You are not logged in.

SWATY

Páža

Occupation: Play BK

• Send private message

21

Sunday, June 13th 2010, 7:49pm

Ja osobne jsem PROTI jakemukoliv omezení útoků. Hraju to už 3 roky a nikdy žádné omezení nebylo, tak proč ho zavádět? V tomhle je BK jedinečné.

22

Monday, June 14th 2010, 8:24pm

ja ked som začal na s1 mlatili ma levely od 25 smerom hore a teraz po dvoch rokoch si každy rozmyslí či ma napadne
je to BATTLEKNIGHT a nie piškvorky alebo pexeso žiadne obmedzenie levelu nema zmysel koho bi potom napadal napriklad cixot na s 1 alebo ja na s3 dvoch ludi a o čom to potom bude
polepetko a načo píšeš nepíš a nikto si ta všímať nebude pretože na otázku prečo ma napadaš Ťa v tom momente prerovnam automaticka reakcia pretože on potrebuje mínusové body a striebro a je jedno od koho to dostane
presne ako napada teba tak napada aj lv 28 a vyššie a oni píšu to iste nefňukaj a makaj
ochranu máš 1 hod po útoku a ten istý hráč Ťa môže napadnuť len každých 12 hodin
napríklad na katsure bi ťa mohol 5 krát za deň tak bud rád že to nehráš tam urobili lv obmedzenie a možem napadnuť len 5 ludi a koniec celkom pokazili hru :thumbdown:

ked už chcete niečo obmedzovať tak bi bolo rozumnejšie pridať možnosť zvolenia si funkcie získať skúsenostne body alebo nie a aby to nemohol niekto zneužívať tak po prekročeni 10 levelovej hranice bi získal body plusove alebo minusove ja osobne bi som to privítal lebo bi som mohol mlatiť vysoke levely za viac striebra :rocketlauncher: a nemusel bi som zase mlatiť male levely za mínusove body

This post has been edited 1 times, last edit by "Donerrschlag" (Jun 14th 2010, 8:43pm)

23

Saturday, June 19th 2010, 4:30pm

Tuto hru som sa snazil nechat volne plynut, s minimalnym poctom administrativnych zasahov.
System samotny sice umoznuje utocit lubovolne, na druhej strane ale poskytuje aj ochranu pred opakovanymi utokmi.
Viackrat sme sa o tejto veci rozpravali s Pazurom - naposledy dost davno.
Utoky na nizke urovne boli oblubenym prostriedkom, ktory hracom umoznoval hrat bez stupania urovne.
Nie je problem pravidlom zakazat utoky na hracov, ktori su o x-urovni nizsie ako utocnik.
Otazkou je, ci takyto krok je tym, co vacsina hracov uvita alebo naopak.
Mozeme pripadne urobit hlasovanie o tom, ci je zaujem o administrativny zasah v tomto smere.
Na druhu stranu - na forum tejto hry chodi len nereprezentativne mala vzorka hracov hry, preto pripadny vysledok takeho hlasovania nevystihne realnu poziadavku.
Poziadavky na upravy herneho systemu su sice mile, ale nerealne - su plne v rezii GF a nikto z nas ich neovplyvni.
Boco

Lord Protector

This post has been edited 1 times, last edit by "boco69" (Jun 19th 2010, 4:33pm)

24

Sunday, June 20th 2010, 10:37am

Osobne zastavam nazor, ktory tu napisal Boco. Hram tuto hru uz viac ako 3 roky..jezisi...ze by zavislost?..no chichi
Obmedzenia su najhorsia vec, ktora by sa tu mala zaviest. Poviete si, no ano jej sa to hovori, ked ma takeho rytiera. No ano, ale otazka znie..co vam brani mat takeho isteho??
Ja som postavu od nikoho neprevzala a vypracovala sa sama. A ked som bola nizsie sekali ma lvl vyssie aj o 15 ci 20 levelov. Skuste miesto vecneho vyplakavania a hrubych sprav, napisat nieco mile tomu vysokemu levelu, verte ze vela krat sa da dohodnut!!!
Mne sa to podarilo s kopou uzasnych ludi co tuto hru hraje. A aj ked dnes to vlastne ani nepotrebujem, z ucty k nim ich nesekam. A potom kazde seknutie silnejsieho hraca vo mne vyvolalo tuzbu vratit mu to.
Tato hra je o napadani a o ziskavani koristi, nie o toceni misii a nikto sa ma nedotkni, naozaj ak vas to sekanie tak trapi hrajte radsej piskvorky.
A k zacinajucim hracom. Ja som si chcela skusit ake to je zacinat, skusila som to na jednom servery...verte, ze len sekanim sa mi podarilo dosiahnut to, ze som isla vyssie.
Pripustam, ze kazdy ma nazor iny na tuto hru ale v na BK zakazat sekat...co by sme tu potom robili????????????
A este jedna vec, ked su dva rady vo vojne...ako si to predstavujete, vsak by sme medzi sebou nemohli viest ani vojny. Predsa ked ma napadne slabsi rad a ja ich nebudem moct napadat, lebo su nizsie levely...?????co potom??
A ako by fungovala ochrana slabsich hracov v radoch????

