You are not logged in.

1

Friday, September 16th 2011, 11:20am

vojny s multiuctom

zacnem tymto >>> 15.9.2011
a budem pokracovat
nemyslim si ze vojny kde sa jedna o jasny multak by mali mat moznost pouzivat zabanovanych hracov do poctu,a davat vojny dalej akokeby sa nic nedialo,navrhujem preto:
1:postih pre vodcu radu + vymazanie alebo minimalne vylucenie multaku z radu
2:postih pre toho co dava vojny(zrejme vie ze ma podivnu zostavu a predsa vojnu da,tie mena biju do oci,su stejne az na posedne pismeno) + vymazanie alebo minimalne vylucenie multaku z radu
3:postih pre vedenie radu ze si nevedia dat do vedenia niekoho kto neporusuje pravidla a mozu mu verit
4:rozpustit rad

jedna sa konkretne o server 4 kde magyar harsasok uz vzali hrady MMM 33l a my imperium mame sa pozerat ako to pokracuje???hrame ferovo a investovali sme si na figurinku este z cias ked sa rubiny nachadzali v misiach,a prispel takmer kazdy,tak si myslim ze nieje fer aby nam to teraz niekto vzal podvodom,osobne na nas rad uz je to 3tia takato FALOSNA vojna,a preto sa zase pytam je vsetko v poriadku???
mam ist do internet kaviarne vytvorit 200 postav zalozit 5 radov a pobrat hrady???ak pridu poctivy hraci o to co tam hraju odzaciatku koli multakom s lvl3 dokolecka,tak ich to nielenze bude mrziet ale aj to ze je velikanska diera v tom ako sa to riesi.podla mna to nieje fer a treba zakrocit takyto rad rozpustit a je to!!!ak sa znovu poskladaju hraci ktory to chcu hrat a nevedeli o podvodoch znovu si najdu cestu k sebe..
neviem ako to bude pokracovat,vojny su nato aby sa davali aj o hrady ubranit by sme sa mali ale nahoda je prasiatko,a zbytocne riskovat nema cenu a taktiez byt ticho ked je tu VELKA KRIVDA voci ostatnym hracom ci uz mojim alebo tych z 33l ci MMM,ja si len chcem uchranit svoje a toto je fakt nehoraznost...
dohovoril som zatial,pockam na ohlasy

2

Friday, September 16th 2011, 12:03pm

Milý Carlo...
Týka sa to mňa, keďže tento server je "môj", tak sa vyjadrím. Áno, je to podvod, hnusný podvod voči poctivo hrajúcim, to, na čo mám právo som spravila, ostatné budem riešiť s mojimi nadriadenými, ty sám dobre vieš, že keď sa dá, pomôžem hráčom a ani tento problém nenechám ležať pod prachom.
Nepotrebujem byť dokonalá, aby ste ma mali radi, radšej ostanem sama sebou, aby ma mali radi tí, ktorí ma poznajú a vedia, aká som... :love:

3

Friday, September 16th 2011, 12:16pm

ano nic proti tebe nemam,si spravna a dobra adminka
viem ze postavy sa mazat nedaju ale ako navrh by to mohlo byt prednesene aj do nemecka aby dali tu moc,a neviem ale aj pozmenit trosku pravidla alebo nieco take,lebo pozeram ze diera sa v nich najde,su nepisane pravidla ktore funguju uz roky,ale stale sa najde niekto koho to prestane bavit a silou mocou chce skodit a to uz je zasah do hry podvodom a ten treba doriesit s vedenim a predniest nejaky navrh nemcom,tato verzia bk sa mi paci ale ocividne je stale zopar hracov co to neprehltli ze BK napreduje smerom dopredu a snaha z nemecka je nam hru sprijemnovat novinkami a updatami atd ale stale by to chcelo nieco aby sa s tym dalo bojovat,napriklad nemusi mat GO SGO taku moc ale GA iba ale hlavne aby sa to uz nestavalo,keby sa dalo zamknut jednu ip na 1 ucet by bolo tiez fajn ale co tak dynamicka ip alebo cez den doma a vcer v praci a naopak uz by bol problem a kopec roboty,sak uvidime,pocitam s tym ze sa este niekto vyjadri a budem len rad ak sa to preberie vo vedeni teamu,lebo fakt je to velka diera v hre co sa deje a momentalne sa neda inac proti tomu bojovat,nie vsetci su vinny ale niekto musi byt

hornet

Super Gameoperator

• Send private message

4

Friday, September 16th 2011, 12:16pm

Verím ti Nemesis, že všetko dopadne dobre pre kvalitu a úroveň hry. Väčšina z nás má ešte v pamäti podobné jednanie rádu Valhalla aj s jeho "vodcom".
:thumbsup: nekrič hop, kým ti nepreskočí :thumbsup:

