You are not logged in.

1

Sunday, February 21st 2010, 6:57pm

Kolekcie zbraní

Neviem, či sa tu už o tom písalo, ale ja by som mal nasledovný návrh. Existujú rôzne série zbraní (napr. Garalths, Elynths, Taiengisths).
Ak by mal hráč celú výbavu zloženú iba zo zbraní z jednej takejto série, mohlo by mu to dodatočne dodať ešte nejaký bonus (nap. rýchlosť, alebo obratnosť). Logiku to podla mňa má a bola by to akási výhoda vyplývajúca z toho, že by bola táto výbava ,,navzájom kompatibilnejšia´´ keďže je z jednej série.

Čo vy na to?

Trawi

Lord

• Send private message

2

Sunday, February 21st 2010, 7:59pm

dando veľmi skvelý nápad ! podobné ma už napadlo...mohlo by to byť skvelé...každá ta súprava má vlastne svoje charakteristické črty...napríklad inaeths - jednoznačne ide o oheň...vlastne tie bonusy by potom súviseli s ich špecifikáciou...čiže keď máš kompletnú sériu mohlo by ti prihodiť teda o pár percent viac elementárneho útoku či odolnosti...ja by som to uvítal...mohlo by to byť fajn...jednoznačne by som sa za tento názor postavil...čo na to ostatný?

3

Sunday, February 21st 2010, 8:05pm

hej, ja mam na s1 všetko Garalths (okrem kopije), toto dava okrem iného hlavne šancu zásahu. Tu by mohol byť napríklad bonus +10 šanca zásahu.

This post has been edited 1 times, last edit by "dando85" (Feb 21st 2010, 8:05pm)

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

4

Sunday, February 21st 2010, 8:31pm

podla mna je to tiez zaujmavy navrh hra by aspon nabrala o jednu novu funkciu viac co by bolo urcite dobre :)

5

Monday, February 22nd 2010, 2:01pm

ano aj mne to lahodi nazbierat vybavu jedneho druhu a mohlo by pridat nieco k tomu bolo by to lepsie :beer:

radek

Ex-team member

Occupation: Ruzomberok

• Send private message

6

Monday, February 22nd 2010, 7:15pm

Navrh je to zaujimavy. Celkovo ma tento navrh oslovil a paci sa mi.
Samozrejme mohli by byt "bonusy" za taku kolekciu ale tiez primerane kedze aby nedoslo k zneuzivaniu.
Navrh hodnotim pozitivne :)

7

Saturday, March 6th 2010, 8:54pm

Len ma tak napadlo, ze ci tieto nase navrhy aj niekto postupuje vyssie..? Alebo to tu len tak zapada prachom a nikam sa to nedostane..

Trawi

Lord

• Send private message

8

Saturday, March 6th 2010, 11:51pm

Chce to viac ohlasov. Ak bude viac ohlasov tak to niektorý z členov admin teamu preloží a zašle do GameForge...ale pochop, že 2 hlasy zo strany hráčov a 2 zo strany operátorov nieje nič moc...

9

Sunday, March 7th 2010, 10:27am

Ved v pohode, len som chcel vediet, ze ako to chodi

Trawi

Lord

• Send private message

10

Sunday, March 7th 2010, 11:47am

rozposli hracom BK aspon z tvojho radu hromadnu, nech sa pridu vyjadrit na foro a bude

11

Monday, March 8th 2010, 11:19pm

je to super napad!!
Cestu si nájdem, alebo zablúdim.

