You are not logged in.

• "Lord Dragon One" started this thread

• Send private message

1

Saturday, September 11th 2010, 2:02pm

Obchodnik

Ak sa pozrieme na postavu tak vidime kompletnu vybavu rytiera okrem jednej veci. A to je plast. Bol by som rad keby sa plaste dali kupovat a aby mali rovnake vlastnosti ako napr kopie alebo ina vybava(pr. Delaniths Vodcovsky plast titanov)

2

Sunday, September 12th 2010, 12:56pm

Lord Dragon, ale plášť nie je súčasťou výzbroje, plášť, resp. jeho výzor sa odvíja od bodov karmy.
Nepotrebujem byť dokonalá, aby ste ma mali radi, radšej ostanem sama sebou, aby ma mali radi tí, ktorí ma poznajú a vedia, aká som... :love:

• Send private message

3

Sunday, September 12th 2010, 12:59pm

no je to sice pravda ale bolo by to zaujimavejsie ak by sa dali kupovat :beer:

4

Sunday, September 12th 2010, 1:05pm

No neviem... možno by to zaujímavé bolo, ale vezmi to tak...keď si ten plášť kúpim, nebudem mať z neho takú radosť, ako keď si ho naozaj zaslúžene "vybojujem" tým, že si nazbieram body karmy. Chcela som mať krásny červený plášť, musela som pre to urobiť viac, ako len jeden klik a to ma práve motivovalo, aby som sa snažila a dosiahla ho. V každom prípade, je možné, že aj v tomto smere prinesie redesign nejaké zmeny, necháme sa prekvapiť .
Nepotrebujem byť dokonalá, aby ste ma mali radi, radšej ostanem sama sebou, aby ma mali radi tí, ktorí ma poznajú a vedia, aká som... :love:

• Send private message

5

Sunday, September 12th 2010, 1:10pm

ved v tom je to ze ten redesign je ocakavany a este stale neprichadza a stale len polemizujeme co nam prinesie a co nie

ale nedal by sa kupovat hned iba ak by bola na to karma alebo uroven. ja som mal na 4servery ur. 16 a uz som mal karmu cez -900

:thumbsup: :beer: ;)

This post has been edited 1 times, last edit by "Lord Dragon One" (Sep 12th 2010, 1:15pm)