This post has been edited 1 times, last edit by "hedulka" (Jun 20th 2010, 10:46am)

25

Monday, June 21st 2010, 7:14pm

Dobry den...
No dovolte aby som s vyjadril k tejto teme...
Tato hra je typu utocna, to znamena ze hraci sa napadaju a chodia na misie. Nezalezi na rozdieloch medzi hracmi, ziadne pravidlo nestanovuje povoleny rozdiel medzi hracmi. Preto nemozme zakazovat ci postihovat takzvane nefer utoky. A osobne niesom zato aby sa nieco menilo ci zakazovalo, BK je takto stavana a tym osobyta hra, len bysme sa znovu priblizili k inym hram.

Hra je opatrena 12hodinovou pauzou medzi utokmi a to je dost postacujuci cas nato aby hrac dokazal dobyt HP a hrat.

Ani GameTeam nevie co prinesie novy update a ci snim dojde aj k zmene pravidiel ci hracich moznosti.

Musime pockat co nam update prinesie, len dufajmeze to bude krok v pred a k spestreniu hrania.

:sniper:

Metanoon

Páža

• Send private message

26

Saturday, June 26th 2010, 2:22pm

Srdečne zdravím všetkých diskutujúcich.Veľmi ma teší,že sa tu objavila aj takáto téma.Celú túto diskusiu zhrniem asi takto.
Ak je niekto blbec,nepomôžu žiadne obmedzenia :pillepalle: Vždy sa nájde nejaký mumák,ktorý sa priam teší ako vás vyštve,znechutí hru a ked niečo napíšete,má len silné reči.POZOR! Za počítačom je každý frajer.
A teraz pozitíva.Stačila by jediná zmena.Obmedziť chytrákov na útočenie max.-5 levelov.tzn. 40level môže útočiť max.na 35level.Výnimku bude tvoriť iba oficiálne vyhlásená vojna.Ale musí byť časovo obmedzená napr.na 24hodín.a potom 48hod.utrum/pokoj-mier/.

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

27

Saturday, June 26th 2010, 5:46pm

tvoj navrh by pokazil hru vela hracom.....poprve tym co nemaju nikoho v rozpeti 5 lvlov...a podruhe aj hracom co zrazaju BS aby sa udrzali na turnajoch...museli by sekat omnoho viac lebo by dostavali max -2BS

Metanoon

Páža

• Send private message

28

Sunday, June 27th 2010, 12:10am

Bol to iba návrh.Mne osobne je fuk koľko ľudí a koľkokrát do mňa seknú.Hrám to iba aby som zabil čas po celodennej makačke.Preto som povedal,že blbcov neobmedzia žiadne zmeny. :grumble: .
Skôr vidím problém niekde inde.Môžem ti zaručiť,že disponujem bohatými skúsenosťami aj s iných hier a všade sa píše o podobnom probléme.Ide tu viacmenej o postoj ani nie skúseného ako silného hráča voči nováčikom.Vždy sa nájde niekto,kto zabudol,že aj on niekedy začínal.Mali by sme mať na zreteli,že je to síce hra o sekaní ale predovšetkým neukazovať svoje skúsenosti a nepovyšovať sa nad človekom,ktorý ked napíše alebo sa spýta,odvrknúť mu ako nadutý obuch.Ja som už veľmi dávno prišiel nato,že najlepší spôsob ako zničiť nepriateľa je urobiť z neho svojho priateľa.Mladých si treba vychovávať lebo nikdy nevieš ako rýchlo ťa dobehne a sekne ťa tak,že sa z toho nespamätáš./neber to osobne/.Videl som už veľa milionárov padnúť k zemi a prosiť o svoje bodíky.Toto sú strategické hry a pri nich treba v prvom rade používať rozum.Niektorí to stále nevedia.Možno budú stáť na konečnom piedestále ale budú osamotení a tichúčko čakať ako sa na nich vyvalí horda maličkých hráčov.Hrá tu množstvo ľudí a aj pred takými maličkými treba mať rešpekt a za súboj mu poďakovať,prípadne mu napísať sorry ale potreboval som sa vytrieskať.Ak budeš v budúcnosti potrebovať pomoc,ozvi sa.Takto podľa mňa má vypadať skutočný hráč.

