You are not logged in.

1

Sunday, January 13th 2008, 4:06pm

Premium

Dal som si do tejto hry premium ucet. Ani som neuvazoval o tom, ze by tu nebol skratena doba subojov aspon na 5 minut. Zial - suboje su tak isto dlhe ako misie (10 minut) - co konkurencne hry tohto typu nepoznaju.
Podla mna premium ucet je v tejto hre uplne zbytocny - to ze mam dva krat dlhsi cas v misiach sa da vykompenzovat pocetnejsimi subojmi. Ina vyhoda premioveho uctu tu nie je - ci sa mi vymazavaju skor spravy, alebo ci mam 12 hodin prace namiesto 8 - ved hrac chce hrat a nie spat. Este stastie, ze vyrobcovia nedali spanok na 48 hodin - to uz by len bola pecka a nenormalna vyhoda...
Urcite by sa mali vyrobcovia tejto hry zamysliet nad tym, ci by nebolo dobre skratiti cas subojov o polovicu - samozrejme u premioveho uctu. V opacnom pripade je zbytocne si ho kupovat.
Darmo nema nemenovany druhy hrac v celkovom rebricku v popise - som zvedavy, kam sa az da dostat bez premia - kedze je druhy v rebricku - hodne - hodne daleko...

2

Sunday, January 13th 2008, 7:20pm

Co sa tyka skratenia casu misii z 10 na 5 minut je to aj v tejto hre ale neobsahuje to premiovy ucet. Hned pod premiovym uctom mas Regeneracne body. Tie zaistuju skratenie doby medzi utokmi z 10 na 5 minut a + rychlejsiu regeneraciu energie od polovicu teda ako je tam napisane z 0.6 na 0.3 chapane take ze sa ti energia doplna rychlejsie.

3

Monday, January 14th 2008, 8:41pm

jj, pazur ma pravdu premiovy ucet je skor pre tych co sa chcu zamerat na korist a regeneracne body pre tych co chcu byt silnejsi v boji :)

Ale ak budes mat obidva :D Tak je to najlepsie!

4

Tuesday, January 26th 2010, 10:42pm

Drahokamy

Kupila som si drahokamy, aby som vyskusala premiovy ucet a chcela som cast poslat jednej hracke...Preco to nejde, niekomu darovat drahokamy? V inych hrach to ide previest premiove body...Preco to nejde tu?

smod radek// trolling ako hrom - neotvaraj temu v ktorej nebola odpoved 2 roky ale proste otvor novu temu radsej. Bude to lepsie. Pre tento krat len toto upozornenie bez warnu.

Ripper Roo

Banned indefinitely

• "Ripper Roo" has been banned

Occupation: Kosice

• Send private message

5

Tuesday, January 26th 2010, 11:46pm

Lebo by to hráči zneuživali a myslim ze je to dobre tak ako to je...
A na vecami s rubinmi by sa nemalo spekulovat...tak ci tak coskoro by tu mala byt nova verzia a typujem ze tu budu opet nove moznosti ktore sa budu dat dosiahnut s rubinmi...Ved vyrobcovia chcu co najvecsi zisk...:))
Hlavne netreba podliehat tejto hre...:))
Niesi zaregistrovaný na fóre? Nevieš ako nato? Stačí kliknuť na link a vyplniť údaje :))!!! Ukážme že aj Slovenské fórum na BK je tiež jedno z najnavštevovanejších na celom BK :)!
http://board.battleknight.sk/index.php?page=Register&

6

Wednesday, January 27th 2010, 1:30pm

Lebo by to hráči zneuživali a myslim ze je to dobre tak ako to je...
A na vecami s rubinmi by sa nemalo spekulovat...tak ci tak coskoro by tu mala byt nova verzia a typujem ze tu budu opet nove moznosti ktore sa budu dat dosiahnut s rubinmi...Ved vyrobcovia chcu co najvecsi zisk...:))
Hlavne netreba podliehat tejto hre...:))
Nechapem, ako by sa mohlo podvadzat prevodom rubinov...Ked niekto chce podvadzat, najde si urcite nejaku cesticku...Ale dobre, nazor beriem, ale stejne si myslim, ze to tu jednoducho chyba a nie je to dobre...

