Neraz sa stane, že hráča hra prestane baviť alebo jednoducho na hru už nemá toľko času ako kedysi a nechce na účet úplne zanevrieť. Pre takýchto hráčov tu je riešenie v podobe
DAROVANIA POSTAVY! Množia sa mi maily typu "Chcem prebrať postavu.../Prebral som postavu.../Ako mám prebrať postavu..." atď.
Toto sú nesprávne maily, ktoré iba zaťažuju a spomaľujú ako aj GO tak aj Vás hráčov. Preto som si pripravil menší návod ako správne ohlásiť darovanie postavy!
Kroky:
1. hráč, ktorý chce darovať postavu sa pevne rozhodne či tento krok podstúpi (darovanie sa nedá vrátiť)
2. hráč, ktorý chce darovať postavu a je si istý týmto krokom si vyberie osobu-hráča, ktorému postavu daruje a dohodne sa s ním
3. hráč, ktorý chce darovať postavu napíše mail GO príslušného servera v tvare:
- Ahoj, chcem darovať postavu
- meno Jankovrytier, mail
Jankovrytier@jankovrytier.sk
- postavu chcem darovať človeku s mailom č
lovek@človek.sk, ktorý na servery nehrá pod žiadnym iným účtom;ALEBO
- postavu chcem darovať hráčovi Miškovrytier, s mailom Miš
kovrytier@myškovrytier.sk
4. hráč, ktorý chce darovať postavu dá vedieť obdarovanému, že napísal GO email o darovaní postavy
5. hráč/osoba, ktorý má byť obdarovaný sa ozve taktiež emailom GO príslušného servera s tým, že v maily uvedie:
- nick (ako sa má jeho prebraná postava volať)
- nick pôvodného rytiera, ktorý sa ZRUŠÍ (platí len pre hráča, ktorý už na danom servery hrá za inú postavu)
6. ak všetko prebehne hladko, obdarovaný hráč sa prihlási (ak mu dal pôvodný hráč heslo) a zmení si ho v Nastaveniach, ak mu pôvodný držiteľ postavy nedal heslo, musí si ho obdarovaný hráč poslať na mail pomocou funkcie ZABUDNUTÉ HESLO!
edit:// by Pazur: dalsia moznost je poziadat GO ktory vie email aj heslo novemu hracovi zmenit. Nie je vsak podmienkou.