You are not logged in.

1

Saturday, September 4th 2010, 12:21pm

obrana proti magii nad 100

uz je to opravene? nieje za to ban? co sa teraz bude diat v suboji ak budem mat nad 100?

2

Saturday, September 4th 2010, 12:33pm

Lantash, prečítaj si upravené pravidlá od GA: http://board.battleknight.sk/index.php?p…d&threadID=1102. Teda ak nemáš vyššiu odolnosť, ako 99% na šoku, všetko je v poriadku.
Nepotrebujem byť dokonalá, aby ste ma mali radi, radšej ostanem sama sebou, aby ma mali radi tí, ktorí ma poznajú a vedia, aká som... :love:

lamaaa

Panoš

• Send private message

3

Friday, December 3rd 2010, 10:56pm

Dobrý deň, chcel by som sa spytať že niektorý hráči ani o tom nevedia že by to bola chyba ale ty ktorý tu dlchší čas neboli a keď dostanú ban da sa to potom ešte riešiť ?
Battleknight je môj život keď som mal pauzu nudil som sa som späť a ukážem vám čo je vo mne :thumbsup:

moja postava

4

Friday, December 3rd 2010, 11:39pm

lamaaa ale o tomto sa dohadujeme uz vyse pol roka, a kto tu pol roka nebol tak pochybujem ze si este najde svoje konto v celku...myslim nezmazane systemom. Ono sa da lahko zistit ci hrac tuto chybu zneuzival vedome a viac krat za sebou a ci tu vlastne naozaj nebol...moznosti je viac. Kazdopadne, to bolo oznamene na fore nie jeden krat, takze ano tresta sa to.

lamaaa

Panoš

• Send private message

5

Monday, December 6th 2010, 6:38am

aha to ma nenapadlo :D
Battleknight je môj život keď som mal pauzu nudil som sa som späť a ukážem vám čo je vo mne :thumbsup:

moja postava