You are not logged in.

• "Black Hawk" started this thread

Occupation: Tiskam do hlavy

• Send private message

1

Sunday, April 19th 2009, 5:19pm

Video vojny

Uz som tu videl temu v ktorej ste sa bavili o video bitky.. aj ked vsetci uznajme je maximalne chabe jeden dzigne druhemu , ten sa uhne , nastavy stit atd... ja by som chchel vidiet video vojny radov.. normalne by sa spravila animacka na stil Port royale 2 alebo EMPIRE Total war ze napr. lave kridlo rytierov sa presuni tam , jazdectvo zautoci na stred , pesiaci sa biju a ten slabsi zacne pomali ustupovat ... TOTO je bitka na otvorenom poli...

a teraz kedze je tu dost velke halooo v hradmi tak . cca 60 rytierov zautoci na hrad , jazdectvo pesiaci , obrnene veze , rebriky atd. utoci sa baranidlom na hlavnu branu ale " Rád XXX vyhráva a zahnal nepriatela ... alebo Rád XXY vyhráva a rabuje hrad.. a tam by bol zaver ako rytiery zbabelo utekaju z kopca alebo v pripade vyhri ako hrstka rytierov s vyskerenimy xichtamy odvaza trulhicu zlata von z dobiteho hradu... Si myslim ze by to bolo celkom prijemne spestrenie hry a to v takej 2 - 3 minutovej animacke..napr.

2

Tuesday, April 21st 2009, 2:26pm

ano aj podla mna ale stacilo by ze sa zabijaju ako napr. v suboji

PS:dajte video na misiu

radek

Ex-team member

Occupation: Ruzomberok

• Send private message

3

Tuesday, April 21st 2009, 10:29pm

Mno bolo by to urcite ozivenie hry a teda poriadne :P ale z technickych pricin velmi pochybujem ze je to mozne.

• Send private message

4

Wednesday, April 22nd 2009, 6:31pm

jj ja vas chapem ale taka 2-3 minutova video prezentacka.. a este ma aj napadlo namorna bitka ze dobit hrad od mora , len skoda ze tam nesu ziadne lode v hre.. lebo si vsimnite na obraskoch hradu na 100% je na pravo voda... :thumbsup:

5

Friday, April 24th 2009, 6:32pm

sice hej, bolo by to ozaj pekne, ale neomrzelo by vas to po case? Tolko roboty by si s tym dali a napokon by to bolo len na niekolko pozreti...
...zaroven, asi by ste takuto vec nerozslapali bez trhnutia na starsich PC alebo na slabsich internetovych pripojeniach:) :P

This post has been edited 1 times, last edit by "Del Purr" (Apr 24th 2009, 6:33pm)

• Send private message

6

Saturday, April 25th 2009, 10:38pm

to kolko sa na tom ty nacovia potrapia mna absolutne netrapi , aj tak su to len sebci , ktory si chcu nahrabat do vrecka love predajom rubinof a taky zyzobany maniaci (ty v prvej 10-tke co maju utok 100000ohnom ale oni neeee ta deee oni nekupuju rubiny :pillepalle: ) a tak ked uz nam kazia tu hru tym ze bohatsi si mozu dovolit byt najlepsimi tak by som uvital aspon pekne video.. a hlavne aby bolo !!zadarmo!! a ne v premiovom ucte.. a ja by som sa na to kukal furt a neomrzelo by ma to.. teba omrzi ked kukas dobry film uz po 50 krat??? mna ne!

Occupation: I hore-dole

• Send private message

7

Sunday, April 4th 2010, 2:41pm

A keď na niekoho niekto zaútoči 2-krát tak 2-krát príde o hlavu?Trochu nedomyslené.