You are not logged in.

• "Lord Dragon One" started this thread

• Send private message

1

Sunday, January 24th 2010, 8:41am

Zbrane

Bol by som rad keby sa v tejto hre objavila zbran, ktora tu chyba. Bol by som velmi rad keby sa tu niekedy v buducnosti objavila. :D

Napríklad by mohla byt dostupna od levelu 35 a zranenie 65-90. Brnenie +2. A cena by mohla byt okolo 8 500.

Ale toto je cisto teoreticka uvaha.

This post has been edited 4 times, last edit by "Lord Dragon One" (Feb 8th 2010, 4:19pm)

Ripper Roo

Banned indefinitely

• "Ripper Roo" has been banned

Occupation: Kosice

• Send private message

2

Sunday, January 24th 2010, 9:21am

nice nice...
Ja som rozmyslal tiez nad novymi zbranami....od levelu 40 idu opet zbrane od zaciatku (nož, lovecký nož, dýka atď)
radsej tam nieco doplnit....a potom od levelu 80 su tie fakt super zbrane ;) a veci nedalo by sa to niejak posunut? :))
Niesi zaregistrovaný na fóre? Nevieš ako nato? Stačí kliknuť na link a vyplniť údaje :))!!! Ukážme že aj Slovenské fórum na BK je tiež jedno z najnavštevovanejších na celom BK :)!
http://board.battleknight.sk/index.php?page=Register&

radek

Ex-team member

Occupation: Ruzomberok

• Send private message

3

Sunday, January 24th 2010, 10:03am

Hehe pekna zbran. Len by si mohol napisat aj od ktorej urovne by bola dostupna a aj ake zranenie by s nou bolo a tak... Proste nestaci len obrazok dat ale aj k tomu popis :)

Trawi

Lord

• Send private message

4

Saturday, January 30th 2010, 10:10am

mňa by skôr potešilo, keby sa dala dať namiesto štítu napríklad ešte jedna zbraň...alebo by boli u obchodníka ku kúpe "Two-Hands Swords"

5

Sunday, April 4th 2010, 9:17pm

:arrow: A fakt ty tu tá zbraň chýba ? :)

Occupation: I hore-dole

• Send private message

6

Monday, April 5th 2010, 5:15pm

Súhlasím s Trawim.Mohol by si si vybrať ako pôjďeš napr. Jednoručná zbraň+štít,2 jednoručáky alebo jeden dvojruční.

• Send private message

7

Sunday, April 25th 2010, 9:42pm

Súhlasím taktiež, bolo by to tu trocha živšie. Ale sú tu aj zbrane obojručky a štít maš aj popri nich stále na sebe. Je to trochu odveci. :S

This post has been edited 1 times, last edit by "Lord Dragon One" (Apr 25th 2010, 9:42pm)

8

Saturday, May 8th 2010, 10:35am

Podla mna tu chýbajú strelné zbrane ako luk, kuša atd. Obrázok tu dávať nebudem ,je to zbytočné. Ale Strelné zbrane by som dal od 35 lvl alebo 40 lvl. Ako som spomínal už v svojej básni že "...škoda že tu nieje nejaká strelba" tak som to myslel aj doslova. Fakt by ma potešilo keby ste to tam dali a podla mna je to dobrý nápad aj s tím palcátom čo sem dali ostatný. Popis neviem aký by som dal ale porozmýšlam a čo to bude dávať je na vás Team BK. :coffee: . Takže prosím porozmýšlajte nad mojím návrhom a dúfam že to bude čoskoro fungovať.
Dovidenia

• Send private message

9

Saturday, May 8th 2010, 12:41pm

tak čo sa týka luku máš tu : Nove zbrane

• Send private message

10

Saturday, May 8th 2010, 1:15pm

luk ani nie ale kusa by sla bolo by to kus lepsie. luky som pri rytieroch nevidel :S

11

Sunday, May 9th 2010, 8:01pm

alebo jak bývajú turnaje na konoch tak by mohli byť aj strelecké turnaje. Podla mna je to dobrý nápad. Aj ked luk si nevidel nevadí raz treba vyvinúť inteligenciu u rytierov 8) 8) 8) 8) 8) . Dúfam že steam Bk niečo vymyslí a podla aj vymyslí a vyhovie nám :thumbup:

• Send private message

12

Sunday, May 9th 2010, 9:08pm

Kujon citujem ti z témy ktorú som ti tam napísal:

Quoted

Nepredpokladam, aj ked by som si vedel predstavit zapracovanie dialkovych zbrani do subojov.
Inac rytieri = tazka jazda - luky prilis nepouzivali. Strelci boli obvykle pesiaci a rytieri ich nemali radi.

