt trosku "civilizovani" :) Myslim to v zmysle, ze kazdy update, ci changelog, ktory pride a oni budu prichadzat, bude mat svoju vlastnu diskusiu - je to efektivnejsie , prehladnejsie a vzdy sa tam diskutuje o danych vlastnostiach, zmenach, proste o tej danej verzii. Tato tema je uz trosicku stara a sami vidite nazov - Co sa mi paci/nepaci na 0.9 - mysli sa este prvy redesign. Takze bolo by fajn, keby sme sa o konkretnch veciach tykajucich sa konkretnych verzii prestahavli do ich diskusii :) tato tema je uz len skor taky spatny pohlad na to ked sme s RD zacinali a po roku ako uz je.

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

5

Friday, July 1st 2011, 7:39pm

nieje zobrazena cela suma pri nakupe schopnosti

vzdy ked sa ma niekto pyta na problemy s grafikou radim aby skusil vsetky prehliadace pretoze novy BK nieje spravne nakonfigurovany na vsetky prehliadace a v kazdom ma ine chyby

najviac ich je na opere na chrome len zopar a ja mam FF a tak zatial ide vsetko ako ma

informacii je na fore dost treba to citat priebezne a myslim, ze dost ludi sa tu snazi pisat aby to druhym pomahalo vratane mna...

tema vyriesena CLOSED :lock: