You are not logged in.

1

Wednesday, March 16th 2011, 9:59pm

BAN pre člena tímu

Mám takú otázku : Može dostať člen tímu trest napr. BAN za urážku hráča ? - Rád by som poznal odpoveď na túto otázku - Aká je forma trestu ak je nejaká v takomto prípade ?

2

Wednesday, March 16th 2011, 10:40pm

ja by som ich par udelil hehe

ja by som ich par udelil hehe, no ale take nieco isto neexistuje a ak uz tak admina odvolaju, co je v SK pomeroch skoro nepredstavitelne. V kazdom pripade tato tema mi prinajmensom zlepsila naladu :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Dikes za to Eldar ;)

3

Thursday, March 17th 2011, 7:52am

Eldar, samozrejme, ak ťa niekto z tímu urazí, je to hodnotené rovnako, akoby ťa urážal ktokoľvek iný a bude potrestaný v zmysle pravidiel. Túto skutočnosť treba oznámiť príslušnému GO, prípadne SGO.
Nepotrebujem byť dokonalá, aby ste ma mali radi, radšej ostanem sama sebou, aby ma mali radi tí, ktorí ma poznajú a vedia, aká som... :love:

4

Thursday, March 17th 2011, 2:53pm

sempre neviem ci ten cas tak plynie aby si si nepamatal, ale bany mozu mat aj clenovia Teamu....nemali nahodou ban dvaja GO za urazku v profile tvojho nemenovaneho clena radu TKT ? Osobne si bol drukovat na IRC aby ten ban dostali...tak sa len divim ze si nepamatas...

A odpoved je moze...urazky sa netoleruju na ziadnej urovni, ani hrac ani admin.

Samozrejme vzdy urazky riesi nadriadeny daneho clena timu...nikdy nie jemu rovny clen timu...v praxi GO ban inemu GO neda, ale da mu ho SGO a pod.

5

Thursday, March 17th 2011, 4:02pm

klasika sme sa nepochopili...

SERENA: ja resp. my sme mysleli na BAN pre admina... nikto tu nepise o BANe pre postavu v hre, ktoru vlastni administrator. Bavime sa o BANe pre administratora. Teda, ze napr. BAN dostane administrator za svoje konanie ako admin, nie ako hrac! Toto som komentoval v predchadzajucej sprave.

6

Thursday, March 17th 2011, 4:09pm

No to mas pravdu ze BAN sa len ako slovicko nedava.Komunita ma tri sfery - hru, forum a IRC. Na hre to je jasne, to uz som vysvetlila, ze to riesi vyssie postaveny clen a na fore - to je vo forme pokarhania odo mna, take uz tiez bolo. Ale samozrejme za zavazne preciny za porusenie internych pravidiel a to nielen u nas je vyhazov. To su vseobecne normy GF...

sempre reagovala som na to tvoje slovicko "nemozne na nase pomery", lebo to mozne je...

Sadzba trestov je taka ista ako u hracov, i ked ja by som niekedy a to myslim vo vseobecnosti pre cele hry od GF bola za to, aby tie tresty boli vyssie...pokial team sa rozhodne nevystupovat na svojom hernom konte ako clen timu ale ako hrac...