You are not logged in.

radek

Ex-team member

• "radek" started this thread

Occupation: Ruzomberok

• Send private message

1

Tuesday, February 17th 2009, 8:54pm

Battleknight - co si myslite.

Ahojte takze po dlhsom case pridam hlasovanie o tom ze co si myslite o tejto hre battleknight.
Pridavam hlasovanie a samozrejme aj ocakam vase nazory , kritiku a navrhy na zlepsenie. :)

Takze podla mna je to takto:
Hra battleknight sa mi paci a to z toho ze som v super rade LF , hra je celkom v pohode spracovana a aj grafika je celkom dobra a zaujimava. Ale moc sa mi hlavne nepaci to ze vela veci stoji rubiny , cize s rytierom stagnujem a mozem max. len davat do statou. Inac okrem tohto detailiku je to vsetko ok. 8) 8) 8)

Ja som hlasoval za : Je to perfektna hra :))

salama

Panoš

• Send private message

2

Wednesday, February 18th 2009, 7:27pm

Je to dobra hra

battleknight mi uz dlhsiu dobu zabija cas (v dobrom) a pomerne som sa uz zzil s kazdodennou rutinou co sa tu deje
ale pridavama sa k radekovi
su to velmi zvyhodneni hraci, ktory maju na rubiny aj preto je o pre nas obycajnyc hhracov cim dalej menej zaujimave...
este by sa mi pacilo nejake obzvlastnenie do hry nieco velke prevratne co by dalo sancu aj slabsim hracom zapjit sa do aktivity :)
Nechoď tadiaľ, kade vedie cesta. Vykroč tadiaľ, kde cesty niet a zanechaj stopu ...

3

Wednesday, February 18th 2009, 7:58pm

RE: Je to dobra hra

no mate pravdu chlapci... ani mne sa to zvihodnovanie nepaci.. BK hram uz vise roka a pol .... no ide to cim dalej do penazi.. ja by som vzal tiez daco take prevratne.. ale aj tak je to jedna s najlepsich prehliadacovich hier :D

tulosov

Páža

• Send private message

4

Wednesday, February 18th 2009, 10:27pm

neviem preco riesite zvyhodnovanie v kazda hra "zadarmo" zvyhodnuje tych co maju prachy.Prachy z toho su potom vyuzivane nieco ako zisk pre firmu ktora hru prevadzkuje nieco na servery a udrzbu nikdy by sa hra neudrzala keby neprinasala zisk a podla mna je tato hra uz onicom darmo som prvy na s3 ale tato hra straca na atraktivite kazdym novym updatom, ano priniesli zopar dobrych veci pre nerubinovych hracov ktory ked maju stastie tak si kupia brnenie s magickym zranenim bez rubina alebo ju ziskaju na skupinovke ale stale viac sa stretavam s tym ze to prestavaju hrat ludia ci su to nerubinovy ale aj rubinovy koncia s vetou : Prestalo ma to bavit. Niekedy davno sa pisalo ze pri tejto hre si musia sami hraci urcit ciel . Ja ked som zacal hrat s3 nemal som za ciel byt prvy v rebricku mne skor islo o rad ze by bol na prvom mieste kde sme aj zopar krat boli :) . Aby si nemysleli niektory : ze tebe sa to keca ked mas rubiny a si prvy na s3 tak tym by som odkazal co mi raz jeden skuseny hrac povedal prve miesta sa v tejto hre nevyhravaju tie sa kupuju za rubiny .A ja tiez tie rubiny nebudem mat donekonecna. Minul som na tuto hru peknu kôpku penazi ci na s1 ked som hral ci s3 .A bojim sa toho ze raz tiez poviem onu vetu: prestalo ma to bavit

Ownzorus

Páža

• Send private message

5

Thursday, February 19th 2009, 7:56am

presne ako tulo povedal! neznasam tie popisky, ze neznasam ludi co si kupuju rubiny, su to ***** a ma to byt o hre nie o prachoch a podobne... sa uvedomte, vdaka tym ludom co si tie rubiny kupuju, gameforge moze tuto hru prevadzkovat a vy sa mozete v podstate na ich ukor hrat zadarmo... alebo si tu niekto mysli ze to robia z presvedcenia a prachy im netreba?

