You are not logged in.

aduska

Páža

• "aduska" started this thread

• Send private message

1

Friday, March 18th 2011, 1:34pm

Navrh vodca s vacsimi pravomocami

chcela by som navrhnut a to cez vsetky 4 srv...aby sa hraci mohli zastupovat admina cez svojho vodcu...

t.z.
ak maju problemy
alebo chcu prevziat ucet a nie su si isty ako na to
chyby a problemy...
nie kazdy z nas je pc expert...a pomohlo by to veru kazdemu....

samozrejme, ze by to predtym dali vediet vedeniu a kto by ho v tom zastupoval....
ale samozrejme by mali k tomu dostup len vodcovia radu na akom kolvek srv... a aj potvrdenie daneho hraca

2

Friday, March 18th 2011, 1:45pm

navrh to sice nie je zly

navrh to sice nie je zly ale neviem si zivo predstavit ako by sa to zvladalo technicky, teda to, ze hrac nahlasi vodcovi zastup a vodca tuto info posunie adminovi... admin si to precita neskor, hrac bude v tom, ze zastup je ohlaseny a este nebude a admin zaBANuje hraca... Nebolo by to sice zle ale je to tazko realizovatelne... V kazdom pripade, by vsak vodca mohol mat posilnene pravomoci a mohol by zastupovat svojich hracov v jednani s adminmi, napr. pri rieseni BANov atd atd... lebo vela hracov naozaj ani nevie kto je admin na serveri kde hraju a uz vobec nevedia ako postupovat pri rieseni BANu atd atd... V takychto problemoch by sa hodilo posilnit pravomoc vodcu, a naslo by sa aj par dalsich oblasti... Odpoved adminov na to ale bude nasledovna: Takejto poziadavke nie je mozne vyhoviet vzhladom na VOP a dalsie suvisiace pravildla... No a pravidla sa len tak nezmenia aj keby v tomto pripade to nebolo na skodu veci.

This post has already been reported.

aduska

Páža

• "aduska" started this thread

• Send private message

3

Friday, March 18th 2011, 2:09pm

uz to neviem opravit, ale dufam ze ma rozumiete :)
a sempricek....
nemyslela som o zastupe...
ale o tom aby kazdy hrac, aj ked nema sajnu ako a co...aby sme boli vzor tekto hry... a mohli ich tym padom zastupit

4

Friday, March 18th 2011, 2:27pm

hmm

uvod tvoje spravy som pochopi tak ze riesit zastupovanie na ucte... s tym dalsim prispevkom teda tym, ze by dotknuty hrac splnomocnil vodcu k jednaniu s adminmi v jeho mene ISTO suhlasim... to by pokrylo aj tie veci o ktorych som pisal...

5

Friday, March 18th 2011, 2:45pm

aduska HRAC admina zastupit nikdy moct nebude a to z dovodov nasledujucih : hrac nema pristup k ziadnym ovladacim panelom, nema podpisanu Dohodu o ochrane dat s nemcami a za dalsie hrac nie je nijako zodpovedny za konanie svojich clenov radu.
Tomu chapem, ze tak 50% hracov netusi co robit v tom ci onom pripade, ale na to aby si mu poradila ty alebo iny hrac predsa nepotrebujes zvolenie od admina nie ?
Napr bod o zastupe : Hrac to nahlasi vodcovi a ten predpokladam GO ... ten to napriklad neschvali , alebo schvali ale vodca nebude pri pocitaci a nestihne tuto spravu podat hracovi, ten urobi uplne ine nez GO napisal...( ciste priklad) ale podme si rozobrat nasledky...koho teda trestat v tomto pripade ? Teraz mas dve polozky Hrac verzus GO ... ak hrac neuposluchne alebo porusi pravidla dostane trest - nesie sam za seba zodpovednost, ale ako tam chces zodpovedne napasovat Toho vodcu ? A okrem toho, myslis , ze keby to takto ciste teoreticky povolime, ze by toto robili vsetci vodcovia? Preco by to teda niektori museli robit a niektori nie ?

A okrem toho ako pise sempre - ano,je to proti VOP ( kde su zakomponovane nemecke zakony) a na VOP slovaci, rumuni ani kolumbijci a pod siahat nikdy nemozu lebo je to pravny dokument spolocnosti GF.
Toto by nepreslo aduska, aspon v nie forme trojuholnik hrac - go - vodca.

