You are not logged in.

• "Lord Dragon One" started this thread

• Send private message

1

Monday, May 24th 2010, 6:48pm

Šialený nápad

K rytierom neodmyslitelne patria aj draky. Síce proti nim mbojujeme na misiách ale čo ak by sa mohli draky aj vlastniť?

:beer: :D

Occupation: I hore-dole

• Send private message

2

Monday, May 24th 2010, 7:29pm

Som za
By sme si ich mohli kúpiť(alebo požičať)a rýchlejšie by nám ubehla misia(napr. namiesto 30 min. by sme to zmákli za 25 min.) Ale mohli by tam byť aj iné zvieratá napr. Mal by si za 1000str. Osla a každá misia by ti ubehla o 3 minúty rýchlejšie
Potom koňa za 1500str. a zrýchlilo by ťa to o 5 minút na misiu
Potom draka za 2000str. a 2 rubíny a zrýchľovalo by to o 10 minút( ale nemohlo by byť používané na krátku misiu :D )

• Send private message

3

Tuesday, May 25th 2010, 2:01pm

Alebo by sa dalo vyhrať vajce a po určitej dobe by sa ti vyliahlo :-D

Occupation: I hore-dole

• Send private message

4

Tuesday, May 25th 2010, 3:19pm

Tak s tým už nesúhlasim lebo to by sa skoro nikto nezameral na rytierstvo ale na rôzne iné veci napr. to vajce veď už môj kamoš to hrá iba kôli rádu a vravel mi že bez rádu by to už nehral

trepo

Game Administrator

• Send private message

5

Tuesday, June 8th 2010, 11:38am

harakiri, neplet sem tanoth, BK je vynimocny prave preto aky je!

6

Tuesday, June 8th 2010, 6:10pm

nechcem teda nejako prokovat, ale keby do bk zapletu vselijake nadpozemske veci myslim ze by to uz nebola taka hra ako je teraz..iste aj bk ma svoje muchy, ale paci sa mi ako je robena...ponuka myslim dost veci ako nakladat so svojim rytierom....uplne idealne by bolo keby do detailu vylepsia vojny...a misie by boli zaujimavejsie a myslim ze nijake zvierata okrem kona ani netreba:)

7

Wednesday, June 9th 2010, 7:56pm

bk je teraz presne taky aky je,a preto je dobry netreba tu nic nove akurat by som navrhol do drazby kone a kopie
myslim si ze nie kazdy chce jazdit na drakovy vsade samy rytier a herkula ci dakoho takeho na misii nevidno,ale proti herkulovi by som urcite kradol :((( taze somariny sem nepatria bk je teraz spravne naladeny nic proti nikomu len proti sebe samemu :D :D :D :D

radek

Ex-team member

Occupation: Ruzomberok

• Send private message

8

Thursday, June 10th 2010, 12:44pm

Myslim si ze pridanie drakov by nebolo dobre. Je to uz miesanie s hrou tanoth kde sa da kupit drak, osol a podobne ...
Toto by som nepridaval do hry ale suhlasim ze by trebalo hru viac ozivit s novymi moznostami. Dufam ze v redesigne pride okrem zmeny grafiky aj pridanie novych moznosti do hry - uvidime nechame sa prekvapit :)

Trawi

Lord

• Send private message

9

Thursday, June 10th 2010, 1:01pm

uvidíme :-) každopádne ja sa na redesign veľmi teším...som zvedavý ako to bude vyzerať

trepo

Game Administrator

• Send private message

10

Thursday, June 10th 2010, 1:36pm

vieme aj trosku blizsie kedy ma prist ten ujo ReDesign? ci stale iba v lete 2010??? 3 krat odlozeny....

• Send private message

11

Thursday, June 10th 2010, 9:28pm

na ogame je uz nova verzia a je perfektna :D