You are not logged in.

Gomeez

Gameoperator

• "Gomeez" started this thread

• Send private message

1

Friday, July 1st 2011, 2:18am

Chybajuce striebro z predaja elixirov

ahojte takze pred prechodom na redesing som mal v inventari cca 160.000 tis pravazne elixiry ale aj dake veci...

velka vecina sa po prechode dala do truhlice na korist skade som ich presuval na postavu a stade na obchodnika ale po case ma to prestalo bavit tak reku ich predam na raz :)

nuz a mince mi to nedalo skoro ziadne skoda ze neviem kolko som mal presne pred predajom ale dalo mi to tak max. 10tis ani to nie myslim to striebro co vidite dolu na obrazku je uz aj po preadaji mojeho stitu nek ratam ako ratam stale mi chyba aspon 50.000 striebra

dole na obrazku mozete vidiet ze TRUHLICA stale ukazuje ze v nej daco je ale pritom tam nic nie je aspon tam nic nevidno no teda :)

je to pre mna celkom zaujimave ma dakto pdobny problem po prechode ?

a ano skusal som sa odhlasit aj prihlasit do hry...

pre vecie zobrazenie obrazku kliknit na obrazok :)

VETERAN

This post has been edited 5 times, last edit by "Gomeez" (Jul 1st 2011, 2:41am)

2

Friday, July 1st 2011, 7:48am

Ahoj Gomez, k prvemu dotazu - svoje striebro najdes v Kralovskej pokladnici po tom ako si predal svoje elixiry z Truhlice. Dovod je jednoduchy - nastava automaticky predaj vsetkeho co je v truhlici a striebro sa pripisuje na ucet ale nie hned na striebro ale dava to do pokladnice.Najdes ho v tejto "banke". Vyzdvihnut si ho mozes kedykolvek.

Co sa tyka druheho problemu - nedali ti to nahodou tie modre elixiry a stranku do knihy dedicstvo ? Pretoze vidim ze mas vyriesenu indiciu a dost modrych napojikov. Ak nie, refresh nepomohol ? Mne trochu seka prehliadac ked nieco dostanem ako odmenu do Truhlice a musim hru refreshovat.

Gomeez

Gameoperator

• Send private message

3

Friday, July 1st 2011, 9:11am

ano striebro je v banke :king: dik to ma nenapadlo

a ziadne dedicstvo som nedostal a refres tiez nic ani odhlasenie nepomohlo ani zmena prehliadaca nic... proste stale svieti truhlica...
VETERAN

Gomeez

Gameoperator

• Send private message

4

Friday, July 1st 2011, 10:22am

takze dufal som ze po skupinovke a ziskaniu dalsieho predmetu do pokladnice sa to dako anuluje no zial nic sa nestalo vid obrazok

a po presunuti predmetu som sa dostal tam de som pol stale mi tam svieti tych 5 veci...
VETERAN

5

Friday, July 1st 2011, 10:46am

ja tam mam tez brnenie ci co a nesvieti mi predat vsetky elixiry tak skus ich este raz predat,mozno sa to napravi

Gomeez

Gameoperator

• Send private message

6

Friday, July 1st 2011, 11:00am

SKUSAL SOM AJ TO :)
VETERAN

7

Friday, July 1st 2011, 5:51pm

Gomeez chybu som nahlasila - uvidime, co na to nemci.

Gomeez

Gameoperator

• Send private message

8

Friday, July 1st 2011, 10:42pm

oki pohode tak hrat sa da :)

myslim ze sa to da do poriadku az ked pride Verzia 0.9.4.1 aspon moj nazor :)
VETERAN

Gomeez

Gameoperator

• Send private message

9

Thursday, July 7th 2011, 3:49pm

aj po Verzia 0.9.4.1 problem stale pretrvava :help:
VETERAN

10

Friday, October 21st 2011, 6:51pm

Gomeez stale problem pretrvava ? Nepodarilo sa nam ho vobec vyvolat a nemci mi dneska pisali ze ci ten problem je u teba stale...

Gomeez

Gameoperator

• Send private message

11

Friday, October 21st 2011, 7:48pm

nie uz nie nastastie :thumbsup:

fiha sa tak o mna zajimaju ? :) alebo tam mas dakeho ctitela ktory hladal zamieku ako ti napisat :whistling: :rolleeyes:
VETERAN

This post has been edited 1 times, last edit by "Gomeez" (Oct 21st 2011, 7:49pm)

12

Sunday, October 23rd 2011, 6:48pm

:D :D To iste nie, ale pytali sa konkretne na teba, kedze u nikoho sa podobny problem nevyskytol... no nechame to zatial open , keby sa nahodou nieco podobne vyskytne u niekoho ineho... Takze sme to nijako nevyriesili, lebo ani nemci ani my sme to nevedeli uz vyvolat,... trosku srandovne asi mas skriatkov tam... :P