6

Friday, March 18th 2011, 3:05pm

o tom zastupe je to somarina ale uvital by som ako vodca nahliadnut do problemu mojho hraca a ten zastup vysvetlim preco je somarina>>hrac mi napise rano o 8:00 ja sa lognem okolo 14:00 hned napisem adminovy ale ten tu bol mozno do 13:59 admin pride dalsi den rano odpise mi o 9:00 ja zase primem spravu od admina a preposlem hracovy zase o 14:01 ale ten tu bude neskoro vecer okolo22:00 ked dojde z prace,podla mna je to zdlhave atd nie kazdy ma ten isty cas na kompe robotu ale pozret a zistit preco dany hrac napriklad moj ako vodca by som chce vediet kto pochybil atd no neviem neviem ale bolo byh to krok dopredu zasvetit vodcov klanov koho maju alebo ako maju do buducna konat

7

Friday, March 18th 2011, 3:13pm

chcela by som navrhnut a to cez vsetky 4 srv...aby sa hraci mohli zastupovat admina cez svojho vodcu...

t.z.
ak maju problemy
alebo chcu prevziat ucet a nie su si isty ako na to
chyby a problemy...
nie kazdy z nas je pc expert...a pomohlo by to veru kazdemu....

samozrejme, ze by to predtym dali vediet vedeniu a kto by ho v tom zastupoval....
ale samozrejme by mali k tomu dostup len vodcovia radu na akom kolvek srv... a aj potvrdenie daneho hraca

Aduska, akosi neviem presne, čo máš na mysli, ale ak to dobre chápem...

Chceš, aby vodca rádu mal nejaké rozšírené právomoci o to, že môže adminovi ohlásiť zástup postavy zo svojho
rádu, že niekto z jeho rádu preberá postavu a podobne?
Áno, nie každý je znalý, no tu netreba žiadne špeciálne znalosti, ak chce niekto hrať BK, predpokladá sa, že má mail,
keďže ho tu potrebuje a teda z neho dokáže aj sám niečo odoslať. Takže hádzať "vybavenie" na niekoho iného je len
stratou času, cez 3 osoby sa to podstatne natiahne a potom je tu ďalšia vec - všetky úkony okolo účtu si musí hráč
vybavovať sám, z registračného mailu, pretože sama uznáš, že takéto práva by sa dali zo strany hráčov veľmi zneužiť. Rovnako, ako aj vzniknuté problémy, riešenia banov sú vždy otázkou komunikácie len daného hráča a príslušného GO.
Mr DON CARLO - vo fóre je sekcia banovaných hráčov, kde si jednoducho overíš, či a za čo má daný hráč ban, ostatné podrobnosti žiaľ sa netýkajú nikoho iného, ako jeho, preto podávať tieto informácie je neprípustné, ako písala serena, pravidlá si určuje GF.
Nepotrebujem byť dokonalá, aby ste ma mali radi, radšej ostanem sama sebou, aby ma mali radi tí, ktorí ma poznajú a vedia, aká som... :love:

8

Friday, March 18th 2011, 11:18pm

:blabla: ten smajlik to krasne vystihuje.

Aduska zase navrh co resi nejake nasledky, ale neresi proc k te situaci doslo.
Copak nemuzou velitele alianci se venovat hracum v alianci, proc hraci si nepomahaji sami mezi sebou.
Vadi ti, ze hrac dostal ban za neco? A pak to chces resit. Ale jako spravny vedouci delej pro hrace skoleni, vytvor manualy a navody co je spravne a co neni.
Posilej hracum odkazy, upozorneni a navody. Bude to mit lepsi efekt nez reseni nasledku.

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

9

Saturday, March 19th 2011, 11:42am

Bolo by to zlozitejsie ako doteraz a este k tomu aj neprehladnejsie ako teraz. Ako tu uz bolo spomenute najlespie je napisat na nastenku postup ako kontaktovat GO aky ma e-mail a vypisat nejake zakladne pravidla...popripade uspernit na koho sa ma obratit osobne ale nie riesit to za neho.

10

Saturday, March 19th 2011, 3:48pm

Ericsson - jaky ma admin email !! Hra sama o sobe ma system zvany TICKET SYSTEM. Tam mas psat stiznosti a resit problemy. Emaily nemaji s hrou co delat.
Prave tento system je nejvice propojen s hrou, a maji k nemu vsichni lide z teamu ,ale i lide z nemecka. Ale pokud pises na email mas smulu, budes to resit jen s jednim konkretnim clovekem. A zajimavosti je to ze kazdy hrac ke kazdemu problemu dostane identifikacni cislo. A tento problem je stale v systemu a v archivu, tak i kdyby se vymenilo 600 adminu, tak 601 admin po obdrzeni cisla si ten problem muze najit v archivu. S osobnimi emaily toto neudelas.

