You are not logged in.

1

Saturday, December 4th 2010, 4:09pm

Obrázkový sprievodca na vypísanie Ticketu pre Team

Ahojte milí rytieri, týmto obrázkovým návodom vám priblížim spôsob ako najefektívnejšie komunikovať s Tímom, či sa už jedná o Hru alebo Fórum.
Prečo najefektívnejšie ? Hoci sú mnohí z Vás zástancami mailov, Ticket sa uchováva v databáze a archíve pokial funguje komunita v danej krajine. Čo dalej ? Tím na ticket musí odpovedať v určitej časovej lehote, inak sa tickety posúvajú vyššie. Rozhovor s daným GO máte aj vy navždy uložený v Histórii ticketu, takže tu sa končí vzájomné osočovanie typu Ale ved som to písal, nie nepísal atd. Verím, že to poznáme všetci....No a posledná výhoda, ktorá ma momentáne napadá je že akonáhle Vám odpovie daný člen tímu, máte tam tlačítko : Sťažovať sa a po kliknutí na toto tlačítko sa ticket automaticky presunie k Vyššej inštancii.

Krok číslo 1:

Obrázok - krok číslo 2:

Quoted

Account sitting - Zástup konta
Account exchange - výmena konta
Account thef - krádež konta
Bashing - agresia útokov
Complaint about BAN -sťažnosť na udelený ban
IP sharing - zdielanie IP adresy
Insults - urážky, vulgarizmy
Miscellaneous - rôzne
Obrázok číslo 3:

Vypísanie Problému.

2

Saturday, December 4th 2010, 4:12pm

Príklad Ticketu , použila som Ticket na fórum

Čo dalej ? Na uvedený mail Vám príde upozornenie spolu s Kódmi - a to heslom a kódom. Teito dva údaje si uschovajte to sú vaše kľúče k Histórii ticketu.

Kde si môžete nájsť a pozrieť odpoved na Váš ticket ? V Histórii ticketu vid obrázok:

Opäť upozornenie o odpovedi na Váš ticket Vám príde na uvedený mail.

3

Saturday, December 4th 2010, 4:18pm

Všetci ktorí majú záujem o to aby si Ticket skúsili ako funguje, majú moje povolenie napísať SKÚŠOBNÝ TICKET na FÓRUM
len tam prosím uvedte, že to testujete :) Samozrejme, že vám naň aj odpovieme a vy si sami skúsite ako to funguje.

S pozdravom Tím BK.sk