You are not logged in.

41

Sunday, October 2nd 2011, 2:25pm

Chlapci, pri všetkej úcte, ja fakt nechápem, čo môžete nechápať na niekoľkokrát napísanom vyjadrení, že tie účty zmazať NESMIEME! Hej, prišli ste o hrad, s ním aj vylepšenia, ale čo je prijatelnejšie? Keď by som tie účty mohla vymazať a zmazala by som ich, zmazala by som rád, hrad ostane voľný, ale vylepšenia sa stratia alebo varianta dva, keď sa tu viete spájať z rôznych rádov, prečo sa nespojíte na serveri a tie hrady si za cenu straty nejakého bodu vylepšenia získate späť? Uzamknuté multiúčty sa vám brániť nebudú, ani nikoho nemôžu najímať, ako žoldniera, nestojí to za pokus?
Nepotrebujem byť dokonalá, aby ste ma mali radi, radšej ostanem sama sebou, aby ma mali radi tí, ktorí ma poznajú a vedia, aká som... :love:

42

Sunday, October 2nd 2011, 3:17pm

Predostrela som nemcom dva celkom prijatelne navrhy, ktore sa nebiju s pravidlami a ani s VOP a v podstate netreba nic menit na nich. To je zrusenie radu, za podmienok, ze rad nevlastni urcite mnozstvo rubinov a je tam viac ako 50% multi uctov a druha varianta je aby nam umoznili uvolnit z radu zabanovanych hracov.

Uvidim co na to nemci, uprimne verim, ze pochopia ze situacia sa musi zaplatat aj inak ako obmedzenim najimania hracov podla aktivity.
Co sa tyka vas hracov, je to naozaj velmi napomocne, ze sledujete server a nahlasite nam neporiadnikov...lebo akokolvek sa GO moze snazit...byt vo vnutri servera je vzdy viac ako sa na nho pozerat zvrchu, preto je aj vasa pomoc neocenitelna.

cartyci

Panoš

Occupation: student

• Send private message

43

Sunday, October 2nd 2011, 4:56pm

Nemesis podla mna sa obraciame na vas pretoze to strasne mrzi ked vidime ze rady ktore sa snazili ist hore prichadzaju a rady a mozno postupom casu aj o hrad preto hladame utechu u vas :love:
ja si neviem ani predstavit ake je to byt operatorom pre dane servy a vazim si naozaj velmi co robite a prave preto sa na vas ludia ako ja (menej vyznamny) obracaju
serena myslim ze navrhy by mohli prijat a tie rubiny neviem ale ta druha 100% :thumbsup:
Šťastie ľudí spája a nešťastie ich preveruje.

Zmeňte spôsob myslenia a zmeníte aj svoj osud.

44

Tuesday, October 4th 2011, 12:18pm

Parááááádny dávrh Serena, teda ten druhý (druhý by mal prejsť, prvý asi neprejde) držím palce, nech sa podarí ho presadiť.

Len je k tomu druhému návrhu, nevyhnutné doplniť, že v prípade, ak klesne počet členov takéhoto útočiaceho rádu pod potrebné minimum na uskutočnenie vojny, nech sa vojna zruší, aj keď pri vyhlásení mali dostatočný počet členov.
vysvetlenie, ak nebude rušená vojna:
Postup haj....neho:
Rád s 1 ným členom, ktorý má doma 2 pripojenia na net a 2PC. Jedným PC, teda jednou IP adresou založí hráča a rád a druhým IP založí za 1 hodinu 30 účtov a pridá sa do prvého rádu a potom z prvého PC vyhlási vojnu.
Reakcia brániacého rádu a následne admina:
Ban pre 30-tich členov a uvoľnenie z rádu. V ráde zostane 1 člen, ktorý už má vyhlásenú vojnu a môže spokojne žoldovať.
Postup haj....neho:
Nažoldujem všetkých voľných hráčov a hrad je jeho.
Výsledok riešenia:
Má dosť členov na jeden hrad, pri druhom musí cirkus s 30-timi účtami opakovať.

Vysvetlenie, ak bude aj rušená vojna:
Postup háj....neho:
Identický, ako v prvom prípade.
Reakcia brániacého rádu a následne admina (čas na reagovanie 24 hodín, kým trvá vojna):
Ban pre 30-tich členov a uvoľnenie z rádu. Nakoľko uvedený rád nemá dostatok členov na útok na uvedený hrad, je vojna zrušená a poplatky za žoldákov nebudú vrátené.
Reakcia haj....neho:
Do pi...... Buď zoženiem serioznych hráčov, alebo tam môžem ísť.

Každopádne serena super nápad.
:8DDDDDDDDDDD
Háj...ny je človek, na ktorého nechcem použiť vulgarizmus.
Keď sa chceš mať, ako prasa v žite, musíš byť sviňa.
:blabla:

This post has been edited 2 times, last edit by "bibop" (Oct 4th 2011, 12:21pm)

45

Tuesday, October 11th 2011, 1:29pm

Musim vas informovat ze zatial sa k navrhu nevyjadrili kompetentni ludia z nemecka - neviem ci tolko rozmyslaju alebo zbatuju aj ine moznosti. Akonahle budem vediet novsie info oznamim vam to.