a za druhe, kupovanie misii urobilo dve veci: totalne rozdelilo hru na kupujucich a nekupujucich (predtym to nemalo az taky vplyv na hru) ale na druhej strane ju to celkom zrychlilo...
ALE tato hra ma obrovsky problem co sa tyka komunikacie s hracmi - nemyslim vas moderatorov, vy aj tak nic nevyriesite ale vyrobcov hry, programatorov... strasne pomale riesenie vsetkych bugov, ak vobec, a v podtstate dost vyrazne ignorovanie nazorov hracov na hru, vzdy si urobia co chcu, bez ohladu na navrhy... toto jednoznacne je obrovske minus v porovnani s ostatnymi hrami...
ale inac keby nie tych vacsnych bugov, system hrania je celkom v pohode, omnoho zaujimavejsi pre mna ako gladiatus alebo tanoth, co sa tyka moznosti hrania

cize pre mna len dobra hra, kvoli chybam, ktore lezu na nervy (vsak uz pol roka cakam len na to aby lvl 60+ mohli vobec robit skupinove misie a pod...)

This post has been edited 1 times, last edit by "Ownzorus" (Feb 19th 2009, 7:58am)

6

Thursday, February 19th 2009, 12:00pm

je to dobra hra da sa hrat aj z rubinamy ci bez nich len je to narocnejsie ale je to mozne je vela hracov ktory to tak hraju ale da sa aj vela rubinov najst len nato treba vela stastia na s2 a s3 som tak nasiel peknu kopku

no ale je tu vela bugov a ich odstranenie trva pridlho napr taky turnajovy stan je skoro nemozne si zahrat turnaj bez toho aby tam clovek cakal az do polnoci lebo to dost ludi zneuziva a da svojich superov napadnut pred polnocou a to lezie na nervy

inak rubiny som si kupoval aj ja nie vzdy ich mam ked treba a niektore veci sa objavia v obchode len obcas a len tak lahko zase nebudu

ale hra sa neda programovat a udrziavat len pre pekne oci zadarmo ani kura nehrabe takze chapem nutnost kupovania rubinov pre dalsie existovanie hry

7

Tuesday, March 3rd 2009, 8:37pm

Podla mna je to dobra hra, ale iba na kratky cas. Lebo potom uz to cloveka omrzi,je to v podstate stale o tom istom a nema to tak vela funkci kolko by to mat mohlo. Mam s tym vlastne skusenosti lebo tiez som na tom bol dost zavisli :D

Takze kazdy kto neni fakt sprosty to po nejakych dvoch troch mesiacoch prestane hrat.

This post has been edited 1 times, last edit by "firebolt" (Mar 3rd 2009, 8:38pm)

8

Tuesday, August 25th 2009, 3:41pm

Podľa mňa je to super Hra :evilgrin:

..Ale niekedy my z toho načisto šibe :dash: ..

Ale teraz prišiel nový update tak ma to začalo baviť viac ako predtým :lol:

:shit: By Dave..

Ripper Roo

Banned indefinitely

• "Ripper Roo" has been banned

Occupation: Kosice

• Send private message

9

Thursday, February 4th 2010, 9:56am

Bola by to fakt SUPER hra až na TIE BANI :(
Niesi zaregistrovaný na fóre? Nevieš ako nato? Stačí kliknuť na link a vyplniť údaje :))!!! Ukážme že aj Slovenské fórum na BK je tiež jedno z najnavštevovanejších na celom BK :)!
http://board.battleknight.sk/index.php?page=Register&

10

Thursday, February 4th 2010, 10:24am

Ja sa tejto hre venujem uz zopar rokov :) Da sa povedat ze ju mam viac nez len rad :love: zboznujem ju. Preto som sa aj rozhodol ze pokial dostanem moznost pokusim sa jej pomoct z ineho nez len herneho hladiska teda nie len ako hrac ci uz platiaci alebo nie ale aj z pozicie GO. Cesta to je stratiplna a hlavne si clovek toho na svoju adresu vypocuje :D ale co by som nespravil pre to aby boli vsetci spokojny a hlavne aby to tu vyzeralo ako v hra nie ako v zverinec ;)