radek

Ex-team member

Occupation: Ruzomberok

• Send private message

7

Wednesday, January 27th 2010, 2:22pm

indiana momentalne je to takto nastavene velmi dobre. Vies vela ludi je "spekulantov" a ak sa najde i ked mala cesticka na podvod tak to spravia a vobec nerespektuju pravidla hry a duplovane nie vop.
A predsa kupovanie rubinov je uz vec kde sa jedna o skutocne "realne" peniaze a preto tu treba byt velmi obozretny.
Proste system je tak nastaveny asi na kazdej hre od GF. :)

8

Thursday, January 28th 2010, 6:19am

Hm...Dakujem za odpovede...Nadalej s nimi nesuhlasim a myslim, ze je to nahananie penazi zo strany GF...Keby si totiz hraci mohli posielat drahokamy, tak staci, aby si jeden kupil a traja maju na mesiac premium...Ale co v pripade, ze hraci na to nemaju, aby si kazdy tych 100 rubinov kupil? Takze GF tym vobec nevyhral...Inak, vlastne som chcela vyskusat premium, lebo sa mi ta hra velmi paci, ale tolko vyhod premium nema, ze by som si kupovala aj nabuduce...Lebo k tomu, ze dam 30 rubinov na premium a dalsich 30 na regeneracne body, aby sa mi skratil cas, na to je to predrazene...V DK si kupujem cez Paypal premium za 2,90 na 30 dni, alebo 4,90 na 60 dni...Tu by to potom malo byt okolo 7 eur na 3 mesiace, ked ratame 90 rubinov...Lenze, v DK je v Premiovom ucte ovela viac vyhod a nie su potrebne dalsie vydavky, co sa o tomto premiovom ucte neda povedat...Naco je mi to, ze sa mi spravy nevymazuju, alebo poznamkovy blok? Teda ja by som uvitala ine vyhody Premioveho uctu...Myslim, ze som to na fore uz niekde citala, ze viaceri sa ohradzovali v tomto smere...Takze GF by sa malo zamysliet, ci to nepredrazuje v dnesnej, myslim, ze dost tazkej dobe...

Ripper Roo

Banned indefinitely

• "Ripper Roo" has been banned

Occupation: Kosice

• Send private message

9

Thursday, January 28th 2010, 12:41pm

Neťahaj tu iné hry BK je BK ako bolo povedané v inej téme ....ehm :D
Ak niekto nemá nato aby kupoval rubíny alebo nemože (ako ja na serveri X) ešte ti tu zostavuju plno možnosti :) Len musis spoznat tuto hru a fakt ta zacne bavit :) Nieje to len o tom byť prvý aj keď väčine ide o to hej?! to je jasne ale su tu aj ine veci prečo napr. mám ja rád BK :) Čiže ak si rubiny nechces kupovat tak nekupuj xP je to tvoja vec...
PS: Ak si nabuduce kupujes premiovy ucet tak si aspon precitaj čo obsahuje . To dosiahneš tak ak priložiš kurzor myšky ku OKIENKU Prémiový účet a NEKLIKNEŠ :))
PS 2: Netreba už LOCKnúť túto tému? Stále sa tu píše to iste :)
Niesi zaregistrovaný na fóre? Nevieš ako nato? Stačí kliknuť na link a vyplniť údaje :))!!! Ukážme že aj Slovenské fórum na BK je tiež jedno z najnavštevovanejších na celom BK :)!
http://board.battleknight.sk/index.php?page=Register&

10

Thursday, January 28th 2010, 2:06pm

Neviem preco, ked si niekto tu napise svoj nazor, si musis hned utahovat...Presne viem, ako sa PC pouziva, to iste plati pre mysku a pod...To len aby si vedel, ze nemas do cinenia s totalnym hlupakom!
Myslim, ze forum je na to, aby sa tu rozoberali problemy a vsetko tykajuce sa hry...
Myslim, ze bude lepsie, ak sa tato tema zamkne, ked sa tu pise toto, co si vypustil zo seba Ty...Ja som len konstatovala a nacrtla som zlepsenie, resp. opytala sa, co a ako a Ty tu odpovedas, ako keby si bol ten najzrucnejsi v oblasti IT...Trosku sa zamysli...Ja som nikoho neurazala a ani to v buducnosti nebudem robit, tak sa zamysli nad tym, co si napisal a ci by sa Ti pacilo, keby to pisali Tebe...
To, co by sa nepacilo tebe, aby Ti to robili, tak to nerob ani druhym!
S pozdravom indiana

11

Thursday, January 28th 2010, 3:13pm

Tak skrotte vase deturence moje ;) Temu zamykam aby tu nevzniklai dalsie horlive diskusie na tuto temu.