Jen staci malo , aby hraci se naucily ovladat tento system a uchovavat si sve hlaseni (i s ID pnahlasenych problemu a oznameni) a v budoucnu pri reseni se muze v klidu v budoucnu pri reseni poukazat ze to resil s tim a tim clovekem.

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

11

Saturday, March 19th 2011, 6:57pm

ja viem ake ma vyhody Ticket system a hracom ho doporucujem ale na Bk je stale rozsireny e-mail, mozno sa to casom zmeni ale urcite nebudem hracom odpovedat na e-maily tym aby to napisali este raz na ticket system...vzdy je lepsie kontaktovat GO e-mailom ako nijak...

aby sa zacal viac vyuzivat museli by sa sa fora vytratit sluzobne e-maily a odkazovat na Ticket system

ale tato tema nieje o ticket systeme ani e-mailoch tak to tu dalej nerieste...drzme sa temy :)

12

Monday, April 4th 2011, 2:48pm

Myslim ze k presuvaniu postav alebo vobec k darovaniu ci zastupu a podobne...po skusenostiach , by som to fakt nechala na hrac-admin
Uvitala by som, ako vodca radu, skor nejaku moznost dat odmenu hracovi legalne.
Priklad:
Vyhlasim sutaz o najlepsieho sekaca...cena 5000 minci. Viem ich dat len tak, ze sa vyzlieciem :) a seknem vyhercu...samozrejme musim mat vela na ucte.
Keby bola moznost mat pristup napr. k 30 % s minci a rubinom z pokladne radu a pridelit ich nejakemu hracovi ako cenu.
Neda sa to navrhnut nemcom???...juj asi dlha cesta ze???

13

Monday, April 4th 2011, 6:25pm

hmmm

to je OZAJ SKVELY NAPAD na taketo darovanie striebra ci rubinov v ramci rádových sutazi, chcemeee :paladin: :dwarf: :paladin:

14

Monday, April 4th 2011, 6:50pm

hedulka to nie mozne ani na GA lvl toboz na lvl hraca. musela by si mat pritup k ovladacim panelom admina a navyse mat tuto moznost, pretoze pokial mi je zname tuto moznost maju iba Nemci.

Ale skusim sa vam spytat na legalne darovanie Rubinov aj inak ako cez kupony.... ak by vas zaujimala tato moznost.

15

Monday, April 4th 2011, 10:08pm

Nemyslela som darovanie rubinov alebo pristup na panely......to nie..
Ja vo svojom rade robim obcas sutaze, a ako viem, robia ich aj ini vodcovia....je to parada sa tak bavit medzi sebou. Len dat cenu vodca nema moznost, jedine ak sa vyzlecie a sekne spoluhraca..alebo teda ked mu kupi za vlastne rubiny...
Skor som myslela, ze ked davame mince do spolocnej kasy alebo rubiny , tak z tych mat moznost dat hracovi, ktory by danu sutaz vyhral.
Hm..mozno, je tu stale moznost zneuzitia..ale dalo by sa to aj za ucasti admina. Keby bola sutaz v rade, tak admin by bol oboznameny a potom vodca by nahlasil vyhercu adminovi. Aj ked mozno zbytocne zatazovat admina s vnutroradovymi aktivitami..
Ale viem si predstavit mat taku moznost ako vodca radu a verim ze by to uvitali aj ostatni vodcovia.
Skus sa teda popytat, ci by to bolo az take tazke.

16

Monday, April 4th 2011, 10:43pm

No to je uz ine ked mas na mysli, darovanie striebra z kasy Radu. To sa mi praveze aj celkom pozdava..napad je to dobry,lenze to by uz bola ako Nova crta hry, pretoze by vam/nam museli pridat nejaku funkciu do Radu, ktoru by mohol mat iba vodca. Posuniem im to, ze co na to nemci.

Hmm adminov by som do toho nedavala, koniec koncov, je to radove striebro- striebro hracov tam, ked s nim bude Vodca teoreticky zle nakladat, nec si s nim vlastni clenovia urobia poriadok.

17

Tuesday, April 5th 2011, 8:10am

no jo

ale nejde len o striebro... lebo obcas mame v rádoch aj rubíny, ktore su proste naviac a ak ma rad vylepsenia na max a plus rubiny ani ich uz nevie vyuzit...
teda idealne by bolo ak by vodca vedel nakladat v ramci sutazi jak so striebrom tak s rádovými rubínmi. :paladin: :dwarf: :paladin:

This post has been edited 1 times, last edit by "sempre" (Apr 5th 2011, 8:11am)