You are not logged in.

1

Saturday, June 12th 2010, 8:36am

FAIR PLAY

Navrhujem zaviesť trest, alebo nejaký postih pre takých hráčov ktorí pravidelne dlhodobo útočia deň čo deň na toho istého hráča aj keď z neho majú iba 0-7 striebra. Pritom je dosť vysoký nepomer medzi jednotlivými hráčmi. Jeden má Korisť (vyhraná): 2 079 392 a druhý iba 20 000. Vždy to je masaker.

....alebo spraviť aspoň nejaké obmedzenie. Keď ma sekne napr 43 LEVEL a ja som 10 LEVEL raz- dvakrát týždenne tak to beriem, znižuje skúsenosť. No pokiaľ mám návštevy každý deň a občas aj 2 krát denne a pritom zo mňa nemá veľa striebra, tak sa nemôže vyhovárať , že si iba znižuje skúsenosť. Je potom zbytočné aj kupovať rubíny, keď doslova nemám život ani na SINGLE misie. A hrať to v noci o 3 hodine, ako taký potkan, kedy na mňa neútoči a mám aspoň 50 bodov života odmietam.

V tejto téme sa nerieši keď niekto niekoho občas navštívi, ale pravidelné dlhodobé návštevy každý deň.
25.6.2010
Prečítal som si všetký príspevky a veľa diskutujúcich nesprávne pochopila hlavnú myšlienku. Tu nikto nikomu nezakazuje útočiť na nižšie LEVELY. Len nie je doriešené keď niekto s vysokým LEVELOM/ skúsenosťou útočí každý deň na začínajúceho hráča. Nechápem prečo tu píšete o vojnách, že by nebolo potom možné to a to. Opakujem, tu v tejto téme ide o znepríjemňovanie hrania začínajúcim hráčom.

Infantilný názor, že na každého platí dobré slovo.... Skúste v noci keď Vás prepadnú nejakí darebáci im slušne dohovoriľ, či to bude fungovať. Na niektorých jedincou platí iba brutálna sila, dobré slovo pri nich nepomôže. Akurát u nich vyvoláte salvu smiechu a pošlú Vás v lepšom prípade do pohlávnych orgánov.

10.7.2010
Pokiaľ sa daná situácia nebude riešiť, tak na to doplatia všetci aktívní hráči, ktorí svojím postavám venovali veľa času. Pre zopár individuí, bude stlále menej a menej aktívnych hráčov, až sa neoplatí prevádzkovať server a hra sa zruší. Až potom si hráči typu LUCKY RUBIN uvedomia čo narobili, no cesta späť už nebude možná. Ich každodenné popravy začínajúcich hráčov niekedy aj 2 krát denne dosiahu iba jedno, že na serveri ostane iba 200 aktívnych hráčov. Bez nových hráčov táto hra skôr alebo neskôr zanikne. Treba tu pritiahnúť čo najviac hráčov a nie ich odtiaľ vyháňať.

....pozývam všetkých do diskusie k tejto téme. Aj príspevky od LUCKY RUBINA sú vítané

This post has been edited 7 times, last edit by "Polepetko" (Jul 10th 2010, 11:31am)

Occupation: I hore-dole

• Send private message

2

Saturday, June 12th 2010, 8:43am

Súhlasím s nápadom ale nesúhlasím s tým trestom. Na oGame už také pravidlo je že na toho istého hráča môžeš zaútočiť iba 6-krát za deň. Keďže by to tu bolo nemožné lebo na toho istého môžeš zaútočiť iba raz za 12 hodín tak napríklad iba 4-krát za týždeň. Ale za trest by som dal BAN ale iba tak na 2 dni

3

Saturday, June 12th 2010, 10:52am

alebo zaviest system ze sa mozu pravidelne napadat hraci lvl +- 10 (a rozdiel v rebricku ziskaneho striebra +-100), 2x za den/7x v tyzdni, a rozdiel lvl nad 10 len raz za den a len 4X v tyzdni,
alebo lvl nad 10 co zautoci viac ako 3x za 7 dni na mensieho protivnika dostane len 1% zo sumi co drzi na ruke aby sa z hry vylucila antihra ;o))
popripade neaky system na ochranu HP pre slabsieho
http://valhallabk.webnode.sk/

verbovaci link na S4 http://s4.battleknight.sk/index.php?loc=hire&ref=OTk2

TOTO SA STANE KED SA OHRADITE VOCI ADMINOVY
You are not allowed to enter this page. You do not have the required permissions to enter this page.