:rolleeyes: s úsmevom ide všetko lepšie :rolleeyes:

5

Friday, September 16th 2011, 4:42pm

1:postih pre vodcu radu + vymazanie alebo minimalne vylucenie multaku z radu
2:postih pre toho co dava vojny(zrejme vie ze ma podivnu zostavu a predsa vojnu da,tie mena biju do oci,su stejne az na posedne pismeno) + vymazanie alebo minimalne vylucenie multaku z radu
3:postih pre vedenie radu ze si nevedia dat do vedenia niekoho kto neporusuje pravidla a mozu mu verit
Velmi ma zaujala tato pasaz od teba, nie si ty nahodou Trial GO na BK.cz ? Ako mozes vobec napisat taky nezmysel aby sa postihoval Vodca radu kvoli clenom radu ? Kde je nieco take v pravidlach ? Kde je nieco take v VOP ? Ako chces trestat vodcu radu za nieco co on nemoze technicky v ramci hry ovlyvnit ? To co sa tyka tvojich navrhov ktore absolutne nekoresponduju s pravidlami hry ...

Teraz k tomu co sa deje , neviem kolki z vas si uz precitali novu zmenu co sa udeje v Radovych vojnach v dalsej verzii - v skratke , odteraz sa bude sila rytiera prepocitavat aj na jeho aktivitu, cize ked ma niekto plny rad neaktivnych alebo zabanovanych hracov co hru nehraju , ich potencialna sila vo vojnach bude slaba. Ale to o buducnosti...
co sa tyka tohto konkretneho pripadu , vodca pokial nema s multi nic spolocne , ze sam nie je jednym z multi , potrestany urcite nebude. Avsak zrejme je, ze to tak ostat nemoze pokym pride update, takze my sa poradime s comou, ako dalej na tento rad. Ja to tiez urcite nepokladam za fair a hlavne je to kuriozny pripad.

6

Friday, September 16th 2011, 6:40pm

serena som rad ze ta zaujala ta pasaz :))
ano som nahodou Trial GO na BK.cz,tu som ako hrac a nevidim co ma s tym spolocne trialGO,a nieje to nezmysel len navrh,a vodca ako taky by mal vediet koho prima a komu da prava na vojny,ale hej je to ina diskusia o dovere a tak
kde je to v pravidlach netusim a tusim som to ani nespominal a kde je to v VOP som nespominal tiez urcite nic konkretne(okrem toho ze je tam diera)inac netusim preco tie otazky na mna,po precitani znova prveho mojho prispevku tomu nechapem....
co sa bude diat v novej verzii ohladom tych vojen som uz cital ale moc vyznam mi to nedava,je to akoby mnohoucelove ale to uz uvidime ked to bude tu,zase to bude urcite aspon spestrenie hry
a este k tomu vodcovi,ako MOJ NAZOR zase samozrejme,ja byt online a mat tolko multakov automaticky letia a nechcem mat s tym nic spolocne,hrat cisto a vramci pravidiel a VOP a aj nepisanych pravidiel atd hlavne sa hrat ako sa patri

7

Friday, September 16th 2011, 7:11pm

No presne preto na to poukazujem lebo ako GO by si mal vediet ze to nie je mozne.... ako mozes postihovat Vodcu radu za veci, ktore on technicky nemoze ovlyvnit ?? Za druhe vodcom moze byt hocikto ...hocikto mohol prijat dajme tomu nespravnych hracov podla teba... koho teda sudit ?
Ako by mal poznat koho prijima ? Ked vidi len prihlasku s nickom v rade ?

Jednak tento tvoj navrh je uplne mimo pravidiel co sa trestov tyka a je to citliva zalezitost, kedze normalne sa rady nerozpustaju, aj toto bude musiet riesit Coma. Kazdopadne, tym ze sa oslabi sila hraca jeho vlastnou neaktivitou sa aspon cast vyriesi. A my budeme musiet zatlacit na nemcov aby nam dali presne pokyny co s takymto radom robit. Ale Vodca nikdy nie je a nebude zodpovedny za ciny svojich spoluhracov, nesie zodpovednost len za to co vramci hry ovladat moze a to popis a obr radu...

