You are not logged in.

jonny

Gameoperator

• "jonny" started this thread

• Send private message

1

Monday, April 4th 2011, 6:24pm

naburanie sa do uctu

uz druhy krat sa mi stalo ze sa mi niekto nabural do uctu na Servery 4 uz mam toho plne zuby lebo do kazdeho uctu som vrazil peniaze ako je to vlastne mozne ze niekto si zmeni email a tym pridete o ucet

2

Monday, April 4th 2011, 6:27pm

hmmm

to nejde len tak naburat sa na ucet, mal si poriadne heslo? predpokladam ze nie, resp. si si ho 100rokov nemenil ci si si ho ponechal aj po tom co ta niekto zastupoval atd.... hm???

jonny

Gameoperator

• Send private message

3

Monday, April 4th 2011, 6:29pm

tu nejde o heslo ale o to ze by to malo byt poriadne chranene

4

Monday, April 4th 2011, 6:30pm

moze to byt sebelepsie chranene ak mas slabe heslo ci ho vie aj niekto dalsi...

jonny

Gameoperator

• Send private message

5

Monday, April 4th 2011, 6:32pm

nevedel ho nikto ale malo by to byt tak ze emailova adresa sa zmeni az ked pride operatorom email zo stareho emailoveho uctu

6

Monday, April 4th 2011, 6:47pm

jonny dobre vies ako to bolo prvykrat , mal si zastup tebou vybrany ...atd.
Operatom nechodi ziadny mail o zmenach na vasich kontach. Najlepsie bude ak urcite nahlasis tento problem GO Nemesis , ona ti povie, ci na nom safari niekto iny alebo len je vypadok sluzby ci problem na tvojej strane. My tu bez nej mozeme polemizovat do vecera, lebo nemame ziadne info. treba si pockat, ona si maily ci pm kontroluje pravidelne.

jonny

Gameoperator

• Send private message

7

Monday, April 4th 2011, 6:50pm

uz som jej pisal nech sa to vyriesi este za horuca nerad by som prisiel aj o ten dalsi ucet ale o 20:00 musim ist do prace

8

Monday, April 4th 2011, 8:24pm

Jonny, práve som sem prišla, už aj to riešim, odpoveď si nájdeš v maili a verím, že to "dokopeme" k tvojej spokojnosti.
Nepotrebujem byť dokonalá, aby ste ma mali radi, radšej ostanem sama sebou, aby ma mali radi tí, ktorí ma poznajú a vedia, aká som... :love: