You are not logged in.

• "Lord Dragon One" started this thread

• Send private message

1

Wednesday, September 1st 2010, 4:07pm

Zmena postavy

Tento napad sa tyka vyzbroje. Kazdy hrac ma na sebe vyzbroj, ktora mu sluzi na suboje. Co ak by sa obrazok postavy(v charakteristike) menil presne podla vyzbroje? :paladin: :dwarf:

2

Wednesday, September 1st 2010, 5:22pm

Myslis Lord toho rytiera, ktory ma okolo seba vyzbroj ? Ten sa, ale pokial viem meni uz teraz podla vysky karmy. Trosku upresni ako to myslis.

• "Lord Dragon One" started this thread

• Send private message

3

Wednesday, September 1st 2010, 5:34pm

Ano toho. a nemyslim zmenu podla karmy ale podla vyzbroje. Napr.: Hrac ma draciu helmu tak na tej postave by bola ta dracia helma a nie ta helma co je na postave podla karmy(trnova alebo ta bojova)

This post has been edited 1 times, last edit by "Lord Dragon One" (Sep 1st 2010, 5:34pm)

radek

Ex-team member

Occupation: Ruzomberok

• Send private message

4

Wednesday, September 1st 2010, 7:59pm

Viem co myslis a ako myslis tento navrh. Ale neviem presne povedat nie alebo ano ale skor si myslim ze tento navrh by zrejme nepresiel kedze by to trebalo viac vylepsovat v kode hry a poviem to tak "babrat" sa s tym a pre vyvojarov je lepsie tam pacnut rovno obrazok.
Ono pre hracov si myslim ze navrh je OK. :)

This post has been edited 2 times, last edit by "radek" (Sep 1st 2010, 8:01pm)

Trawi

Lord

• Send private message

5

Friday, September 3rd 2010, 11:04am

Vyzeralo by to krásne ale fakt. Predstav si tu náročnosť...niekoľko stoviek zbraní, brnení atď...to predstavuje neskutočné množstvo kombinácii ako by ten obrázok mal vyzerať a to sa myslím nikomu nebude chcieť robiť. Ale uvidíme čo nám ponúkne redesign...:)

6

Friday, September 3rd 2010, 1:23pm

pri takejto robote tych co s tym pracuju treba aj zaplatit (si myslim) s tym co ja investujem do hry ja s 90% ostatnych hracov si myslim ze tomu ty vyvojary tolko casu venovat nebudu...
;(
ale biolo by to pekne vidit svojho rytiera v takej zbroji aku prave ma
http://valhallabk.webnode.sk/

verbovaci link na S4 http://s4.battleknight.sk/index.php?loc=hire&ref=OTk2

TOTO SA STANE KED SA OHRADITE VOCI ADMINOVY
You are not allowed to enter this page. You do not have the required permissions to enter this page.

This post has been edited 1 times, last edit by "bathoryus" (Sep 3rd 2010, 1:26pm)

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

7

Saturday, September 4th 2010, 1:04pm

Osobne sa mi tiez tento navrh nepaci. Za prve ako tu uz bolo spominane bolo by to privela prace a babracky. Tiez by bolo neprehladne kto ma kolko karmy. Teraz je to podla mna Ok :)

8

Sunday, September 5th 2010, 11:36am

Napad navrhu - davam 1.
Rozpracovanie navrhu - 3
Toto by ani tak nebolo velmi na pracu stacilo by par kodov , lenze by to papalo neskutocne vela dat a ja uz teraz mam obcas problem s nacitanim hry, co by bolo potom si uz neviem predstavit a obcas by to kolisalo aj tym co maju relativne stabilny internet. Neviem, ake pozitivum by to prinieslo hre okrem toho, ze by mal rytier oblecene tie veci ? Mne sa to celkom paci , tak ako je to teraz, proste vidis kto ma priblizne kolko karmy.
Nehovorim , keby tie zbrane protivnik nevidi vobec, mozno potom , ale kedze teraz tie zbrane mate hned vedla zobrazene, tak to je datova zbytocnost. Uvedomte si, ze taka hra sa musi do urciteho baliku zmestit, kde by pridali, inde by museli ubrat...a priznam sa radsej chcem mat krajsiu grafiku na celej hre ako obliekat svojho rytiera. :paladin: