You are not logged in.

Trawi

Lord

• "Trawi" started this thread

• Send private message

1

Tuesday, December 14th 2010, 12:01pm

Návod ako darovať/prebrať postavu

Neraz sa stane, že hráča hra prestane baviť alebo jednoducho na hru už nemá toľko času ako kedysi a nechce na účet úplne zanevrieť. Pre takýchto hráčov tu je riešenie v podobe DAROVANIA POSTAVY! Množia sa mi maily typu "Chcem prebrať postavu.../Prebral som postavu.../Ako mám prebrať postavu..." atď.

Toto sú nesprávne maily, ktoré iba zaťažuju a spomaľujú ako aj GO tak aj Vás hráčov. Preto som si pripravil menší návod ako správne ohlásiť darovanie postavy!

Kroky:
1. hráč, ktorý chce darovať postavu sa pevne rozhodne či tento krok podstúpi (darovanie sa nedá vrátiť)
2. hráč, ktorý chce darovať postavu a je si istý týmto krokom si vyberie osobu-hráča, ktorému postavu daruje a dohodne sa s ním
3. hráč, ktorý chce darovať postavu napíše mail GO príslušného servera v tvare:
- Ahoj, chcem darovať postavu
- meno Jankovrytier, mail Jankovrytier@jankovrytier.sk
- postavu chcem darovať človeku s mailom človek@človek.sk, ktorý na servery nehrá pod žiadnym iným účtom;ALEBO
- postavu chcem darovať hráčovi Miškovrytier, s mailom Miškovrytier@myškovrytier.sk

4. hráč, ktorý chce darovať postavu dá vedieť obdarovanému, že napísal GO email o darovaní postavy
5. hráč/osoba, ktorý má byť obdarovaný sa ozve taktiež emailom GO príslušného servera s tým, že v maily uvedie:
- nick (ako sa má jeho prebraná postava volať)
- nick pôvodného rytiera, ktorý sa ZRUŠÍ (platí len pre hráča, ktorý už na danom servery hrá za inú postavu)
6. ak všetko prebehne hladko, obdarovaný hráč sa prihlási (ak mu dal pôvodný hráč heslo) a zmení si ho v Nastaveniach, ak mu pôvodný držiteľ postavy nedal heslo, musí si ho obdarovaný hráč poslať na mail pomocou funkcie ZABUDNUTÉ HESLO!

edit:// by Pazur: dalsia moznost je poziadat GO ktory vie email aj heslo novemu hracovi zmenit. Nie je vsak podmienkou.

2

Sunday, November 20th 2011, 1:31pm

Milí hráči, keďže sa množia malé nedorozumenia pri darovaní či výmene kont cez ticket systém tak som pripravila menšie vysvetlenie, čo sa vlastne kde píše v tickete pri Darovaní a Výmene kont.

Ticket pri Výmene kont

1. Zvolíte si váš server
2. Do políčka Nick - nepíšete nick GO alebo iného člena tími ale Vaše herné meno
3. Zadáte dvakrát mailovú adresu, ktorú máte na účte, o ktorom bude reč
4. Predmet ticketu je Výmena
5. Samotný text ticketu má už predvyplnené polia - vy ich len vypíšete podľa požiadaviek.

Názvy účtov a príslušné servery: Vaše herné nicky a servery
E-mailová adresa účtu: Váš mail na vašom súčasnom účte
Požadovaná e-mailová adresa: sem sa píše mail, ktorý požadujete na vašom účte - teda mail osoby, ktora ucet prebera po Vás
Meno a e-mail osoby, ktorej odovzdávaš účet: Sem píšete nick osoby, s ktorou si účet meníte plus jej mail. Podotýkam, že tá osoba musí vypísať presne ten istý ticket ako VY a údaje sa musia zhodovať.

Dodatočný text pre vysvetlenie.
Dobrý deň. chcem si vymeniť toto konto s XY a rád by som keby ste mi zmenili nick na ďalšom účte na ZZ....Prosím aj o zmenu mailu.