PRETO BERTE TIETO VETY AKO VÝZVU.AKO VÝZVU STAŤ SA SKUTOČNÝM HRÁČOM,KTORÝ NEMÁ PROBLÉM BOJOVAŤ S AKÝMKOĽVEK SILNÝM PROTIVNÍKOM.ALE ZÁROVEŇ REŠPEKTOVAŤ PRÁVO NOVÁČIKA,KTORÝ NEPRIŠIEL ZNIČIŤ PRVÚ STOVKU ALEZABAVIŤ SA A ZRELAXOVAŤ.NAUČTE SA REŠPEKTOVAŤ INÝCH A INÍ BUDÚ REŠPEKTOVAŤ VÁS. :arrow: LEBO POSLEDNÍ BUDÚ PRVÍ A PRVÍ BUDÚ POSLEDNÍ.

29

Sunday, September 12th 2010, 9:00am

Ja suhlasim s akym takym obmedzenim, osobne som level 60 ( uz som to niekde na fore spominal :) ) no o moc nizsie levely napadam len v pripade vojny, inak sekam top hracov, kedze tiez som zacinal a byval som sekani.... No na druhej strane sa da aj velmi lahko vybudovat postavu ak ma hrac trocha stastia avie efektivne ako... co sa mi uz par krat aj podarilo :) takze ak obmedzenie tak fakt by som skor tie SB prijal na znizovanie a nie rovno -30sb ale by sa to stupnovali napr rozdiel levelov 15 priecok by ostal -3sb 25 priecok by sa zvysil na -6sb... by bolo efektivnejsie ako dovolit sekanie len medzi levelmi v rozpati +-20 levelov :thumbsup:
Neodputávaj sa nikdy od svojich ilúzií! Keď zmiznú budeš ďalej existovať, ale prestaneš žiť.

Mark Twain :rocketlauncher:

SWATY

Páža

Occupation: Play BK

• Send private message

30

Sunday, September 12th 2010, 12:38pm

Tak ted trošku spekulací - omezí se útoky na max -6 lvl. Co z toho plyne? Ti co maj vysoký level nebudou mít na koho útočit, hra bude nuda a oni skončí - co to znamená? Že skončí zrovna ti, co si kupujou rubíny a tím vlastně platí provoz serveru. A myslíte si že Game Forge bude hru dotovat aniž by vydělávala? Ani náhodou, hru zruší a přesunou se jinam. OMEZENÍ ÚTOKŮ VEDE K ZÁNIKU HRY!!!!!! To je můj názor, můžete mi ho vyvrátit :D

31

Sunday, September 12th 2010, 1:00pm

SWATY, ja s tvojimi špekuláciami súhlasím. Ono naozaj nie je problém obmedziť útoky, ale naozaj to nikam nepovedie, pretože nie je cieľom znechuťit hráčom hru, je to tak... žiaľ... naučme sa údery aj prijímať, nielen rozdávať :paladin:
Nepotrebujem byť dokonalá, aby ste ma mali radi, radšej ostanem sama sebou, aby ma mali radi tí, ktorí ma poznajú a vedia, aká som... :love:

32

Sunday, September 12th 2010, 9:16pm

ono sa to lahko povie, mam rad ked hrac co uz rok (a viac) funguje na servery aANO ZASLUZENE si vybudoval postavu ale za akych okolnosti si ju vybudoval??? bol na servery medzi prvymi, ocitol sa tam v okamihu ked sa kazdy chcel predrat pred kazdeho a teda vacsina hracov misiovala ma nadskok teda rok a teraz seka novopriselcov
ja som bol na S2 ked uz server fungoval vyse roka, keby som nezaplatil tak som este niekde v top 300, mam svoj vek a mozem si to dovolit... ale je tu kopec nastrocnych co ked sa prihlasi a vidi ze je zase KO a nema zmysel ani zacat hrat tak opusti hru a vykasle sa na bk, cest tym co su v hlave silnejsi a beru hru hrou, ale je ich stale menej
Ano berem ze obmedzenia utokov vedu k zniceniu hry a nikdy som nic take neziadal
ale obmedzenie toho aby ked sa na niekom vyburil o 10 lvl vacsi rytier (pardon nevybury, znizi si BS aha) a zobere mu cele HP bez toho aby ten mensi chudak mal aspon sancu ho raz zasuiahnut by sa malo zaviest
ja neviem napriklad kludne si mozem s lvl30 zosekat lvl 1 preco nie ked dava striebro, ale ked mu dam KO tak sa mu automaticky pripocita 25% z bodov vydrze, takze ma zmysel aby si k tomu vypil jeden elixir a pokracoval v boji...
dalej je uzasne citat ako sa vam ziadne riesenie nepaci a stale sa ozvu len hraci co su na kazdom servery v TOP 50 vam taka zmena urcite niako neuskodi :rolleys:
alebo uviest miliardu preco nie a ziadny navrho k tomu - takto sa hra nepohne a novy mlady hraci pojdu hrat gladiatus alebo nintendo :oops:
http://valhallabk.webnode.sk/

