You are not logged in.

1

Sunday, June 20th 2010, 10:10pm

Platby - prevod - dobitie rubinov

Ahojte, ma niekto z vas skusenosti s dobijanim rubinov pomocou bankoveho prevodu ? lebo tam treba navysit tu sumu o poplatok, ktory si banky niekedy uctuju a prave ten poplatok je diskutabilny pre niektorych ....ja osobne som len raz platila do zahranicia a prave tam som to musela navysovat...ak ma niekto skusenosti nech napise.

2

Monday, June 21st 2010, 9:08am

Neviem ako funguje platba prevodom neskusal som to. Ale myslim ze pokial vies zapaltit prevodom vyuzivaj skor PayPal je to najrychlejsie. Popripade pouzivat kreditnu kartu aj tam to ide celkom rezko. Ale prevod neviem pokial len vkladas peniaze na ucet tak by to nemal byt problem ale akl platis cez iBanking tak urcite ti budu uctovat aj poplatok za prevod do zahranicia a uz vtedy sa dany "obchod" nevyplaca. resp. sa navysuje cena za rubiny.

3

Monday, June 21st 2010, 8:19pm

Takze niektorych zaujimalo aky je ten poplatok, to vam zistim este co a ako to funguje, ale tiez padli otazky kde sa daju kupit kupony take ake sa daju vyhrat ui nas v sutazi takze tu je link : https://coupon.gamepay.de tam mozete objednat kupony pre seba, alebo znamych. Tiez sa bude zrejme platit kartou, ale nemam to odskusane.