K platiacim hracom ako bolo vyssie spominane len vdaka nim tato hra stale existuje a napreduje. Niektore update boli rozumne ine nie.Hra ma stale svoje caro aj ked ja osobne mam vela vycitiek ktore by som jej dal. Ci to bolo alebo je kupovanie misii co vlastne prinasa zisk a moznost tuto hru dalej rozvyjat. Ale taktiez ubera moznost dobehnut daneho hraca :) pokial na to nemate financie :P To by som urcite omedzil, rovnako ako aj utoky medzi lvl :) 49 vs 12 :) a podobne :D

K BAN-om RipperRoo keby si dodrziaval pravidla ako mas nedostanes ziaden je tu vela hracov co za celu existeniciu svojej postavy BAN nedostali a je tu vela takych co porusuju pravidla pravidelne a vela krat mam aj pocit ze to robia naschval.

Ripper Roo

Banned indefinitely

• "Ripper Roo" has been banned

Occupation: Kosice

• Send private message

11

Thursday, February 4th 2010, 10:39am

Ja tuto hru hrám tiež pár rokov :)) A tiež ju mám strašne rád :P.
K tým banom. Myslíš, že hráči to robia schválne keď sú v TOP 20 a dostanú permanentný ban?! Podľa mňa ani nie. ;)
Ale užil som si veľa zábavy v tejto hre. A stala za to :)
Niesi zaregistrovaný na fóre? Nevieš ako nato? Stačí kliknuť na link a vyplniť údaje :))!!! Ukážme že aj Slovenské fórum na BK je tiež jedno z najnavštevovanejších na celom BK :)!
http://board.battleknight.sk/index.php?page=Register&

12

Thursday, February 4th 2010, 12:14pm

RipperRoo o tom by som ti vedel rozpravat prave hraci na takych umiestneniach si myslia ze su nedotnutelni a ze si mozu dovolit vsetko. Ohanat sa tym, ze do hry investovali a pritom, aj ked to uz hraju tak dlho, neviedia ani ake ma tato hra pravidla. Myslim, ze to sem nepatri - ak mas zaujem kecat o podvadzani a pravidlach, paci sa - vytvor si dalsiu temu v SPAM a kludne ti na vsetko odpoviem. Samozrejme v ramci mojej kompetencie ;)

This post has been edited 1 times, last edit by "boco69" (Feb 15th 2010, 10:11am)

13

Thursday, February 4th 2010, 9:32pm

Mne sa tato hra velmi paci aj so vsetkymi chybami co ma, tazko na nej daco zmenit, mozno by to bolo zaujimavejsie keby sa limitovali utoky na mensie urovne (co ja viem napriklad ze sa neda zautocit o 10 urovni slabsieho hraca...) inak nemam nic co by som dodal travim pri tom cely volny cas - spoznal som tu kopec spravnych ci nespavnych ludi - parada,
co sa tyka motivacie, a toho ze hraci to prestavaju hrat, ja si nemyslim ze hrac co ma v hlave len to ze chce byt prvy a co najskor a co najdlhsie v tejto hre nieco dokaze - preto niektory hraci skor ci neskor vsetko zabalia a sa spakuju het...
tato hra je o zabave, na S4 som vytvoril paradny kolektiv, spoznali sme sa prave v spolku ci rade ked uz inac nedate a spolocnou zabavou sme sa dostali celkom slusne hore a hraci co to hraju po prvy krat bez ziadnych skusenosti sa dostali do prvej 100 (ci uz s rubinmi alebo bez nich) kazdy je stastny nie z uspechov ale zo zabavy a tie uspechy sa dostavuju den za dnom
akurat tie BANy panenka maria skakava...

