You are not logged in.

1

Thursday, June 30th 2011, 8:26pm

Problémy s upravou hodnosti a radovej nastenky

nejdu nam upravovat nazvy v rade chcem ich prepisat a nejde zmenit,iba temy sa daju a hlavne fora nie,prava som dal viacerym a nejde ani im upravit nazvy zalozenych tem....

Edit by serena : prelozene do spravnej sekcie.

2

Thursday, June 30th 2011, 8:36pm

carlo chyby ktore najdete prosim pisat do prislusnej sekcie - Chyby a problemy lebo v diskusii sa to strati lahko. Problem s upravou hodnotsi v rade ma prehliadac Google Chrome a Opera - chyba je hlasena a bude odstranena v dufam verzii 0.9.4.3. Na prehadzovanie, ukladanie ci zmeny v rade by mal vodca zatial pouzit Firefox

3

Thursday, June 30th 2011, 9:21pm

aha prepac za temu vedla :(
ale nerozumeli sme sa hodnosti idu pohode teda takto>> tym cervenym to prepisat a upravit ide ale tie cierne znacky nejdu te haky baky,ja len to chcel aby bolo uhladnejsie a pouzil som aj FF IE operu aj dajaky methon ci mathon a nejde :( ale uz citam ze v stredu mame novu verziu tak snad to bude oki lebo vyzera to hrozne :D
http://imageshack.us/photo/my-images/692/unledkdx.png/

4

Thursday, June 30th 2011, 11:20pm

No Carlo ale treba pouzivat spravnu terminologiu co sa problemu tyka, raz su to hodnosti, raz nazvy v rade a potom temy. Je jasne, ze clovek je zmateny co sa deje.

A poprosim si obrazok, ktory ma trosku vacsie rozmery ako miniatura lebo tam nic nevidim :(

EDIT : ak sem nechces davat velky obr svojho radoveho forka - mozes mne do pm.

5

Thursday, June 30th 2011, 11:51pm

http://imageshack.us/photo/my-images/196/unledvl.png/

tym cervenym to upravit ide a tym ciernym nie
asi si ma zle porozumela jedine co som spomenul o hodnosti bolo ze som im dal prava a neslo ani im prepisat temy,nazvy tem,to problemy s upravou hodnosti zmen lebo to bude ostatnych mylit ,ja to myslel v dobrom ale pisal som narychlo

Problémy s upravou hodnosti
nejdu nam upravovat nazvy v rade chcem ich prepisat a nejde zmenit,iba temy sa daju a hlavne fora nie,prava som dal viacerym a nejde ani im upravit nazvy zalozenych tem....

6

Friday, July 1st 2011, 8:09am

No len toto nie je problem hodnosti - je to problem samotnej editacie/zmeny nazvu Temy. Teraz som to testovala v troch krajinach a nejde to menit nikde. Pouzila som FF, ale kedze na rady je "expert" google chrome neockavam ani u tohto prehliadaca pokrok.

Samotne tlacitko - Upravit temu - je priradene administrativnemu levelu "Spravca fora" a po kliknuti na toto tlacitko sa nedeje nic - nielen u starych tem, ale aj u novych.

Otestujem to este poobede a nahlasim chybu pripadne sa pipojim k niekomu kto to uz nahlasil. Ak mas cas Carlo zastav sa prosim vecer na IRC - nieco skusime, ak si vodca radu samozrejme..

7

Friday, July 1st 2011, 10:39am

oki vecer sa tam zastavim a hej som vodca radu,ale stejne sa to presunie asi do stredy a tam to bude tusim fungovat bezproblemovo

8

Thursday, July 7th 2011, 4:17pm

Takze uplne nahodou som zistila ze hodnosti ide menit v mozile....:)

V chrome sa neda....v ostatnych prehliadacoch neviem

Myslim, ze tuto verziu celkom nezladili so vsetkymi prehliadacmi...no co uz.....tak co nejde v jednom skusim spravit v druhom.
Snad len zase podpichnem...uzasni nemci !!!!!!
:help:

9

Friday, July 8th 2011, 2:44pm

carlo chyby ktore najdete prosim pisat do prislusnej sekcie - Chyby a problemy lebo v diskusii sa to strati lahko. Problem s upravou hodnotsi v rade ma prehliadac Google Chrome a Opera - chyba je hlasena a bude odstranena v dufam verzii 0.9.4.3. Na prehadzovanie, ukladanie ci zmeny v rade by mal vodca zatial pouzit Firefox

Hedulka stacilo by si precitat cely post, pisala som to hned na zaciatku o hodnostiach v rade a prehliadacoch. Ale mas pravdu, hra nie je zladena so vsetkymi prehliadacmi - kazdy ma svoje muchy a tuto chybu som uz hlasila, len ju nestihli opravit vo verzii 0.9.4.1 , predpokladam, ze bude opravena v dalsej. Zatial teda ano , na upravu hodnosti len FF. Kym to nedaju do poriadku
.

10

Friday, July 8th 2011, 2:45pm

UPRAVA RADOVEHO FORA,tzv nastenky.

Neviete niekto ako sa da upravit na nastenke text, ktory bol zadany??
Hlavne temy opravit idu...ale jednotlive podtemy uz nie. Nova verzia nerozlisuje farebne ci pohyblive prikazy??..lebo sa mi na nastenke zobrazuju ako text.
Je tam moznost upravit temu, ale ta nefunguje

Dakujem

11

Friday, July 8th 2011, 2:56pm

hedulka Carlo spojil sice dva problemy do jedneho ale pisal o tom uz TU : http://board.battleknight.sk/board7-hra-…ravou-hodnosti/

Nebudeme to pisat dualne a zbytocne pliest ostatnych - jeho tema je skorsieho data, preto tuto spojim s jeho.

Co sa toho tyka, chcela som mu pomoct manualne cez nase nastroje , ale bohuzial to neslo. Problem som uz hlasila tiez. Zatial musime cakat do hotfixu.