This post has been edited 1 times, last edit by "Donerrschlag" (Jun 14th 2010, 8:43pm)
This post has been edited 1 times, last edit by "boco69" (Jun 19th 2010, 4:33pm)
This post has been edited 1 times, last edit by "hedulka" (Jun 20th 2010, 10:46am)
LEBO POSLEDNÍ BUDÚ PRVÍ A PRVÍ BUDÚ POSLEDNÍ.
) no o moc nizsie levely napadam len v pripade vojny, inak sekam top hracov, kedze tiez som zacinal a byval som sekani.... No na druhej strane sa da aj velmi lahko vybudovat postavu ak ma hrac trocha stastia avie efektivne ako... co sa mi uz par krat aj podarilo
takze ak obmedzenie tak fakt by som skor tie SB prijal na znizovanie a nie rovno -30sb ale by sa to stupnovali napr rozdiel levelov 15 priecok by ostal -3sb 25 priecok by sa zvysil na -6sb... by bolo efektivnejsie ako dovolit sekanie len medzi levelmi v rozpati +-20 levelov

takze strucne bavim sa o servery 4 inde uz nehram..mam dobru postavu a skills ma stoji >>>Umenie so zbraňami 28122 zvýšenie>>ale vratme sa k tej sanci slabsiemu...zmenim si vyzbroj a idem seknut slabsieho,avsak riskujem prehru a darovat niekomu 2812.2 striebra nechcem berem to podla 10% co vraj sa berie ak niekto prehra,mal kysly to mi vsak zabudol napisat s casom kedy ho mam seknut...cize mi ostane este menej ako som mal a tym padom mi chyba ovela viac atd atd a aby toho nebolo dost kuknem spravy a niekto ma sekol ako je to mozne???to zato ze som daval sance???kuknem dnu a co to???niekto vyuzil moje druhe brnenie a vzal mi 10% z toho co mi ostalo
((a zase mam menej ako som mal
((no nic prisiel som iba 5.500 koristi,na dnes uz radsej nesekam musim pockat na misie a ked budem mat stastie ze daju striebro ako sa na moj level patri dam ten stat zase zajtra teda mozno ak sa nebudem nudit s toho cakania a sa nerozhodnem dat dakomu zase sancu
(( dovtedy si zahram PS3 sak naco budem na battleknight ked uz sa mi neoplati sekat a davat sance....

)
(( ale je to ina hra taka nudna nezazivna,mna bavi battleknight a chcem ho hrat s tym co mi ponukawbb.global.copyright | © 2011 Gameforge Productions GmbH