You are not logged in.

1

Sunday, August 15th 2010, 8:25am

zvuk

dobre ranko ;)
ja by som ocenil aj nejaky ten zvuk :music: napriklad ked skonci misia aby som pocul strnganie mecov ze prebieha suboj,po uplinuti casu po suboji by mohla byt hlaska som pripraveny pane boze na dalsieho:))) a aj po skonceni prace by si mohol zbrechnut ta do kelu konecne hotovo,po skonceni skupinovky by sa tiez vedelo ze treba hadzat kocky ak by zvrieskol uspesne sme zvitazili
mam bk zapnute takmer furt,a aspon by som vedel ze moj maniak je ready na nieco nove,ci misia ci suboj ci ulozit po skupine :feministic:

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

2

Sunday, August 15th 2010, 10:34am

Mne sa tento navrh paci. :) Velmi casto zabudam na pustenu misiu a ked skonci tak si to nevsimnem. Keby ma na to vsak upozornil zvuk bolo by to lepsie. Po suboji by som tiez privital zvuk, ale po praci v tom osobne nevidim vyznam kedze sa nastavuje aj na niekolko hodin.

3

Sunday, August 15th 2010, 9:03pm

Globalne je navrh celkom dobry, povedala by som ze kreativny. Ale skusme si to podrobnejsie rozpisat. Hlaska "pane boze" ma byt hovorena ? Lebo ak ano, celkom dobre si neviem predstavit ako by to prebiehalo ci by nas nemci kontaktovali po telefone kazdeho a nahravali kazdeho jazyk tam, kedze BK hra je v niekolko desiatkach krajinach. Dalsie to strnganie, na to je zapotreby myslim uz adobe flash player a to nie kazdemu ide, hlavne ti co maju postarsie pocitace by mali problem a musite mysliet na to, ze nemcom ide hlavne o to aby to bolo hratelne pre co najviac ludi. Cize velke minus je to, ze by to robilo galibu ked ma niekto pomalsi net. Plus je to, ze ano castokrat zabudame na misie atd. ja som skor ako za zvukovy efekt za svetelny a to jemne blikanie, na tomto sedom podklade hry by ma asi uputalo mozno aj nejake cervene a keby mam prehliadac zminimalizovany tak by mi to mohlo zasvietit aj na liste.

4

Sunday, August 15th 2010, 10:56pm

jj sak ano te hlasky som dal ako priklad stacia svetove vykriky ako jupi,waaaw atd proste aby sa vedelo ze je niecoho koniec po suboji teda po 5-10 min by bolo posledne strngnutie ako posledny uder akoze pocas cakania sa este bojovalo alebo nieco take hlavne aby sa vedelo ze cakania je koniec .....k a to blikanie tez neni spatne

5

Monday, August 16th 2010, 9:27am

ked uz, ja mam zvuk castejsie vypnuty ako zapnuty takze mi je to "šuma-fuk" ale take blikanie ako napriklad na skype ked pride sprava, by som si vsimol urcite aj ja.... :D
ale s tymi zvukmi by to mozno prilakalo viac decakov k hre hi hi
http://valhallabk.webnode.sk/

verbovaci link na S4 http://s4.battleknight.sk/index.php?loc=hire&ref=OTk2

TOTO SA STANE KED SA OHRADITE VOCI ADMINOVY
You are not allowed to enter this page. You do not have the required permissions to enter this page.

Occupation: I hore-dole

• Send private message

6

Sunday, August 29th 2010, 12:04pm

Ja som tiež za ale niekto by to tak nechcel preto by som tam aj pridal možnosť vypnutia v nastaveniach.

tyraell

Páža

• Send private message

7

Wednesday, September 1st 2010, 10:31am

Ahoj :)
... i mě by se to líbilo, mám BK zapnuté skoro celý den a často také zapomenu na čas, kdy je konec souboje, nebo kdy se mi rytíř vrátil z mise. Světelné upozornění by bylo super a zvuky volitelné v nastavení, protože dost nás to hraje i v práci :coffee:
Hra je o napadání, tak se s tím smiř ... :orc:

radek

Ex-team member

Occupation: Ruzomberok

• Send private message

8

Wednesday, September 1st 2010, 7:52pm

Tento navrh ma svoje plusy ale aj minusy. Z kratkodobeho hladiska ano suhlasim navrh je dobry. Spociatku by to ozivilo hru.
Ale z dlhodobeho hladiska je navrh zly. A to preto ze ludom by po case tieto hlasky zacali "liest na nervy" a dalsia podstatna vec ze by to svojim sposobom zatazilo server a k tomu aj boli by problemy u niektorych hracov ak by dane hlasky neboli kompatibilne s ich PC (myslim tym to ze ked by sa mala spustit hlaska tak dany skript na zvuk by nemusel ist na danom pc u konkretneho hraca) a mozno by im to ani neslo alebo by im sekalo hru alebo nejak strajkovalo - a taketo problemy by sa urcite vyskytly a tym padom viac starosti pre hracov a aj pre spravcov hry a aj GF.
Gameforge by dalej muselo implementovat aj moznost na vypnutie zvukov teda znova dalsia praca navyse.
Osobne tento navrh sa mi nepaci a skor si myslim ze by hre uskodil ako by hre pomohol. :)