8

Friday, September 16th 2011, 7:26pm

sak ano ako GO viem ze to nieje mozne,ale nie nemozne do buducna(len to chce popisat viac a so spravnymi ludmi).... ja dal len ako navrh,tak ten navrh z vodcom staci prehliadnut,postavy sa nedaju ani mazat co viem to moze snad len ten najvyssi ale ako podla tychto nikov by to bola jasna zalezitost,preto tie navrhy,ja zalozil tuto temu lebo to nieje prvy x co sa deje nieco take,napriklad uzr nam vzali hrad,ale podla pravidiel,tak sme si to riesili medzi sebou kde a preco a tak ale nikomu ziadna krivda,vzali sme si hrad spat a je to,hrame sa dalej
ja len poukazujem na to ze to nieje fer,nic viac,nikomu nechcem uskodit ani tomu vodcovi ak je v tom nevinne ale tato nova verzia ma lepsie funkcie napriklad niekto moze len primat hracov a niekto davat vojny niekto len upravovat forum radu a rozne kombinacie tej danej hodnosti,ja to sem navrhujem ako hrac a nie ako GO,uplne nezavysle a nezaujato voci nikomu,jednoducho som sem nahodil myslienku co ma napadla v danej chvili a ktora by sa mohla ujat ci uz som alebo niesom GO

9

Friday, September 16th 2011, 7:33pm

plne suhlasim nech sa s tym nieco uroby je jasne ze vodca radu o tom vie a mal by byt za to postihnuty.
Velmi ma zaujala tato pasaz od teba, nie si ty nahodou Trial GO na BK.cz ? Ako mozes vobec napisat taky nezmysel aby sa postihoval Vodca radu kvoli clenom radu ? Kde je nieco take v pravidlach ? Kde je nieco take v VOP ?

takze napriklad VII. Zneuzitie chyb hry
Objavovanie a zneuzivanie chyb hry je zakazane. Ak pouzivatel nahodne narazi na chybu, je povinny ju okamzite ohlasit clenovi herneho timu. Zneuzitie chyby moze viest k okamzitemu uzamknutiu uctu. Demonstracia avizovanej chyby je mozna vyhradne za asistencie clena herneho timu
. ved vodca o tom musel vedet on je zodpovedny za primanie hracov
dalej tu mame nazov radu Magyar Harcosok za co je tiez zodpovedny vodca co je po madarsky a v pravidlach sa pise
XIII. Jazyk:
Oficialnym jazykom hry BattleKnight.sk je slovencina. Akceptovana je cestina, vynimocne anglictina. Pouzitie inych jazykov v hre moze viest k uzamknutiu prislusneho uctu.

dalej XIV. Porusenie pravidiel a ich dodatkov:
Akekolvek pocinanie, veduce k neferovemu profitu, obchadzanim pravidiel alebo rozhodnuti clenov herneho timu je zakazane.

EDIT by serena : Artus odporucam si najskor poriadne precitat co Bug je a az potom vytahovat citacie ktore vlastne ani s pripadom nesuvisia. Mrzi ma ze ten nazov Rau uz byvaly GO neriesil, ale to napravime teraz. Avsak zvysok nechapete zrejme vobec, ze veci mimo pravidiel robit nemozete.

This post has been edited 2 times, last edit by "Artus" (Sep 16th 2011, 7:44pm)

This post has already been reported.

10

Friday, September 16th 2011, 8:08pm

Začína sa to uberať nesprávnym smerom, takže...
Ako som vyššie napísala, budeme to riešiť. Čo sa týka návrhu trestať vodcu, porozmýšlajte, čo ste napísali. Carlo, ty, ako vodca, vezmeš do rádu nového člena, ja zistím, že je to multi a tebe naparím ban lebo ich máš v ráde... hm... neverím, že by si neprišiel s návrhom to zrušiť, lebo je to nefér. Hoci môj osobný názor je, že v tom ráde aj slepý vidí, že toto nie je náhoda, je to stále slovo proti slovu, ja budem tvrdiť, že to vedieť musel, on bude tvrdiť, že to netušil. Čo spravíme? Obrátime sa na Lampáreň, aby nás rozsúdili? Jednoducho, nie je to v pravidlách, ja ich v noci neprepíšem, nemám právo potrestať za to niekoho iného.
Nepotrebujem byť dokonalá, aby ste ma mali radi, radšej ostanem sama sebou, aby ma mali radi tí, ktorí ma poznajú a vedia, aká som... :love:

hornet

Super Gameoperator

• Send private message

11

Friday, September 16th 2011, 9:14pm

teraz zasrandujem.. dobrý nápad obrátiť sa na Lampáreň, možno by to zaujalo aj "lebo medveďa.." ale vidím, že sa veci pohli a verím, že to všetko bude pre dobro veci ;)
:thumbsup: nekrič hop, kým ti nepreskočí :thumbsup:

