You are not logged in.

1

Sunday, May 23rd 2010, 9:59am

Navod ako riesit darovanie postavy

Chcela by som poziadat adminov, aby niekam dali jasne pravidla ako sa vybavuje darovanie uctu.
Zial za pochodu tejto hry zistujem ze to pravidlo nie je jasne kopcu hracov. No ale poslednu dobu ani mne.
Tak ak mozem poprosit, niekam do pravidiel alebo viditelne do fora dajte nejaku kolonku ako postupovat pri darovani postavy, aby nedochadzalo zbytocne k nedorozumeniam.
Dakujem

radek

Ex-team member

Occupation: Ruzomberok

• Send private message

2

Sunday, May 23rd 2010, 6:21pm

Ahoj takze z pravidiel:

Quoted

VI. Vymena uctu
Prevod uctu v ramci servera je mozny jedine s asistenciou operatora hry.

Ak si hraci po vymene uctov nezmenia e-mailove adresy, ich pripadne reklamacie nebudu brane do uvahy ani nijak riesene. Herny tim sa bude zaoberat len podaniami, prichadzajucimi zo zadanych e-mailovych adries prislusnych hernych uctov.

V pripade zmeny majitela uctu je opakovana zmena mozna najskor po 28 dnoch. Novy majitel je povinny zmenit e-mailovu adresu nadobudnuteho uctu okamzite po jeho nadobudnuti.

V prvej vete je napisane ze prevod uctu je mozny len s asistenciou GO. Teda ked chces darovat ucet tak si na fore najdes GO pre tvoj server a napises mu email alebo ticket system. Proste popises mu celu situaciu a vsetky veci co si myslis ze su dolezite a je to. A GO ti odpise ze co a ako dalej ... Proste je to na komunikacii s GO.
Ale vzdy treba pri kazdej situacii ked pises GO uviest: nick na serveri + o aky server sa jedna (1,2,3,4) + co najlepsie popisany problem :) a potom uz je to len na vzajomnej komunikacii :)
A k danemu navrhu kedze to je v tejto sekcii tak ja si osobne myslim ze to netreba. Podla mna vzajomna komunikacia s GO staci a urcite sa najde spolocna rec :)

3

Sunday, May 23rd 2010, 9:26pm

ano....toto je napisane jasne v pravidlach , ale je tu napisane ze e-mailovu adresu si ma zmenit novy majitel, ale vraj to ma zmenit admin....
myslim, ze pravidla maju byt presne urcene a nie ich menit za pochodu a potom su z toho zmatky
Preto som sa na to pytala, lebo casto sa ma na to pytaju hraci a raz plati tak a raz tak.

4

Sunday, May 23rd 2010, 11:30pm

hedulka stale plati to iste, nemas tam vobec napisane ze hraci si ich maju menit sami, je tam napisane , ze ak si ich nezmenia a pride k naslednej kradezi uctu pomocou preposlania si hesla , tak ze herny tim to riesit nebude lebo to bola nedbalost hraca....tak ako si hrac sam moze zmenit email pri vymene, mu ho moze zmenit aj GO. akurat ze tato cesta je rychlejsia a istejsia.

To co napisal Radek plati....cele je to o komunikacii medzi GO a hracom,bohuzial vacsina vynechava z toho prave GO a potom sa divia , ze su bloknuti alebo ze ucty si vzali povodni majitelia spat. Nie je nic lahsie ako napisat email GO alebo prost na IRC...to uz naozaj staci len klik na to tlacitko a zacat pisat co je vo veci .