This post has been edited 2 times, last edit by "bathoryus" (Jun 12th 2010, 10:56am)

radek

Ex-team member

Occupation: Ruzomberok

• Send private message

4

Saturday, June 12th 2010, 11:20am

Suhlasim ze niektory hraci su prilis agresivny. Ide o to ze pokial hrac si uvedomi ze takto niekomu kazi hru tak je to dobre ale existuju aj hraci, ktory maju radost ked niekoho takto "vystvu" z hry. Ja nepodporujem agresivne hranie!
Ale z reakcii viacerych hracov ked som si nimi o tomto pisal tak bolo to tak 50:50.Samozrejme hraci, ktory takto "trpia" tak su za to aby bolo toto utocenie obmedzene. A hraci, ktory takto "ziskavaju" tak su radi a su proti tomu aby bolo taketo obmedzenie.
A co teraz ? Osobne si myslim ze obmedzovat hracov len kvoli tomu ako je nastaveny system a samotna hra nieje dobre. Battleknight je aj o tom ze ked niekomu davate rany tak ich musite aj zniest od inych rytierov.
Na druhu stranu zasa toto utocenie je aj o tom ze silnejsi rytieri by si mali uvedomit to ze nehraju na serveri len oni a ze aj oni raz zacinali.
Ale v konecnom dosledku som proti tomuto navrhu co je hore spomenuty.
Poznamka:
1, harakirihrou - ohranicenie utokov tak ako to je na ogame tu nema absolutne ziaden vyznam. Ogame je velmi specificka hra, ktora ma svoje jedinecne pravidla rozne uplne od hier ako battleknight, bitefight atd... Pri ogame je nutnost mat taketo pravidlo tzv. Bashing (Busenie), pretoze na ogame ma hrac k dispozicii viac planet a aj styl hry je proste iny .... Ogame sa proste neda so ziadnou hrou porovnavat.

Ripper Roo

Banned indefinitely

• "Ripper Roo" has been banned

Occupation: Kosice

• Send private message

5

Saturday, June 12th 2010, 11:27am

Presne tak, super myšlienka...
Aj keď na s2 dokážem poraziť niekedy aj level 35 a ja som len 19 ale aj tak....malo by sa to určite urpaviť...
Že level 59 si seká level/i 10-20..aj keď ma z nich len do 10ag každý deň....chápem že je to kvôli turnajom ale určite táto vec by sa mala upraviť ešte pred novou verziou...
Niesi zaregistrovaný na fóre? Nevieš ako nato? Stačí kliknuť na link a vyplniť údaje :))!!! Ukážme že aj Slovenské fórum na BK je tiež jedno z najnavštevovanejších na celom BK :)!
http://board.battleknight.sk/index.php?page=Register&

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

6

Saturday, June 12th 2010, 12:04pm

No osobne neviem co sa vam nepaci, system je nastaveny dobre pre slabsich hracov..daju sa sekat kazdych 12 hodim co je podla mna dost dlha doba na nasetrenie striebra a obmedzenie je tiez zavedene zda sa mi ze ak na vas zautoci vyssi lvl tak vyhra mensie % koristi ako ked zautoci hrac s rovnykym lvlom. Ak z vas nevysekne striebro tak vas o hodinu neprida nikto dorazit (samozrejme ak to nieje pomsta to uz je nieco ine :D )

This post has been edited 3 times, last edit by "Ericsson" (Jun 12th 2010, 12:05pm)

7

Saturday, June 12th 2010, 12:09pm

Presne tak, super myšlienka...
Aj keď na s2 dokážem poraziť niekedy aj level 35 a ja som len 19 ale aj tak....malo by sa to určite urpaviť...
Že level 59 si seká level/i 10-20..aj keď ma z nich len do 10ag každý deň....chápem že je to kvôli turnajom ale určite táto vec by sa mala upraviť ešte pred novou verziou...