:rolleeyes: s úsmevom ide všetko lepšie :rolleeyes:

12

Friday, September 16th 2011, 9:23pm

ano samozrejme treskol som somarinu avsak len ako navrh jednoznacne nepresiel tak 1 vyskrtnut ako nepodstatnu a ako somarinu strelenu odboka,2 ta este by sa dala brat do uvahy ako tak lebo ten co dava vojny by mohol vidiet nieco podozrive ale tiez nemoze vediet ci ide o multak takze ani 2 by nepreslo a 3 je total somarina kedze v tejto verzii rozlisit kto je vedenie je tazke zalezi od hodnosti a tie mozu byt rozhadzane akokolvek a mat prava roznych kombinacii takze ani 3 zostava len moznost 4 co je asi naj aj ked sa da popracovat aj s tou a vylepsit ju alebo co ja viem stale je to len navrh ktory treba skusit,pisem to hlavne ako hrac a viem ze to su bludy ale navrh je nato aby sa navrhol a spracoval ci uz k zamietnutiu alebo k drobnej uprave,netreba hned niekoho zhadzovat a tak staci to prebrat v kludnom style,carlo co pises je blbost to neprichadza ani do uvahy odpovedam oki beriem to na vedomie strelil som somarinu ale navrh hraca by sa mal prebrat,tento konkretny sa prebral a bol vyhodnoteny ako sprostost az na bod 4 + moj nazor,asi tak vsetko k tomu
a ludkovia ak mate navrhy smelo sem,navrh je nato aby ho ludia medzi sebou prebrali,a ak sa mate s cim podelit sem s tym,nemusi vsetko prejst lebo je len navrh ale viacery sme zvedavy co by ste navrhli do dalsieho vylepsenia alebo co by ste upravili inac ako to je
moj navrh neexistoval a ani existovat nebude ale co ten vas??

13

Friday, September 16th 2011, 10:13pm

vojny s multi..

Ahojte,
píšem o tom ešte raz sem, pretože mi nejde dopísať príspevok do predošlej komunikácie. Mala by som návrh, ide o to že jedine, ak som dobre pochopila, GO má možnosť vidieť a vedieť vlastne o zabanovaných hráčov. Bolo by možno celkom fér písať to do popisov hráčov, že su multi ako voľakedy. A ešte možnosť aby vodca rádu dostal info o zabanovanom hráčovy. Napríklad na Bitefighte sa to u hráča ukáže, a ak je v ráde tak mistr a admin klanu vidia do kedy, sú tam uvedené dátumy dokedy, či to je len na 3 dni alebo permica a podobne .
Sú to dosť dôležité infá pre všetkých čo hrajú. Čo vy na to?? ;)

napr.:
jakubikko
(b 13.05.2012 07:50)
5Vlcik53.8631.830189166 days, 01:56:47

This post has been edited 1 times, last edit by "maikat" (Sep 16th 2011, 10:21pm)

cartyci

Panoš

Occupation: student

• Send private message

14

Saturday, September 17th 2011, 6:54am

myslim ze DON CARLO ma pravdu ako pisal v poslednej sprave navrh č.4 ved som to spocital minimalne 26 hracov "podozrivych" z multiuctu
a myslim ze bud vedenie alebo vodca urciteo niecom vedeli pretoze od tej doby co sa im zvysil pocet hracov zacali "kradnut" hrady inym radom cudne vsak :woot:
ale je dobre ze to Nemesis uz riesi
Šťastie ľudí spája a nešťastie ich preveruje.

Zmeňte spôsob myslenia a zmeníte aj svoj osud.

