You are not logged in.

Trawi

Lord

• "Trawi" started this thread

• Send private message

1

Saturday, January 30th 2010, 4:17pm

Rozšírenie fóra o nových členov

Má administrátor hry nejakú možnosť zaslať hromadnú systémovú správu? ak hej, čo tak ľudí nahnať na toto fóro? myslím, že, keby ľudia využívali viac fóro a mali tu podporu bude ich hra baviť o pár percent viac...a samozrejme by to tu celé ožilo...

2

Sunday, January 31st 2010, 12:57pm

Hromadne zaslanie spravy hracom na email. Myslim ze takato moznost tu nie je ak ano a mylim sa kludne ma niekto z teamu moze opravit ;) Jedna cesta ako hracov dostat na forum je ta ze sa to rozsiri cez rady od hraca k hracovi.

Ripper Roo

Banned indefinitely

• "Ripper Roo" has been banned

Occupation: Kosice

• Send private message

3

Sunday, January 31st 2010, 4:42pm

Noo bolo by dobre ak by sa externé fórum rozšírilo o pár uživateľov...
Ja skúsim poslať hromadné správy v rádoch na s3 a s4 :)) snáď aspoň takto pomôžem x)
Niesi zaregistrovaný na fóre? Nevieš ako nato? Stačí kliknuť na link a vyplniť údaje :))!!! Ukážme že aj Slovenské fórum na BK je tiež jedno z najnavštevovanejších na celom BK :)!
http://board.battleknight.sk/index.php?page=Register&

RuleZZZ

Páža

• Send private message

4

Tuesday, February 2nd 2010, 2:53pm

Už je to hodně, hodně dlouho. Ale byl jsem u toho, když administrátor chtěl zaslat hromadný email všem hráčům. Chtěl jen, aby hlasování, které tenkrát probíhalo na fóru, bylo objektivní. Jenže tim hromadným mailem přetížil server a z GF ho téměř vyhodili. Naštěstí se ho druhý administrátor zastal a vzal to na sebe. Takže nevyhodili ani jednoho, ale toho druhého jen degradovali. Ale to už je jiný příběh. Hlavní je, že to posílat nelze.
Errare humanum est verum venia dium est.

5

Tuesday, February 2nd 2010, 3:40pm

Tu je odpoveď jasná a nepotrebuje ďalšie komentáre :P Zatváram tému
Nepotrebujem byť dokonalá, aby ste ma mali radi, radšej ostanem sama sebou, aby ma mali radi tí, ktorí ma poznajú a vedia, aká som... :love:

6

Tuesday, February 2nd 2010, 6:54pm

Jedina sanca, ako tu dotiahnut novych ludi je vzbudit u nich potrebu sem chodit.
Napriklad zavedenim verejnej Siene hanby, kde budu uvadzani potrestani hraci..
A potom sa daju vymysliet rozne sutaze - GF obcas pusti kupon na rubiny ako odmenu..
Boco

Lord Protector