Ono záleží aj od toho, koľko máš ulupeného striebra, nie len od výšky LEVELU. Čím viac striebra- tým viac môžeš vylepšiť svoju postavu a zvýšiť si svoje atribúty. Takže ľahko porazíš aj 35 LEVEL pokiaľ nemá dobrú výzbroj a má nízke štatistiky. Pokiaľ sa popozeráš do HIGHSCORE tak tam maš napr. na 50-100 mieste 19 LEVELového hráča a ten si veľmi ľahko poradí s 35 LEVELovým hráčom čo je v HIGHSCORE napr na 650 mieste.

This post has been edited 1 times, last edit by "Polepetko" (Jun 13th 2010, 7:16am)

8

Saturday, June 12th 2010, 12:31pm

Este nie je iste co novy update prinesie so sebou aku upravu hry okrem grafiky. Mna by celkom potesilo, keby toto o com sa tu diskutuje hra ovladala uz sama. Myslim, ze navrhy typu sekat max 4 krat tyzdenne je asi trosku komplikovane a poviem preco...sami vidite ze system sprav je velmi chaoticky vsetko pokope...napriklad ja mam za tyzden aj 150 utokov plus system spravy, plus rad spravy, naozaj si myslite ze je to lahke si ustrazit pocet napadnuti na jedneho ? 12 hodinovy interval od jedneho je sice fajn ale co z toho ked od vas vyzmyka striebro hodi hromadnu do radu o o hodinu bude na vas lov.
Mne sa paci moznost ohranicit utoky levelom...pretoze sama to vidim na mojej postave (lvl 11), napadne ma level 5O, vezme mu celu energiu a mozem is zvysok dna luskat orechy....ale...napadne ma napr lvl 20 a vezme mi len polovicu energie, lebo jeho vybava a staty nie su az take odlisne od mojich, stale sa to da ustat.
Ale musime sa na veci pozerat aj z psychologickej stranky...na co su rady ? aby sme si pomahali a ochranovali sa...tym ze sa ludia, zoskupia v radoch a brania sa voci inym vznika na hre napatie, vasen, rivalita a tym padom hra nie je az tak jednotvarna a nudna...mozno sa vam to nezda ale hracov pri hre vacsinou drzi to napatie.
Ak to hra do redesugnu nezahrnie, mozeme diskutovat a sformulovat konkretny navrh a predlozit ho nemcom na schvalenie o mimoriadnom pravidle...ale musi to mat naozaj hlavu a patu.

• Send private message

9

Saturday, June 12th 2010, 3:26pm

Súhlasím a kedy má prísť nový update?

This post has been edited 1 times, last edit by "Lord Dragon One" (Jun 12th 2010, 3:27pm)

Trawi

Lord

• Send private message

10

Saturday, June 12th 2010, 5:29pm

na jednotke ma seka pravidelne lucky rubin odkedy som sa registroval....zzhruba styri mesiace a ma o strnast levelov viac .... a pravidelne myslim kazdy bozi den.... ak sa mu podari aj dvA krat

11

Saturday, June 12th 2010, 7:05pm

teraz je to dobre ako ma byt,v hre ide hlavne o komunikativnost a nabranie nejakeho toho kamaratstva,te levelove suboje su nedobre vymyslene priznavam ale ak to zrusia pokazia celu hru napriklad vodcovia radou daju vojnu a 1 bude level 50 a 2hy level 2 tak ho nebude moct napadnut a ma to vobec vyznam,zacinat prehratu vojnu???odkedy tu hru hram a ze som fakt zacinal s 000000000 okrem levelu co bol 1 a nozicka tak ma tez sekali aj 30-40 levelovi,to sa nesie nejako dlho ja by nemenil nic u mna ide hlavne pomoct tym hracom co to potrebuju kto si aky spolok zvolil alebo kto kde je je sam sebe strojca,je pravda dostat sa do silneho spolku je tazke ale kvoli comu aby niekto nebol sekany???neviem sice ak je to nefer vysoky lvl rozdiel ale asi to tak musi byt lebo by sa to dalo zneuzivat(ako som pisal ohladom tej vojny,do vedenia sa strci hrac lvl1 a protivnik co nema mensi lvl ako 20 ho ani nesekne a zbytocne prehra a zase naopak zautoci schvalne lvl 1 a vezme z pokladne aj 100.000 co je debilita jaka moze byt)ak uz obmedzit levelove sekanie tak na +/- 20 to je asi tak vsetko
PS:zase si moje cmaranice nevsimajte pisem z cesty ako furt