13

Monday, May 10th 2010, 11:37am

Mne je jedno čo tam je , ja sem dávam moj návrh :phatgrin: a ked nie luk tak kuše, tie sa používali :!:

14

Monday, May 10th 2010, 1:48pm

Priklad ked kral Edurad III. porazil vdaka lukom Francuzov a to v bitve pri Crecy.

Quoted

Bitka pri Kreščaku bola ozbrojené stretnutie medzi francúzskym a anglickým vojskom, ktoré sa konalo 26. augusta 1346 v severnej časti Francúzska pri meste Crécy

Od vtedy sa traduje ze toto bol koniec rytierstva ako takeho. Defakt rytieri nemali sancu bojovat proti lucistnikom. Teda aj v tomto obdobi sa pouzival luk. Aj ked u samotneho rytiera by ste ho tazko hladali podobne ako kusu ;)

15

Monday, May 10th 2010, 7:52pm

Juuuj historia :D Dovolim si par detailov i ked teda rytierstvo nie je celkom moj obor , ale zrovna z toho som mala prednasku na univerzite..takze ano Bitka pri Krescaku ukoncila rytierstvo ako take...mysli sa klasicky rytier ako ho pozname....stit , mec, kon, kopija a helma. Prisli modernejsie zbrane, predovsetkym zbrane kde sa uz nedostavali tak protivnici do kontaktu ako luky, katapulty atd.

Ale rytierstvo ako eticky a moralny kodex pretrvalo az dodnes....po anglicku nam beha velmi vela SIRov, akurat ze sa uz nenahanaju s mecmi a nebojuju v turnajoch.

K tej kusi, je to nastroj s kratsim doletom. Pouzivala sa predovsetkym na lov a nie na boj. pretoze jej drevenna sipka nemala taku silu aby prerazila tazke brnenia, ale samozrejme bola sucastou vybavy kazdeho rytiera hlavne v ranom stredoveku.
A teraz k teme, kusu ako zbran by som sem nedavala, uz len z toho principu sily, tazko sa moze merat s mecom...skor nejak by som diferencovala tie mece, pomenovala ich a kazdemu priradila nejaku inu silu ci magiu aby to bolo zaujimavejsie na kombinacie.

• Send private message

16

Wednesday, May 12th 2010, 10:25am

No k tvojmu navrhu by som chcel dodat ze ta kusa ako tak sa niekedy pouzivala ale neskor ako prisli silnejsie brnenia tak fakt uz sa pri bojoch nepouzivala. No a ta zbran co som tam hore dal bola takisto standardna vybava. :thumbsup:

Trawi

Lord

• Send private message

17

Wednesday, May 12th 2010, 10:58pm

len sa tu polemizuje čo mali čo nemali....keby sme mali zostať pri tej historickej realite tak sú tu iba meče....a nie kladivá, sekery, nože a podobné veci...ale viac ako teda luky/kuše dať do obyčajných súbojov tak by som bol zato aby sa to dalo skôr ako druhý typ turnajov :) bude ten čo je + turnaj v strelbe...napríklad na terč či niečo také

18

Saturday, May 15th 2010, 8:07pm

Sekery a kladiva sa pouzivali - len malkto mal fyzicky na to, aby bol s tazkou zbranou dost efektivny proti mecom.
Zapracovanie dialkovych zbrani do suboja nie je take komplikovane - ale z mojho pohladu je zbytocne.
Tu totiz ide o vyzvu na suboj do areny - a tam sa nestriela, ide o boj muza proti muzovi.
Boco

Lord Protector

19

Monday, July 12th 2010, 11:56am

a čo taký legolas? on potrebuje luk :D

EDIT by serena : WARN, vtipy a nevhodne komentare v serioznom navrhu nemaju co robit. :) Na tu su ine sekcie..
"Cestu si nájdem alebo spravím"

Trawi

Lord

• Send private message

20

Monday, July 12th 2010, 12:05pm

luky sa tu už riešili :) vraj rytieri a luky k sebe nejdú...čiže tohoto sa zrejme nedočkáme...ale iné zbrane...ručné majú šancu :) tak ak Vám tam niečo chýba neváhajte