You are not logged in.

1

Thursday, May 7th 2009, 1:15pm

Skupinova misia

Nedala by sa do skupinovej misie dat moznost "hromadna sukromna sprava clenom misie"

radek

Ex-team member

Occupation: Ruzomberok

• Send private message

2

Thursday, May 7th 2009, 2:31pm

Nuz vsetko je mozne i ked podla mna je to zbytocne. Ale napad je ok :)

Gomeez

Gameoperator

• Send private message

3

Thursday, May 7th 2009, 10:58pm

ja by som tam dal zelenu gulicku ako v rade :) aby som pekne videl ci je "borec" onlline
VETERAN

4

Friday, May 8th 2009, 9:14am

Podla mna by to pomohlo v rozhodovani a dohadovani, ktora misia pojde a tak podobne, no ale na to by sa asi museli pozriet chlapci z Gameforge.

Ripper Roo

Banned indefinitely

• "Ripper Roo" has been banned

Occupation: Kosice

• Send private message

5

Sunday, October 18th 2009, 2:04pm

Gomeez ma dobry napad keby sa tam dala dat zelena gulicka ako je v raade...aj ked ja chodim väcsinou na radove missie :)
Niesi zaregistrovaný na fóre? Nevieš ako nato? Stačí kliknuť na link a vyplniť údaje :))!!! Ukážme že aj Slovenské fórum na BK je tiež jedno z najnavštevovanejších na celom BK :)!
http://board.battleknight.sk/index.php?page=Register&

6

Tuesday, October 20th 2009, 7:17pm

a aky zmysel by mala ta farebna gulicka?vsak mne je jedno,ci je on-line,alebo nie

Occupation: I hore-dole

• Send private message

7

Sunday, April 4th 2010, 2:36pm

Ja som skôr za ten nápad s hromadnou súkromnou správou.

• Send private message

8

Sunday, April 4th 2010, 9:38pm

A nedala by sa tam dat aj moznost spustenia niekym inym? napriklad ked nieje vodca skupiny pri compe tak by mohol spustit skupinu iny clen. bolo by to ovela jednoduchsie. Niekto sa ponahla aby stihol aukcnu a ak by bolo dost hracov skupine tak by ju mohol spustit.ale iba ak by bolo 6 clenov skupine. :gamer: :beer:

• Send private message

9

Monday, April 5th 2010, 5:13pm

Aj to je dobré ale myslím že je málo takých skupinových misií kde je 6 členov.

10

Monday, April 5th 2010, 5:51pm

ja vacsinou som len v takych kde je 6 , menej vacsinou znamena prehra...teda aspon mne sa to stava....ten navrh ohladom toho spustenia je vazne dobry...teraz napr cakam uz vyse hodiny lebo tu nie je ten veduci skupiny ...cize keby to moze spustit niekto aj z tych clenov bolo by fajn...dufajme , ze to vyvojari nejak zahrnu respektive nam skupinovky vylepsia v redesigne.

11

Tuesday, April 6th 2010, 8:42am

Teraz sa sparavili skupinovky tusim tak ze po hodine by system mal hodit kocky automaticky mozno sa mylim ale mam pocit ze sa mi to uz zopar krat stalo. Teda aspon takto to osetrili zatial kocky by podla mna mal hadzat len zakladatel a potom ten system takto to bude ok podla mna ;) aby sa predislo tomu ze nahodou hodi zastupca skor ako sa vsetci nazbieraju do skupiny.

Ripper Roo

Banned indefinitely

• "Ripper Roo" has been banned

Occupation: Kosice

• Send private message

12

Thursday, April 8th 2010, 3:09pm

Tak tak Pazur, len neviem či to nieje po 2 hodinách...ale vždy lepšie ako čakať do polnoci alebo do neviem kedy :))...
Myslím, že zatial návrhy k hre by sa mali nechať tak a počkať čo vymyslia Nemci v novej verzii :)) určite sa každý teší, ale to čakanie je dlhéééééé :( veď už mala byť na nový rok, že?...:)) ČAKAŤ, ČAKAŤ a ČAKAŤ... :coffee:
Niesi zaregistrovaný na fóre? Nevieš ako nato? Stačí kliknuť na link a vyplniť údaje :))!!! Ukážme že aj Slovenské fórum na BK je tiež jedno z najnavštevovanejších na celom BK :)!
http://board.battleknight.sk/index.php?page=Register&

• Send private message

13

Thursday, April 8th 2010, 4:55pm

Ja vzdy sa snazim aby nas bolo 6. Ak su nejake moc lahke misie tak spustam aj pri 5. Ale urcite by bolo lepsie ak by mohli spustit skupinu aj iny. :D

• Send private message

14

Wednesday, April 14th 2010, 4:54pm

Tak tak Pazur, len neviem či to nieje po 2 hodinách...ale vždy lepšie ako čakať do polnoci alebo do neviem kedy :))...
Myslím, že zatial návrhy k hre by sa mali nechať tak a počkať čo vymyslia Nemci v novej verzii :)) určite sa každý teší, ale to čakanie je dlhéééééé :( veď už mala byť na nový rok, že?...:)) ČAKAŤ, ČAKAŤ a ČAKAŤ... :coffee:

No ja sa neteším pretým som hral Gladiatus dali novú verziu pomenilo sa plno vecí a prestal som to kvôli tomu hrať

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

15

Friday, April 16th 2010, 10:56am

podla mna by sa so skupinami nic robit nemalo je to dobre tak ako to je uz ani na kocky sa necaka do polnoci ...a neviem si predstavit kto by tu skupinu pustil keby nebol zakladatel online...co ked s tym nema skusenosti a zbytocne to pohnoji ostatnym 5 hracom...
na skupiny sa pridavajte k hracom ktorych aspon trosku poznate a viete ze su aspon trosku zrucny s robenim skupin...ja sa napriklad nikdy nepridam k nejakemu co vidim jeho nick prvy krat a zaklada skupinu :D [MSIE_newline_end ]

This post has been edited 1 times, last edit by "Ericsson" (Apr 16th 2010, 10:57am)

Gomeez

Gameoperator

• Send private message

16

Sunday, April 18th 2010, 11:57am

alebo doporucujeme mat taky ten skype chat :) de sa to rychlo dohodnete a ide sa...

ma tak napadlo ze take malicke okienko by mohlo byt aj pri skupinovke de by si clovek mohol hnet pisat z ludmi na skupine :) nieco ako Shoutbox alebo daco podobne ale to je asi nezrealizovatelne :)
VETERAN

Trawi

Lord

• Send private message

17

Thursday, April 22nd 2010, 2:56pm

do skupinových misií (rádových) by sa mala zaviesť funkcia, že by zakladateľ skupiny videl, kto z hráčov hodil kockami a kto nie....a navyše, že ak do 30min nehodí kockami bude možnosť vylúčiť ho z hádzanie kociek...a kocky by boli hodené bez neho...niekedy sa stane, že vypadne internet, elektrina, človek zaspí, zabudne...a je hrozné čakať....

• Send private message

18

Thursday, April 22nd 2010, 7:42pm

Súhlasím sTrawim :beer:

19

Thursday, April 22nd 2010, 11:01pm

no ano trebalo by nieco doriesit s tymi kockami,ak sa nehodi do 30 min nech sa zacne skupina brat ako neradova a system hodi sam alebo vyluci z sance tych co sa nemohli zucastnit hadzania,je to 1.000.000 X lepsie ako cakat na niekoho aj ked mozno nema vinu dotycny co nehodil