12

Saturday, June 12th 2010, 7:07pm

mne sa najviac paci ako sa ohranuju zrovna najvacsi matadory (nie zrovna tuna ale ked s niektorimi diskutujem len tak) o tom ze system je nastaveny dobre, ved napadat sa da "len" 2x za den, hraju sa na "super" ochrancov radov a neviem co,
zatial som si vsimol len na 3 hracoch ze davaju sancu aj mensim Lvl tym ze ich nenapadnu so 100 a viac magickymi zraneniami a so zbranou co robi o 50 ci aj 100 zraneni viac ako moze mat maximalne v ponuke obchodnika zbran toho chudacika co mal moznost sa prihlasit do hry o pol roka (alebo aj o dva roky) neskor
S tou aktivnou ochranou radu sa moze stat ze onedlho budu ochranovat svoj rad pred totalnou nudou lebo svojou ochranou (vlastne ANTI HROU) znechutia novych mladych hracov co este len prichadzaju na chut hre
Kedze urcite nieje mozne PRINUTIT vsetkych obrov zmenit si vystroj ked napadaju o 10 lvl mensieho hraca tak by to malo byt zavedene systemom skratka neaky system aby sa tomu mensiemu hracovy nezrusilo hned cele HP
A matadory by si mohli aj tak uvedomit ze je to len hra a prioritou je ziskat striebro a nie zrusit vsetko HP protivnikovy - potom sa cudujeme ze na vsetkych serveroch chybaju aktivny hraci

You are not allowed to enter this page. You do not have the required permissions to enter this page.

13

Saturday, June 12th 2010, 7:33pm

aby sa predislo z cestnym diskusiam o tom ze kedno kazem a druhe konam tak oznamujem ze normalne si to brnenie menim, a ked si to nezmenim tak je to zrovna proti spolkom kde su hraci co tu "antihru" zacali a nieje s nimi normalna rec
na koho neplati dobre slovo tak bude asi patrit palica (ako sa hovory) a nech si postihnute obete vyjasnia zalezitost s ich sefom ci ochrancom, potom zistia ze konam to co kazem

14

Saturday, June 12th 2010, 9:09pm

mozno by uuplne stacilo zvacsit minusove BS ko,, ked seknem o 3lvl mensi level mam -3BS ,, nic sa nedeje,,na dalsej misii ziskam 4 a som v pluse a este som niekomu zozral cele HP a znechutil hru,, a to iste plati aj ked seknem hraca o 40 lvl mensi,,, zase len -3 BS ,, a tu je podla mna v BK nedostatok,,, ak by bol za seknutie talehoto hraca BS znizeny o 30 bodov,, uz by som si asi sakra joooo,,rozmyslel ci seknem,,

edit cangoo - , bath mas pravdu,,/vclanku pod tymto/ bola by to voda na mlyn turnajovym hracom,, ale ak by sa okrem zvacsenia minusove BS za suboj zvacsila aj suma za misiu u vacsich levelov,, tak turnajovy hrac, ktory sa stale drzi na lvl 19,, by nestihal drzat krok s hracmi co sa vyleveluju hore,, zial,,dnes je to tak,,ze ako lvl 50 mam vela krat zarobok na 10 min, misii cca 500 str, co je podla mna malo a preto ostatni nemaju motivaciu zdvihat lvl. ale naopak,znizovat ho

This post has been edited 2 times, last edit by "cangoore" (Jun 13th 2010, 2:03pm)

15

Saturday, June 12th 2010, 10:07pm

dobry napad ale potom bude zrovna problem z hracmi co sa rozhodli karieru zalozit na turnajoch, uz maju staty vacsie ako hraci s lvl 40 a predsa su len lvl 19, to je im ako voda na mlyn, ja som skor za to nech si kazdy hra ako chce ale pri vacsom rozdieli Lvl a teda velkom rozdieli vo vystroji system "ustrazi" HP toho mensieho aspon na polovici z povodnej hodnoty