Jimmike

Ex-člen Tímu

• Send private message

15

Saturday, September 17th 2011, 9:06am

budeme to s tímom preberať a dúfam, že na niečo prídeme. ešte dnes prekontrolujem spomínaný rád.... všetky účty kde vyskočí podozrenie z multi budú zabanované. chvíľku strpenia

Jimmike

Ex-člen Tímu

• Send private message

16

Saturday, September 17th 2011, 9:14am

Go dáva aj teraz do popisov, ak je hráč zabanovaný. ale dobrý postreh je, že dokedy. odteraz tam budeme dávať aj dátumy, lebo niektorí hráči ako som si všimol, tak ten popis nechávajú aj po uplynutí banu.

17

Saturday, September 17th 2011, 11:55am

Plne suhlasim s Artusom. Myslim, ze sucasne nastavenie pravidliel hry umoznuje sankcionovanie hracov aj za taketo konanie, kedze jednoznacne ide o obchadzanie pravidla o zakaze multiuctu. A ze nie je mozne sankcionovat vodcu radu za to, co mozno neurobil? Ako pravnik mozem povedat, ze existuje vele pripadov tzv. osobitnej zodpovednosti za skodu. Ked napr. niekomu poziciate auto a on sposobi nehodu, nezodpoveda za to len on, ale aj vy, co ste mu to auto pozicali, aj ked ste v tou aute v case nehody neboli. Takze v tomto pripade...je to prave vodca radu, ktory rad zakladal a on rozhodoval o tom, koho povysi do vedenia radu a da mu tym do ruk moznost rozhodovat o vyhlasovani vojen, prijimani hracov do radu a pod.. S tymto rozhodnutim musi byt spojena davka zodpovednosti za nasledky. Hlavne vodca by mal dbat na to, aby sa v jeho rade neporusovali pravidla a ak zisti porusenie, ma dostatok nastrojov na to, aby to vyriesil (degradovanie z vedenia, vylucenie z radu). Aj ked nie je mozne preukazat, ze vsetko organizuje vodca, minimalne na to nedba a zatvara pred tym oci. A aj to by som sankcionoval. Ak by existovala hrozba sankcii, tak tato hrozba by mala vplyvat na vodcov radov, aby sa viac starali o to, co sa v ich rade deje. Ked im nebude nic hrozit, bud to budu nadalej robit, alebo minimalne s ich pozehnanim to budu robit clenovia jeho vedenia. V tomto pripade islo o vytvorenie vyse 20 postav, ktore sa odlisovali len poslednym pismenom...niekto ich musel vytvorit, no hlavne ich musel niekto z vedenie M.H. do radu prijat! Nie je mozne, aby tam tie postavy v rade posobili bez toho, aby si to vodca radu vsimol (ktory vodca by mal 20 novych clenov nejaky cas a nevsimol by si to?).

Takze moj navrh: Zvysit zodpovednost vodcov radu za to, co sa pod nimi deje.

This post has been edited 2 times, last edit by "wormwood" (Sep 17th 2011, 12:04pm)

18

Saturday, September 17th 2011, 12:28pm

nemam moznost sa vyjadrit ako hrac lebo som brany ako trial go na cz,ale ak mate navrhy tak ich skuste sformulovat do nejakych bodov a po schvaleni tymu sa mozu nejake vylepsenia dostat do nemecka,kde po schvaleni sa zahrnu mozno aj do pravidiel hry,podla mna je to zneuzivanie hry co sa tyka multaku a pokial maju len ban a stale zotrvavaju v rade tak to moze pokracovat,dnes uvidime ci sa ubrani dalsi rad v tej vojne aj ked si myslim ze ano stale je to o drzku ale to uz je zase nazor hraca tak ho neakceptujte,venujte sa trosku aj vlaknu kde spomina maikat upovedomit vedenie radu ze ma tam multaky,hru to trosku odlahci,ale ten dotycny co vytvoril tie postavy nebude mat problem ich vytvorit znova ale snad uz si da vedenie pozor a porozmysla komu dal ake prava,tot vse toto su iba slova zanamenane na fore,konat sa uz zacalo ale stale je mi luto tych hracov co prisli o vylepsenia hradu koli tejto neviem ako to nazvat chybe?podvodu?,hrali to vyse roka a zrazu bum chyba hry podvod a hrad je v tahu,rubiny co mali posledne aby ich investovali su v tahu,nebolo to fer,ocakavajme nejaku napravu bude dobre

19

Saturday, September 17th 2011, 1:15pm

Spojila som dve temy dokopy , aby sme jednu vec . navrh nepreberali v dvoch temach.