12

Friday, March 12th 2010, 6:48am

ked som zacal hrat BK,, som myslel ze to,co sa tu spomina je automaticke,, dost ma prekvapilo ze to nefunguje,,,, som jednoznacne zato,, aby cela seria spravila bonus,,, i ked fialove veci maju tych bonusov dost,,ale take zelene,,alebo modre, keby seria z tychto vytvorila nejaky extra bonus,,, to by sa kupovali veci :))

Ripper Roo

Banned indefinitely

• "Ripper Roo" has been banned

Occupation: Kosice

• Send private message

13

Saturday, March 13th 2010, 9:51pm

cangoore->
ABSOLÚTNE SÚHLASÍM :)) mohlo by sa niečo také spraviť :))
napríklad Yhooths veci keď ma niekto komplet aj s kopiou tak by dostal ŠANCU OBRANY + 15 rýchlosť +10% a šancu na kritický + 5%
STRAŠNE MOC SUPER DOBRÝ NÁPAD....len či sa to bude nejak rozširovať...Noooo kto vie ?(
Niesi zaregistrovaný na fóre? Nevieš ako nato? Stačí kliknuť na link a vyplniť údaje :))!!! Ukážme že aj Slovenské fórum na BK je tiež jedno z najnavštevovanejších na celom BK :)!
http://board.battleknight.sk/index.php?page=Register&

14

Monday, March 15th 2010, 9:43am

ja som mal skorej na mysli, ze tie obycajne zelene alebo modre veci,, ak by si hrac z kompletizoval,, tak by mal vyhodu
priklad
vsetko by som mal modre - veci vysokej kvality BALVANU, dolezite by bolo to balvanu, lebo su veci vysokej kvality aj hada atd. no a pokial by mal niekto takuto seriu,, na prvy pohlad uplne obycajnu, tak potom by mal super vylepsenie, vobec by mi nevadilo, kebyze bonus z takychto veci by robil veci lepsie ako su fialove,

Ripper Roo

Banned indefinitely

• "Ripper Roo" has been banned

Occupation: Kosice

• Send private message

15

Monday, March 15th 2010, 9:56am

ono to dava aj logiku, jasne to by mohlo ist....ale zelene veci su obycajne tam nemas ziadne nazvy iba v modrých su.
Ale zase aj v tých ruzovych veciach by sa mohol spravit bonus no ale zas nie az taky ako v tych modrych. No ved nech sa vyjadria moderatori a GO...
_______________________________________________________________________________________________________
Doplnam ze aj ruzove veci maju v nazve: (nešikovnosti kameňa, hniloby, blesku, opatrnosi atď.)
Niesi zaregistrovaný na fóre? Nevieš ako nato? Stačí kliknuť na link a vyplniť údaje :))!!! Ukážme že aj Slovenské fórum na BK je tiež jedno z najnavštevovanejších na celom BK :)!
http://board.battleknight.sk/index.php?page=Register&

This post has been edited 1 times, last edit by "Ripper Roo" (Mar 15th 2010, 10:17am)

mohamed

Panoš

• Send private message

16

Monday, March 15th 2010, 3:30pm

som za ...
MOD EDIT Nemesis: Každý príspevok musí obsahovať aspoň 4 slová, nateraz iba upozorňujem, ďalší už budem považovať za spam.

• Send private message

17

Tuesday, March 16th 2010, 12:20pm

som za taktiez ale co keby to platilo aj pre vyzbroj z rozdielnych kolekcii ale tie bonusy co su rovnake by sa zaratavali. pr.: Garalths a Delanits - obe maju zranenie

Occupation: Lawyer

• Send private message

18

Tuesday, March 16th 2010, 2:27pm

SAmozrejme suhlasim s bonusmi a pripajam sa k tomu, aby sa take niečo mohlo uskutočniť

19

Thursday, March 18th 2010, 9:23pm

urcite velmi zaujimavy a lukrativny navrh ale ako bolo spominane ta bonusova cast by nemala byt neaka extremne velka aby ju kazdy nezneuzival
Neodputávaj sa nikdy od svojich ilúzií! Keď zmiznú budeš ďalej existovať, ale prestaneš žiť.

Mark Twain :rocketlauncher:

jonny

Gameoperator

• Send private message

20

Saturday, March 20th 2010, 10:41pm

Aj ja som za bolo by to super. Aspom by sme mali nejake dalsie moznosti ako byt lepsi.