16

Saturday, June 12th 2010, 11:54pm

alebo ma napadla este jedna vec,,, zaviest do hry lokalizaciu,,,, teda ak ja som vo svojom hrade, a chcem seknut niekoho z radu,, ktory je na druhej strane mapy,,, by to trvalo dlhsie ako seknut suseda,,, hmmm,,lenze co ti, co nemaju hrad ??? haha,, uz moc spekulujem , mozno ich nahadzat do jedneho lesa ako zbojnikov,, a nie ako rytierov evidovat

17

Sunday, June 13th 2010, 5:56am

to by mohlo byt zaujimave ale po predlozeni tohto navrhu sa nam asi tvorcovia hry zacnu strielat, a vyskakovat z okien

18

Sunday, June 13th 2010, 7:14am

na jednotke ma seka pravidelne lucky rubin odkedy som sa registroval....zzhruba styri mesiace a ma o strnast levelov viac .... a pravidelne myslim kazdy bozi den.... ak sa mu podari aj dvA krat

Ja som na tom rovnako, Na LUCKY RUBINA akosi neplatí dobré slovo. Keď som ho požiadal aby prestal s každodenným útočením, tak ma začal navštevovať 2 krát denne.

This post has been edited 1 times, last edit by "Polepetko" (Jun 13th 2010, 7:21am)

19

Sunday, June 13th 2010, 7:49am

Možno by sa dalo spraviť riešenie - vytvoriť 200 postáv na 1 LEVELI ktoré by boli označené nejakou ikonkou- alebo názvom TRENINGOVA POSTAVA 157....... Tie postavy by iba slúžili na znižovanie skúsenosti. Nehral by za nich nikto. Až by treningovým postavám pribudla skúsenosť a dostali by sa napr na 10 LEVEL, tak by sa zresetovali/ vymazali a znova by začinali s 1 LEVELOM. Pokiaľ by som dostal súhlas, tak by som vytvoril tie postavy - multiúčet

Len, žiaľ sa tu nájdu jednotlivci, napr. na serveri č.1 ktorí budú aj naďalej pravidelne každý deň útočiť na tych istých nováčikov a vždy to bude brutálna poprava.

Opakujem sa to nnedá hrať, keď pravidelne dostanem návštevu 2-5 hráčov ktorí znižujú skúsenosť. Potrebujem minimálne 3-5 hodín na obnovu života, aby som mohol ísť na SINGLE MISIU.
Začínajúci hrač nemá poriadnú výzbroj a ani vysoké štatistiky, aby sa mohol brániť. Sťažovať sa spoluhráčom v rytierskom rade, aby umravnili nespratníka sa niekedy nedá. Nie v každom rade sú hráči z TOP 100. Akurát môžu napadnúť najslabších hráčov z nepriateľského hradu a nič to nerieši.

This post has been edited 1 times, last edit by "Polepetko" (Jun 13th 2010, 7:57am)

20

Sunday, June 13th 2010, 9:48am

Ako prve prosim aby ste zachovali etiku fora a pisali vylucne jeden post za sebou, v pripade ze chcete este nieco dodat mate tlacitko EDIT, toto je kvalitna tema a nechceme tu zbytocne warny rozdavat. Polepetko k tvojej myslienke...rovno ti poviem ze je to absurdita, pravidlo o zakaze MULTY UCTU je nosny kamen vsetkych hier tejto spolocnosti a nikdy nebude zmenene...tymto smerom sa neuberaj...si v slepej ulicke.

Drzme sa temy o napadanimylch levelov vysokymi levelmi. Ja suhlasim, ze obcas to uz nie je striebre ale o potrebe napadnut len pre zabavu a taktiez sa stotoznujem s bathovym nazorom ze to vela zacinajucich hracov odradi. Ak to nebude zahrnute v redesigne budeme o tom diskutovat na urovni navrhu a spolocne sa pokusime si to pred nemcami obhajit , ale opat..nepiste sem piate cez deviate, ale drzme sa povidnej myslienky a rozvijajme ju preco ano preco nie a navzajom si vyvracajme a potvrdzujme detaily.