RipperRoo o tom by som ti vedel rozpravat prave hraci na takych umiestneniach si myslia ze su nedotnutelny a ze si mozu dovolit vsetko. Ohanat sa tym ze do hry investovali a pritom ked to uz hraju tak dlho neviedia ani ake ma tato hra pravidla. Myslim ze to sem nepatri ak mas zaujem kecat o podvadzani a pravidlach paci sa vytvor si dalsiu temu v SPAM a kludne ti na vsetko odpoviem. Samozrejme v ramci mojej kompetencie ;)

Noo ako ja na S2 hrac pocahontas ma napadne po skupinovke, prehra, dostanem spravu ze si to este odpikam, tak mu odpoviem ze napadat po skupinovkach neni dobry napad - hlavne ked som evidentne silnejsi a dodal som krasavica lebo som si myslel ze pocahontas sa moze volat jedine baba..., dostal som odpoved ze on neni baba ale chalan..., tak som odpisal ze pocahontas je indianska pricezna a on musi bit teda transvestita... a sup hned len tak 4 dni ban, odpisem adminovi ze ci by sa nedalo dajako dohodnut sak s nikym si nepisem, poslucham snazim sa respektovat pravidla - hop stroha odpoved "ban je za urazku dalsieho hraca" clovek sa snazi skntaktovat admina na irc chate - napisemu po dobrom a slusne a na odpoved caka cely den a aj tak sa nedocka...
ked uz je transvestita urazkou za 4dni banu tak sa nemoze naziivat kontrolor MHD kontrolorom MHD, ci sustruznik sustruznikom lebo vas hned zavru do basy...
Rok som zbieral rubiny ako hlupak a ked si aktivujem konecne figurinu s truhlicou a premiakom tak hop 4 dni zmrazeny ucet za to ze som sa raz nechal uniest - ked toto neni zneuzivanie...
keby som ja posielal spravy co denne dostavam ako ze som homosexual, lama, deges, idot a dalsie vulgarnosti tak ine nerobite len udelujete bany....
http://valhallabk.webnode.sk/

verbovaci link na S4 http://s4.battleknight.sk/index.php?loc=hire&ref=OTk2

TOTO SA STANE KED SA OHRADITE VOCI ADMINOVY
You are not allowed to enter this page. You do not have the required permissions to enter this page.

This post has been edited 3 times, last edit by "bathoryus" (Feb 4th 2010, 10:08pm)

14

Friday, February 5th 2010, 8:28am

Bathoryus. ;)

Zial je to urazka presne ako GO urcil. Je tu sice usmevne ale je to rozhodnutie GO. Niekoho sa dotkne ked ho nazvete tranzvestitom ci homosexualom. Ja som sa stretol aj s takou spravou kde hrac urazal dalsieho tym ze pouzival lekarske vyrazy roznych intimnych casti tela a tiez si myslel ze to nie je urazka. Co sa tyka preposlania sprav kde ta urazaju je to vsetko o charaktere a povahe hraca niektory sa tu proste prisli zabavat tak ako ty ci ja a aj vacsina hracov. Iny si sem prisli napisem to asi takto "riesit komplex" a urazaju hracov jedna radost. Nehladiac na to ze ked ho na to upozornis tak este aj teba pocastuje ani nechci vediet ako.

15

Friday, February 5th 2010, 12:05pm

no ja som sa v tej prvej sprave nechal uniest a nedopisal som to, tema bola o tom ze mohy hraci koncia s BK ..., a ja si myslim ze konica koli tomu ze (ako si sam napisal) niektory hraci si tu liecia komplexy... ked budete udelovat ZVYSENE bany za kazde stlacenie tlacitka "posli spravu adminovy" tak sa asi rychlo stane ze tu mudete hrat iba s tymi zakomplexovanymi hracmi a ostatny sa budeme teda bavit na skype ci MSN a hotovo namiesto toho aby sme cez den hrali z nozom na krku ze nas to za chvilu vyhodi z hry a v noci s tym nozom na krku zaspavali ci zajtra sa nebudeme moct prihlasit... normalne za urazku su 2 dni (ak som to dobre videl inde na fore) a ja len tak koli 10 rocnemu decku 4 dni hopsasa

You are not allowed to enter this page. You do not have the required permissions to enter this page.

