)
. Aby si nemysleli niektory : ze tebe sa to keca ked mas rubiny a si prvy na s3 tak tym by som odkazal co mi raz jeden skuseny hrac povedal prve miesta sa v tejto hre nevyhravaju tie sa kupuju za rubiny .A ja tiez tie rubiny nebudem mat donekonecna. Minul som na tuto hru peknu kôpku penazi ci na s1 ked som hral ci s3 .A bojim sa toho ze raz tiez poviem onu vetu: prestalo ma to bavit 
This post has been edited 1 times, last edit by "Ownzorus" (Feb 19th 2009, 7:58am)

This post has been edited 1 times, last edit by "firebolt" (Mar 3rd 2009, 8:38pm)
)!!! Ukážme že aj Slovenské fórum na BK je tiež jedno z najnavštevovanejších na celom BK
!
Da sa povedat ze ju mam viac nez len rad
zboznujem ju. Preto som sa aj rozhodol ze pokial dostanem moznost pokusim sa jej pomoct z ineho nez len herneho hladiska teda nie len ako hrac ci uz platiaci alebo nie ale aj z pozicie GO. Cesta to je stratiplna a hlavne si clovek toho na svoju adresu vypocuje
ale co by som nespravil pre to aby boli vsetci spokojny a hlavne aby to tu vyzeralo ako v hra nie ako v zverinec 
pokial na to nemate financie
To by som urcite omedzil, rovnako ako aj utoky medzi lvl
49 vs 12
a podobne 

) A tiež ju mám strašne rád
.
)!!! Ukážme že aj Slovenské fórum na BK je tiež jedno z najnavštevovanejších na celom BK
!

This post has been edited 1 times, last edit by "boco69" (Feb 15th 2010, 10:11am)
RipperRoo o tom by som ti vedel rozpravat prave hraci na takych umiestneniach si myslia ze su nedotnutelny a ze si mozu dovolit vsetko. Ohanat sa tym ze do hry investovali a pritom ked to uz hraju tak dlho neviedia ani ake ma tato hra pravidla. Myslim ze to sem nepatri ak mas zaujem kecat o podvadzani a pravidlach paci sa vytvor si dalsiu temu v SPAM a kludne ti na vsetko odpoviem. Samozrejme v ramci mojej kompetencie![]()

This post has been edited 3 times, last edit by "bathoryus" (Feb 4th 2010, 10:08pm)

This post has been edited 1 times, last edit by "bathoryus" (Feb 6th 2010, 11:47am)
.
)
wbb.global.copyright | © 2011 Gameforge Productions GmbH