Takto este raz, Vodca radu je hrac ako vsetci ostatni v rade, on nema ziadne technicke moznosti, aby odhalil ci je niekto zly hrac, ci je niekto multi hrac alebo ci je nebodaj nejaky speh z ineho radu. Samozrejme pokial nema nejake super tajne schopnosti :)

Jednoducho vy pisete vec z pohladu hracov , ktory vdaka nazvem to este nedoriesenej veci prisli o hrad - to je OK, ja tomu rozumiem, a budeme sa tym zaoberat - respektive ja to posuniem na globalne riesenie do nemecka pre vsetky Battleknighty nielen nas.

Ale skusili sa na to pozriet z pohladu Vodcu napr ? Ako by ste sa citili vy, keby vas clen radu robi neporiadky - respektive je banovany , vari by ste sa vy osobne za to citili zodpovedni ? Ked ste nikdy nic neurobili, vzdy hrali cestne a fer ? Mame banovat aj vas ? Lebo podla toho co tu citam to by ste si priali...ale uvedomte si ze vacsina hracov hra cestne, pre zabavu a nema sklony podvadzat...pre par hracov co sa nevedia zmestit do koze trestat nevinnych ? A hlavne ked ten nevinny nema ako zistit a naozaj nema, kedze jedine co vidi je nick a potencionalna prihlaska do radu.

Tento navrh je absolutne zly z pohladu Supportu, pretoze nekoresponduje s pravidlami a vobec mne to prijde ako desny lov na vodcov radu.

Co sa tyka narvhu cislo 4 od Dona Carla ano vymazat rad je jedna z moznosti - ale tiez to musi mat svoje pravidla...Rad tiez nejde len tak zmazat hlavne ak uz ma rubiny na konte.
To s popismi hracov - nesuhlasim, do popisu hraca sa ma davat len Trvaly ban. Preco ? Pretoze si to kludne moze hrac prepisat aj tak i ked sa da docasny datum banu. Od toho je forum a pranger s banovanymi aby ste mali presne informacie dokedy ma dotycny ban. Popis ma byt len pre trvale zabanovanych, ktori si to uz menit nemozu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Moj navrh je( bod cislo 4 u Carla), pokial sa nieco takeho stane, ze drviva vacsina radu budu zabanovane multi konta, a rad bude utocit na ine radu s cielom poskodit ich - vymazat rad, pokial tam bude nad 50% vacsina multi kont.

Na trestanie vodcu zabudnite - to neprejde v ziadnom pripade z nemcov, pokial vodca nema spolocne s multi kontami nic.

20

Saturday, September 17th 2011, 1:43pm

ano serena trestat vodcu je dost hlupe aj mna by stvalo keby som dostal ban za niekoho ale o tom sa uz nebavme skusme ten navrh pretlacit do nemecka
ja by este navrhol aby go sgo alebo rovno ga mal moznost vylucit takehoto hraca z radu ci uz v rade je 5 z 50 multakov ci 50% jednoducho aby mal niekto z tymu tu moznost ho vyhodit lebo aj banovany hrac je stale vedeny ako do poctu a to zeby nemci nieco spravili do pracovnych nastrojov clenou tymu hry si myslim ze by sa dalo,co mmentalne nieje,proste da sa multak ci pernament za nieco ine tak by som uvital moznost ho hned vylucit z radu,nie kazdy vodca by ho vyhodil sam a to uz su mrtvy hraci,ja sam mam asi 7 hracov co chvilku nehraju ale kedykolvek sa mozu vratit drzim ich tiez pre pocet ale multak a pernament dufam ze nemam ziaden,ja osobne by som to vyhodil hned ked vidim ze ma ban pernament,je to trosku aj vizitka radu asi tak,ako pises rozpustit rad je tiez moznost trosku mi to preslo hlavou ale najde sa urcite niekto kto zato nemoze a preto si myslim ze pridat moznost vylucit hraca zriadovacom daneho servera by mohlo prejst tiez,vyriesi to aj rozpustenie radu a ty co maju chut hrat sa dohromady znovu daju ale zase tie rubiny na vylepsenie a hned je tu strata chut hrat,uvidime takze znova...
navrh cislo 1:rozpustit rad (doladit podmienky kedy a ako)
navrh cislo 2:posunut nemcom aby dali moznost niekomu z tymu vylucit takehoto hraca z radu(doladit podmienky kedy a ako)
snad je to realne a mozne i ked sa vsetko meni a nic neni nemenne napriklad nerezova rurka je nerezova a rezat sa da