You are not logged in.

Ripper Roo

Banned indefinitely

• "Ripper Roo" has been banned
  • "Ripper Roo" started this thread

Occupation: Kosice

• Send private message

1

Wednesday, January 27th 2010, 9:32am

AUKCIA (TAK TOTO JE FAKT DOBRE)

Podla by bolo fakt dobre keby sa dali veci na aukciu aj vlozit...
Cize napr. ja by som vlozil moj mec na aukciu a na konci by som dostal zanho striebro ak by sa predal...tak ako to je na GLADIATUSE...samozrejme by bol aj poplatok za to...No neviem ale fakt toto sa mi paci a vela hracov uz povedalo ze by to bolo super
Niesi zaregistrovaný na fóre? Nevieš ako nato? Stačí kliknuť na link a vyplniť údaje :))!!! Ukážme že aj Slovenské fórum na BK je tiež jedno z najnavštevovanejších na celom BK :)!
http://board.battleknight.sk/index.php?page=Register&

radek

Ex-team member

Occupation: Ruzomberok

• Send private message

2

Wednesday, January 27th 2010, 2:18pm

Kebyze sa osetria vsetky mozne cesty ohladom tohto tak by som povedal aj ano.
Len neviem ci bk sa ma stat obchodnou hrou kde sa namiesto bojovania bude viac obchodovat. Zasa sa netreba moc priblizovat ku ostatnym hram - kazdy hra ma to " svoje".

Ripper Roo

Banned indefinitely

• Send private message

3

Wednesday, January 27th 2010, 3:05pm

to je zase pravda...BK ma ćaro v inych veciach: turnaje, skupinovky atd. :)) je oto dobre ako je z obchodnikom :) Ale nebolo by to podľa mna zle ak by si mohli ľudia medzi sebou predavať svoje veci a vlastne by to fongovalo na tom principe ako veci od systemu...
Niesi zaregistrovaný na fóre? Nevieš ako nato? Stačí kliknuť na link a vyplniť údaje :))!!! Ukážme že aj Slovenské fórum na BK je tiež jedno z najnavštevovanejších na celom BK :)!

Trawi

Lord

• Send private message

4

Saturday, January 30th 2010, 10:06am

myslím, že Ripper má skvelý nápad...ja som si pôvodne aj myslel, že to tak bude...prečo by to malo zmeniť BK na obchodnú hru?...predsa pozri...získaš v skupinovke zbraň/brnenie/koňa...predáš ho vždy za 10str...taký človek, ktorý chce koňa by bol ochotný zaňho hodiť nejaké striebro...takisto aj keď si kúpiš nový item...starý by sa mohol výhodnejšie predať...získavalo by sa na tom kvalitné striebro na atribúty či nové hračky...nevidím žiaden dôvod prečo by to malo zmeniť pôvod hry...myslím, že niekto nehrá BK aby mohol "obchodovať"...k tomu čo si napísal môžem povedať len toľko, že z toho vyplýva to, že aj obchodník by sa mal zrušiť...či? Podľa mňa skvelý nápad...niekto by to mohol spísať do GF...však oni o tom rozhodujú

radek

Ex-team member

Occupation: Ruzomberok

• Send private message

5

Saturday, January 30th 2010, 11:56am

Trawi ako ja ta chapem a viem co myslis. Ono by to bolo dobre ALE ako som pisal trebalo by to poriadne osetrit v pravidlach hry aby sa nepodvadzalo. Pretoze raz na jednej hre sa toto neosetrilo v pravidlach a hraci si nasli cesticky a podvadzali a to poriadne. A potom sa to muselo dorabat a boli z toho iba problemy.
I ked osobne si myslim ze sa k tomuto casom aj dojde aj tu na bk a bude to aj u nas. Presny cas neviem ale moj nazor je ze to pride aj ku nam.

Trawi

Lord

• Send private message

6

Saturday, January 30th 2010, 11:57am

radek ako myslíš podvádzali?

7

Saturday, January 30th 2010, 1:14pm

Vsetky hry s aktivnym trhom sa boria s problemami pri prelievani zdrojov medzi uctami, dotovanim inych hracov a podobne..
Boco

Lord Protector

Trawi

Lord

• Send private message

8

Saturday, January 30th 2010, 4:10pm

a to by bolo až také zlé, keby si tým spôsobom pomáhali napríklad hráči v ráde atp? keď ide o to "problemami pri prelievani zdrojov medzi uctami" zrejme to nechápem...máš na mysli multiacc? ak hej...nieje tu od toho GO aby tomu zamedzil? a aj keby sa malo ošetriť to, že hráči by sa navzájom dotovali....mohlo by sa to obísť tým, že minimálna čiastka, ktorú za ten a ten item budeš pýtať by bola aspoň polovica z nákupnej ceny...keďže to tak funguje aj teraz...nevidím problém...len v tom, že by si to mohol zakúpiť niekto iný...

9

Sunday, January 31st 2010, 1:02pm

Trawi Boco mal na mysli to je podobne problemy z predajom predmentov v akcii sa vyskytli na Gladiatuse pokial si dobre pametam z cias ked som tam hraval. A preto tomu chcu zabranit aj tu. Kazda hra je niecim specificka a zapametaj si vzdy sa najdu "chytraci " ktory sa na tom chcu obohatit. Battleknight ma svoje caro a myslim ze uz len obchodnik ci aukcie priniesli dostatocnu zemenu v hre. Nechajte sa prekvapit co pride v novej uprave hry.

Ripper Roo

Banned indefinitely

• Send private message

10

Sunday, January 31st 2010, 4:44pm

No jo, je to asi tak dobré ako to je :))
Inač stále nič nové o novej verzii? :) Celkom sa teším :)

Trawi

Lord

• Send private message

11

Sunday, January 31st 2010, 9:53pm

nový update? na kedy je chystaný? :)

12

Sunday, January 31st 2010, 10:04pm

ok k tejto teme pozeram ze bolo zodpovedane vsetko co sa tyka odpovedi na vase otazky treba ju hladat inde to je uz mimo temy. Zatvaram.