16

Friday, February 5th 2010, 7:04pm

bathoryus , ako prve toto nie je diskusia o banoch lebo to je na fore zakazane verejne prepierat a dalsia vec je, ze si absolutne nedodrzal poradie v akom mas kontaktovat herny team.

zopar uzitocnych linkov : hierarchia
--najlepsi sposob ako kontaktovat team : tu

Ak smiem vyjadrit svoj nazor, tak kazdy by mal nahlasovat nespratnikov a tych co porusuju pravidla, pretoze GO su tu presne od toho aby davali bany a trestali porusenia. A prosim uz sa vratit k povodnej teme a to je diskusia o hre a nie o banoch.

17

Saturday, February 6th 2010, 11:36am

k hierarchii len tolko ze som to poslal najprv mailom spravnej osobe, ale ked neodpovedal, tak som na to isiel cez tikety a to uz neni v slovencine... takze nech mi je prepacene ale po americky neponimaju (pre dodrzanie pravidiel preklad -nerozumiem) tak som to poslal 2x (raz to spravilo pekny skok to je pravda, a druhy raz to bolo tusim spravne)
K tomu problemu s banom sa viac viadrovat nebudem lebo sme sa oddialili od temy (i ked len trosku - lebo tema je ze co si myslime o BK a pisalo sa tam aj o tom ze vela hracov konci a ja som sa skusal reagovat aj na to...
A to ze diskusia o banoch je na fore zakazana viem, len som sa nechal uniest takze sa ospravedlnujem...
Bom

This post has been edited 1 times, last edit by "bathoryus" (Feb 6th 2010, 11:47am)

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

18

Friday, February 12th 2010, 4:11pm

Battleknightu sa venujem asi 2 roky a za tu dobu som neprestal pochybovat ze je to perfektna hra daju sa tu spoznat dobry ludia ktorych hra bavy ale samozrejme aj ty ktory nevedia nic ine iba sa vyhrazat a nadavat....
tato hra sa mi po tom case zda trochu jednotvarna a zmeny ktore nastavaju su strasne male,zislo by sa pridat viac funkcii mnoho hracov BK porovnava s Gladiatusom bol som zvedavy tak tam asi tak mesiac hravam a zistil som ze maju pravdu je tam omnoho viac funcii ako na BK....
a este sa vyjadrim k tym Banom....za dobu co hravam som este nemal nikdy Ban a ani ziadne problemy s clenmi GO je to tym ze poznam aspon zakladne pravidla a ked potrebujem vediet nejake detailnejsie pravidla tak pozrem na forum a najdem to vzdy.....a nikdy si nepisem s hracmi ktorym neverim lebo viem ze je vela takych ktory cakaju kym sa prerieknem aby ma nahlasili :D .

19

Friday, February 12th 2010, 6:10pm

Toto je vzorny hrac treba si brat priklad. Ja poznam tiez vela hracov co su tu snad od vzniku BK na Slovensku a nebol dovod ich co i len upozornit vsetko je v komunikacii z hernym teamom a ked si neviete rady je tu ako spomenul Ericsson forum tu sa dozviete vsetko.

radek

Ex-team member

• "radek" started this thread

Occupation: Ruzomberok

• Send private message

20

Saturday, February 13th 2010, 8:42am

Ericsson v tom mas pravdu ze bk je po urcitom case dost jednotvarna hra. Ja tiez dufam ze GF prida do hry nove moznosti aby bola hra este viac atraktivna (dufam ze vo verzii 0.9 sa to stane).
K banom treba si uvedomit jedno a to ze aj my clenovia timu ako (mod,GO,smod,sgo,ba,ga,tm) sme boli alebo este aj niektory su aktivnymi hracmi a preto mame dany prehlad v hre a vieme aj pochopit dane situacie, ktore nastanu. Nasim cielom nie je davat bany ale pomahat hracom ako sa da a bohuzial ti ktory porusuju pravidla musia za svoje ciny niest aj nasledky. Ja som sa vzdy snazil odpisat na emaili do 24 hodin a najst najlepsie riesenie. Hraca Ericsson poznam z s3 kedze sme si par mailikov popisali a bud sme o niecom diskutovali alebo riesili nejaky problem - aj riesenie sme nasli vzdy (teda asi :P ):)