verbovaci link na S4 http://s4.battleknight.sk/index.php?loc=hire&ref=OTk2

TOTO SA STANE KED SA OHRADITE VOCI ADMINOVY
You are not allowed to enter this page. You do not have the required permissions to enter this page.

33

Sunday, September 12th 2010, 11:01pm

som(bol som) rubinovy hrac ale uz som prestal hrat za rubiny....co mi bolo ponuknute tak som si vzal ale jedno je zaujimave ked ''ZADARMO'' a vsade na uvodnej stranke velkim pismom preco to ponukaju???neviem to je asi to ze musia zarobit na chod servera ale to je iny pribeh..... chcem napisat k tomu sekaniu....
cim vyssi lvl tym padom aj skills alebo atributy abo trening alebo ako chcete..ide o to ze su tu ponukane sance slabsim velmi rad,nevidim problem :D:D:D:D takze strucne bavim sa o servery 4 inde uz nehram..mam dobru postavu a skills ma stoji >>>Umenie so zbraňami 28122 zvýšenie>>ale vratme sa k tej sanci slabsiemu...zmenim si vyzbroj a idem seknut slabsieho,avsak riskujem prehru a darovat niekomu 2812.2 striebra nechcem berem to podla 10% co vraj sa berie ak niekto prehra,mal kysly to mi vsak zabudol napisat s casom kedy ho mam seknut...cize mi ostane este menej ako som mal a tym padom mi chyba ovela viac atd atd a aby toho nebolo dost kuknem spravy a niekto ma sekol ako je to mozne???to zato ze som daval sance???kuknem dnu a co to???niekto vyuzil moje druhe brnenie a vzal mi 10% z toho co mi ostalo:(((a zase mam menej ako som mal:(((no nic prisiel som iba 5.500 koristi,na dnes uz radsej nesekam musim pockat na misie a ked budem mat stastie ze daju striebro ako sa na moj level patri dam ten stat zase zajtra teda mozno ak sa nebudem nudit s toho cakania a sa nerozhodnem dat dakomu zase sancu:((( dovtedy si zahram PS3 sak naco budem na battleknight ked uz sa mi neoplati sekat a davat sance....
ale mam navrh co tak ponuknut gameforge nech spravia servery pre tych co maju 5,6,7-18,19,20-30-40-50-mozno hraju aj starsi a kazdy server 2x pre tych co chcu investovat a pre tych co chcu iba hrat len tak alebo ja neviem mozno by trebalo spravit z kazdeho po 3 a do tej 3tej kategorie by sli neviem snad sa niekto najde co bude zase vymyslat o sekani a nesekani
..........................................................
fuuu to je ale basnicka,uspech zase mat nebude lebo je odveci ako kopec prispevkov je podobnych co chcu zavrhnut hru do zahuby
.........................................................
jeden navrh by som ale naozaj videl a to taky vysekat si naspat lvl dole napr z 50 na 40 ale to zase budu reci ze staty sa nepohynaju tez smerom dole to by bolo aby mal lvl staty 250 :D:D:D
TUTO HRU ROBI HROU TO CO JE TERAZ JE O SEKANI
kazdy z nas bol sekany a komu sa nepaci tak nech hra hry zadarmo ako su farmville,mafia atd atd a pozor su tez ZADARMO ale ponukaju nakup zlepsovakom tak radsej nehrajte lebo aj tam sa najdu co si to platia (hram mafiu,ale mafian nesom :) ):((( ale je to ina hra taka nudna nezazivna,mna bavi battleknight a chcem ho hrat s tym co mi ponuka
PS:to ze uz nehram s rubinmi neznamena ze hram bez premia a figurinky a samozrejme odvar
PS2:kto ma ciel ten sa vyhra ako mu to situacia umoznuje
PS3:co bude v novom redesingu primem inak zasahovat do hry adminmi mimo bugov ja vrazda hry BATTLEKNIGH
PS4:te posledne verse maju uz aj zmysel